igorek30 Опубліковано: 6 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2014 На прохання земліків створив тему де можна розміщувати різні оголошення та інформацію. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 6 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2014 Куплю буржуйку.;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 6 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2014 Куплю нову або б/у (чищену) цеглу М-75 або М-100 в кількості 600-700 шт. Можливо частинами. Потрібно на перестінки. 068-76-222-13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TOMAXOB Опубліковано: 6 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2014 Придбаю недорого саджанц1 ялинки 50-100шт або оплачу iнформацiю де вони ростуть по згарищах Може ще хто знае,де в Гощанському р-н1 можна на Горин1 крейди накопати? т.0980428014 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 8 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2014 Куплю нову або б/у (чищену) цеглу М-75 або М-100 в кількості 600-700 шт. Можливо частинами. Потрібно на перестінки. 068-76-222-13 Вантажним бусом заїхати на цегельню, та й купити.;) Басів кут - вроді по 1,37 тепер, на газу Здолбунів - ніби 1,10 чи 1,15 вугілля Городок - в цьому році не питав, але десь так само.. вугілля Є ще й інші номера виробників. Б\У в тому році в районі руму була, але щось вони за неї, як за нову майже хотіли. Ще їздив дивитися б\в за Гощу, село не памятаю, але раптом можна подзвонити - розбирали ферму. Цегли море. По 80коп, та ще й купа девяток в нагрузку. Але ж це ферма. Сказали пару чоловік - в хату не брати, хіба на хлів. От я й відмовився. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 9 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 9 липня 2014 Вантажним бусом заїхати на цегельню, та й купити. Басів кут - вроді по 1,37 тепер, на газу Здолбунів - ніби 1,10 чи 1,15 вугілля Городок - в цьому році не питав, але десь так само.. вугілля Є ще й інші номера виробників. Б\У в тому році в районі руму була, але щось вони за неї, як за нову майже хотіли. Ще їздив дивитися б\в за Гощу, село не памятаю, але раптом можна подзвонити - розбирали ферму. Цегли море. По 80коп, та ще й купа девяток в нагрузку. Але ж це ферма. Сказали пару чоловік - в хату не брати, хіба на хлів. От я й відмовився. За ціни у м. Рівне я знаю. Брав собі у Городку на комини М-100 по 1350 грн. Я розраховував на те що у когось може є залишки(відповідно дешевше). Б\у пропонують по 70 коп. Оголошення для ВСІХ. Кому потрібнв залізобетонні вироби розпродають на бувшому заводі вул. Київська (біля БУРШТИНА). Що сам бачив: плити, сваї, перемички, блоки, кришки на куруги та інше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mendor Опубліковано: 13 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2014 Куплю бочку на воду 097-987-47-00 або пишіть в лічку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 16 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2014 Настає пора займатися світлом. Хто де брав провод, автомати. Ну щоб нормально і дешевше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lim Опубліковано: 21 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2014 Придбаю недорого саджанц1 ялинки 50-100шт або оплачу iнформацiю де вони ростуть по згарищах знайшов ялинки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TOMAXOB Опубліковано: 25 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2014 знайшов ялинки? Взагал1-то - н1 одн1 об1цяли недорого- але щось мовчать друг1 п1дсказали м1сце на сарненськ1й трас1 - то думаю з"1здити глибокою ос1нню А ви щось можете запропонувати? - взам1н можу дати саджанц1 сосни , туi або нащепити по вашому замовленню груш1-яблука i т.д.(займаюсь щепленням) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lim Опубліковано: 25 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2014 А ви щось можете запропонувати? - взам1н можу дати саджанц1 сосни , туi або нащепити по вашому замовленню груш1-яблука i т.д.(займаюсь щепленням) нажаль ні, сам шукаю 4 роки тому мене возили в село як на Костопіль їхати десь 20 км, але я дороги зараз ненайду. там в лісі я надергав ялинок, зараз в мене 49 ялинок росте, але хочу ще пару сосенок в мене теж є туйкі теж пробуємо розмножувати які сорти у вас груш та яблук? де будинок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 17 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2014 Шановні земляки !!! Підскажіть хто і де займається лицювальною та клінкерною цеглою у Рівному ? Знаю "Лавісс" а ще ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shodyveletyk Опубліковано: 18 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2014 Шановні земляки !!! Підскажіть хто і де займається лицювальною та клінкерною цеглою у Рівному ? Знаю "Лавісс" а ще ? На Курчатова є , як повертати на металобазу по правій стороні , Блок трейд , телефони не помню . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lim Опубліковано: 19 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2014 Знаю "Лавісс" а ще нормально лише Лавісс якщо нормальна кількість дають знижку застрічайся з Захожим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 19 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2014 Дякую, Захожого також трошки знаю буду з ним спілкуватися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бронне1985 Опубліковано: 21 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2014 Потрібен базальтовий утеплювач Rockmin, або інший. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2014 По утеплювачу зателефонуйте 097-182-16-90 Вітя. Брав у них. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Beluy-80 Опубліковано: 23 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2014 Настає пора займатися світлом. Хто де брав провод, автомати. Ну щоб нормально і дешевше. Прометей *А* за Фоз1 Добавлено через 1 минуту В1ддам глину самовив1з Добавлено через 43 секунды В1ддам глину самовив1з 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hollander Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 torg.rv.ua/bb/viewtopic.php?f=124&t=752478&p=3272178#p3272178 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olga_EK Опубліковано: 8 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2014 Настає пора займатися світлом. Хто де брав провод, автомати. Ну щоб нормально і дешевше. Доброго дня, можу запропонувати електросвітлотехніку та кабель по оптовим цінам. 0445862095 Оля Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Beluy-80 Опубліковано: 16 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2014 Балясы бетонн1 пресован1,стовпчик,перила Добавлено через 1 минуту Може кому глина потр1бна на отмостку,печ1,кам1ни,барбекю...(в м1шках) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 25 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2014 Шановні земляки підскажіть у яку ціну зараз виходить ручна штукатурка стін по маякам. Товщина не більше 2-3 см.:beer: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hollander Опубліковано: 27 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2014 Шановні земляки підскажіть у яку ціну зараз виходить ручна штукатурка стін по маякам. Товщина не більше 2-3 см.:beer: Я цікавився то 35-50грн/м2, якщо готовими сумішами то 25-40грн. це по Рівному 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 27 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2014 Сьогодні підходили хлопці з бригади. У сусіда штукатурили. 27грн/м2 - вапняним розчином + цемент.. Телефон взяв, але як там буде - вже не в цьому році. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lim Опубліковано: 28 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2014 Сьогодні підходили хлопці з бригади фото можливе? які нерівності на 2м правило? телефоном поділитесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз