POZITIFF Опубліковано: 4 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2016 Раз пішла така гулянка то і я уточню. Варенню псуватись не даю :D закатуємо в акурат стільки скільки з'їдаємо. Якщо я вірно зрозумів фізику процесу, то зіпсоване варення це така собі закваска, якщо можна так порівняти типа дріжджів в тісто, щоб запустити процес бродіння. Чи не можна його замінити чимось іншим що перед цим забродити. Якісь ягоди, яблука чи ще щось? Корм бактериям это, можно сахар, остатки компота подгулявшего, те же бактерии покупные Байкал-М и пр. Дрожжи тоже хорошо. Воняет только сильно. Только ж есть поговорка стариковкая - там где воняет, там и пахнет;) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз