virtposter Опубліковано: 27 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2014 Осталось целое ведро 10л грунтовки СТ-15 Ceresit Дата уже просрочена, но я открыл ведро и увидел, что грунтовка вполне еще нормальная. Цена 200грн/ведро Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nitai Опубліковано: 27 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2014 Осталось целое ведро 10л грунтовки СТ-15 Ceresit Дата уже просрочена, но я открыл ведро и увидел, что грунтовка вполне еще нормальная. Цена 200грн/ведро за вполне нормальную грунтовку можно и 20 гривен предложить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NNrabota Опубліковано: 27 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2014 Погорячились с ценой, однако! km-stroy.com/show_good.php?idtov=897 Если ноль уберете - я первая в очереди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
алехандро1209 Опубліковано: 27 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2014 100 гривен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз