digitrex Опубліковано: 25 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2014 Продам пилу. Состояние хорошее, люфтов нет, режет точно. Причина продажи: покупал её уже б/у, думал сделать кое что из мебели, но за полгода сделал одну кухонную дощечку, сейчас стоит и занимает много места в гараже. Продавать жаль, но комуто она будет нужнее чем мне. Хочу 3100, но небольшой торг присутствует. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djelsomino Опубліковано: 29 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2014 готов забрать за 2000 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gubin Опубліковано: 29 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2014 Могу предложить 2200грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digitrex Опубліковано: 29 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2014 чтоб не засорять тему. минимальная цена 2900, за меньше не отдам, можете даже не предлагать. отправлю наложенным, с предоплатой на доставку связь 0631030182, но лучше писать сюда, так почти все время на работе, могу не услишать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 29 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2014 чтоб не засорять тему. минимальная цена 2900, за меньше не отдам, можете даже не предлагать. отправлю наложенным, с предоплатой на доставку связь 0631030182, но лучше писать сюда, так почти все время на работе, могу не услишать 4500 нова з 3х річною гарантією.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digitrex Опубліковано: 29 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2014 4500-2900=1600 1600грн різниці. я не проти, беріть за 4500 з гарантією, от тільки чи знадобиться вона... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digitrex Опубліковано: 30 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2014 есть гарантия на три года с момента покупки 2.05.13. ( при покупке не смотрел в бумаги, а сегодня нашол в коробке с под пилы) цена прежняя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VEGEL Опубліковано: 30 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2014 Могу предложить обмен с моей доплатой на Metabo KS 216 M легкое б\у(порезал пару багетов и плинтус) плюс хороший пильный диск Bosch к ней. Просто нужна пила с 305 диском. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digitrex Опубліковано: 31 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2014 Могу предложить обмен с моей доплатой на Metabo KS 216 M легкое б\у(порезал пару багетов и плинтус) плюс хороший пильный диск Bosch к ней. Просто нужна пила с 305 диском. обмен только на деньги, или на металлоискатель fisher f4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sasha_kov Опубліковано: 1 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2014 Продам пилу. Состояние хорошее, люфтов нет, режет точно. Причина продажи: покупал её уже б/у, думал сделать кое что из мебели, но за полгода сделал одну кухонную дощечку, сейчас стоит и занимает много места в гараже. Продавать жаль, но комуто она будет нужнее чем мне. Хочу 3100, но небольшой торг присутствует. А чем она отличается от: kharkov.prom.ua/p19038908-sparky-tortsevaya-pila.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 1 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2014 есть гарантия на три года с момента покупки 2.05.13. ( при покупке не смотрел в бумаги, а сегодня нашол в коробке с под пилы) цена прежняя якщо а протязі 30 днів з моменту покупки не зарєстрували виріб на сайті sparky.ua або не відіслали заповнену анкету з гаратнійного талону, тоді гарантія тільки 1 рік. www.sparky.ua/warranty/ Гарантия 3 года распространяется на весь инструмент SPARKY PROFESSIONAL, который приобретён после 1 апреля 2009 года и зарегистрирован в течение 30 дней с даты покупки на веб-сайте компании по адресу: www.sparky.ua. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digitrex Опубліковано: 1 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2014 Продам пилу. Состояние хорошее, люфтов нет, режет точно. Причина продажи: покупал её уже б/у, думал сделать кое что из мебели, но за полгода сделал одну кухонную дощечку, сейчас стоит и занимает много места в гараже. Продавать жаль, но комуто она будет нужнее чем мне. Хочу 3100, но небольшой торг присутствует. А чем она отличается от: kharkov.prom.ua/p19038908-sparky-tortsevaya-pila.html позвони узнаешь. дам подсказку, старая цена по старом курсу, в магазине которого больше нет в существовании!!! огромная просьба не скидывать сюда безполезные, не проверенние ссилки! Не собираешся покупать не мешай. Добавлено через 4 минуты якщо а протязі 30 днів з моменту покупки не зарєстрували виріб на сайті sparky.ua або не відіслали заповнену анкету з гаратнійного талону, тоді гарантія тільки 1 рік. www.sparky.ua/warranty/ Гарантия 3 года распространяется на весь инструмент SPARKY PROFESSIONAL, который приобретён после 1 апреля 2009 года и зарегистрирован в течение 30 дней с даты покупки на веб-сайте компании по адресу: www.sparky.ua. по твоему, якщо вона не зареестрована на сайті то поламається на два роки раніше!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 1 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2014 позвони узнаешь. дам подсказку, старая цена по старом курсу, в магазине которого больше нет в существовании!!! огромная просьба не скидывать сюда безполезные, не проверенние ссилки! Не собираешся покупать не мешай. Добавлено через 4 минуты по твоему, якщо вона не зареестрована на сайті то поламається на два роки раніше!? тількищо телеофнував, сказали ціна не оновлена на сайті, в дайни момент її в них нема, але можуть взнати і зателефонувати. Добавлено через 5 минут позвони узнаешь. дам подсказку, старая цена по старом курсу, в магазине которого больше нет в существовании!!! огромная просьба не скидывать сюда безполезные, не проверенние ссилки! Не собираешся покупать не мешай. Добавлено через 4 минуты по твоему, якщо вона не зареестрована на сайті то поламається на два роки раніше!? а при чому те що незареєстрована на сайті річ має зламатись скоріше.... ??? я купував був дрельку спаркі і болгарку, то дрелька підчас свердління першого отвору в дереві задимілась..... звернувся на сервіс, мінял якір чи ротор, потім ще обмотку... а виявилось бракований корпус був, мав деформацію..., через років 3-5 купував ще аз дрельку спаркі , був дивний шум і люфт в патроні, спочатку на сервісі морозились скзали що так має бути, але їх переконали що вони не праві , дали новий корпус і запропонували самому поміняти, нажаль не встигли самі поміняти, вкрали дрельку з машини і ще купу інструменту так що гарантія то хороша штука.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digitrex Опубліковано: 1 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2014 то обидва рази в тебе були проблеми з новим інструментом, тому тобі й вдалося щось довести. А якщо іструмент гарно працює, то і поламатся він не має. Звісно якщо за ним дивитися і працювати з розумом. Бо як кажуть "з дуру можна й Х¥Й зломать" і гарантія не поможе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 1 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2014 то обидва рази в тебе були проблеми з новим інструментом, тому тобі й вдалося щось довести. А якщо іструмент гарно працює, то і поламатся він не має. Звісно якщо за ним дивитися і працювати з розумом. Бо як кажуть "з дуру можна й Х¥Й зломать" і гарантія не поможе мені з інструментом не фортить ((( все що купую, завичай попадає в в гарантійний ремонт і моя сила і дії тут нідочого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digitrex Опубліковано: 14 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2014 снято с продажи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BondarOlka Опубліковано: 19 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2014 снято с продажи Здравствуйте, а аренду на пару дней, рассматриваете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз