Energon Опубліковано: 15 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2014 Ребята, помогите советом, подсказками - направьте в нужное русло Хочу подыскать себе что то з жилья в Вишневом. Может быть что угодно - маленький домик без отделки, двухкомнатная квартира в 2-з, 5-ти етажных домах, домик в кооперативе где активно селятся люди, как то так. Подскажите на что там вообще в Вишнвом можно смотреть, на что следует обратить внимание, а что на да обойти стороной. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 16 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 16 липня 2014 Это я не так что то написал? или в Вишневом никто не живет с форумчан Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex08 Опубліковано: 21 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2014 С ходу по новостройкам: forum.realt.ua/obsuzhdenie_novostroek_kievskaya_oblast_i_ukraina-5/ Хотя просмотрел вышеуказанный подраздел форума, больше Ирпень, Буча... Вишневого мало. Но может быть что-то полезное накопаете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 21 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2014 Это я не так что то написал? или в Вишневом никто не живет с форумчан Могу дать тел. т.к. на форуме очччень редко бывают ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 22 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 22 липня 2014 Уряя, спасибо всем ответившим А на какие документы смотреть, при выборе жилья? кто подскажет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 21 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2015 ребята что вы думаете о Буча квартал, застройщик Будрегионинвест?, там скоро сдадут вторую очередь, цены как бы адекватные, но хотелось вашего мнения? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kefer Опубліковано: 26 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2015 очень не конкретно, сказать нечего просто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз