vet_zt Опубліковано: 15 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2009 Возьму в аренду опалубку на 1 год.Горизонт - около 1000 м.кв.Вертикал - около 500 м.кв.Предложения отправляйте в личку: vet_zt@ukr.net Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N_V_M Опубліковано: 18 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2009 Возьму в аренду опалубку на 1 год.Горизонт - около 1000 м.кв.Вертикал - около 500 м.кв.Предложения отправляйте в личку: vet_zt@ukr.net Могу помочь по аренде,продаже опалудки. Предприятие продает бетон разных марок, а также оказывает транспортные услуги по доставке бетона по Киеву и Киевской области. Аренда бетононасосов, автобетононасосов. Низкие цены! Скидки! Звоните в любое время. тел. 80979023496 Виталий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baton1976 Опубліковано: 18 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2009 Возьму в аренду опалубку на 1 год.Горизонт - около 1000 м.кв.Вертикал - около 500 м.кв.Предложения отправляйте в личку: vet_zt@ukr.net Отписался в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олех Опубліковано: 19 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2009 мне кажется, что аренда на год будет дороже, чем купить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baton1976 Опубліковано: 20 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2009 мне кажется, что аренда на год будет дороже, чем купить Купить будет дороже. Тем более потом она не нужна будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз