papirinfo Опубліковано: 24 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2014 (ссылка устарела) (ссылка устарела) коробки про.. потеряны при инсталяции, поменялась схема, не лягли) 16-3 шт 25-2 шт. Поедет по всей Украине, крымнаш не предлагать, рубли не нужны 150 грн за все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 24 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2014 (ссылка устарела) (ссылка устарела) коробки про.. потеряны при инсталяции, поменялась схема, не лягли) 16-3 шт 25-2 шт. Поедет по всей Украине, крымнаш не предлагать, рубли не нужны 150 грн за все. Пригодятся) Как связаться, чтобы забрать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha1976 Опубліковано: 25 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2014 (ссылка устарела) (ссылка устарела) коробки про.. потеряны при инсталяции, поменялась схема, не лягли) 16-3 шт 25-2 шт. Поедет по всей Украине, крымнаш не предлагать, рубли не нужны 150 грн за все. Заберу, куда подъехать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
papirinfo Опубліковано: 25 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня 2014 прошу прощения стоят в резерве за vic09. отстучался в лс раньше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha1976 Опубліковано: 25 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2014 прошу прощения стоят в резерве за vic09. отстучался в лс раньше.Ок, буду вторым, если что Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 25 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2014 Ок, буду вторым, если что Я пока бронь не снимал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
papirinfo Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 29 липня 2014 жду до конца недели ответа vic09. не сложилось у меня в пятницу с метро. потом в порядке постов в теме, камрады! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZloyZmey Опубліковано: 31 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2014 Постою тоже в очереди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bomberman Опубліковано: 4 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2014 что там с резервом? +1 в очередь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
papirinfo Опубліковано: 4 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2014 товарищЪ vic09 не объявился. в порядке очереди обращаемся. автоматы все пылятся в машине( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Khomen Опубліковано: 4 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2014 и я... тоже постою....))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bomberman Опубліковано: 5 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2014 papirinfo, а какой таймаут ожидания ответа от следующего? кстати точное местонахождение или возможность встречи в Киеве могут помочь отсеять сразу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
papirinfo Опубліковано: 7 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2014 таймаута нету. я смотрю. что многие просто бронируют, абы було. а люди уже б другие установили и пользовались. в будние дни в рабочее время на выдубичах. в вечернее - троещина или позняки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Руслан39 Опубліковано: 8 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2014 Готов забрать.Отправка НП за мой счет.Оплата наложным платежем.пгт.Макаров,Киевской области.Получатель Гуня Руслан Анатольевич.м.т. 0991356627 . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha1976 Опубліковано: 11 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2014 Готов забрать.Отправка НП за мой счет.Оплата наложным платежем.пгт.Макаров,Киевской области.Получатель Гуня Руслан Анатольевич.м.т. 0991356627 . Секундочку я так понял подошла моя очередь! Заберу на Выдубичах, можно контакты в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
papirinfo Опубліковано: 11 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2014 прошу прощения, счастливым владельцем автоматов стал apxitektop рано утром 09.08. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha1976 Опубліковано: 11 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2014 прошу прощения, счастливым владельцем автоматов стал apxitektop рано утром 09.08. Понятно..:( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз