Inna P Опубліковано: 18 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2014 Добрый день, в связи с переездом продам мебель. В наличии - Кухонный гарнитур (в неплохом состоянии, вариант для дачи, съемной квартиры идеален), - Стол компьютерный (маленький, есть еще один угловой), - есть еще разная мелкая мебель в неплохом состоянии. Все фото вышлю по требованию. Продаю СРОЧНО. По всем вопросам прошу звонить 063-648-58-00 Инна, 096-015-20-50 Игорь :flag1: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Direct Опубліковано: 18 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2014 Думаю, фото надо выложить на форуме - тогда быстро все распродадите, особенно мелкую мебель,,, 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ella_lydoedka Опубліковано: 18 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2014 - Стол компьютерный (маленький, есть еще один угловой), - есть еще разная мелкая мебель в неплохом состоянии. Бронь до уточнения.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@@Yurii@@ Опубліковано: 18 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2014 и мне фото всего можно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Darbud Опубліковано: 19 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2014 Добрый день!Фото кухни отошлите пожалуйста на почту darbud2000@gmail.com Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Inna P Опубліковано: 21 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2014 Все еще в продаже. + кулер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lutik0914 Опубліковано: 21 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2014 сколько хотите за кулер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Inna P Опубліковано: 21 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2014 хочу 1000грн. но могу выслушать Ваши пожелания) Добавлено через 1 час 5 минут lutik0914,Хотим 1000грн. Но готовы выслушать аргументированные предложения) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз