Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

двовимірні креслення у тривимірну модель - як?

Hajdamaka

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, будь ласка, чи є якийсь швидкий, простий і безболісний спосіб перетворити креслення з Архікаду (у форматі *.pln) у тривимірну модель будинку, яку можна буде використовувати для малювання проводки, розкладки плитки і тд?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Если вам дали архикадовский ПЛН файл с проектом, который отчертеч линиями и заливками (часто такая глупость встречается) то в архикадовские объекты в автоматическом режиме перегнать вам не получится. Только заново прорисовывать.

В принципе, для опытного юзера, это не сложно и не долго.

Если что, готов помочь.

А если вам просто дали файл с расширением PLN или PLA - то вам его просто открыть в Архикаде.

Посилання на коментар

є.

ArchіCAD і є такою програмою... :)

дякую, кеп :) але в даному випадку для мене воно не виглядає простим - пробувала. Ж-)

Если вам дали архикадовский ПЛН файл с проектом, который отчертеч линиями и заливками (часто такая глупость встречается) то в архикадовские объекты в автоматическом режиме перегнать вам не получится. Только заново прорисовывать.

В принципе, для опытного юзера, это не сложно и не долго.

Если что, готов помочь.

А если вам просто дали файл с расширением PLN или PLA - то вам его просто открыть в Архикаде.

здається, у мене саме перший варіант :( я була б дуже вдячна за допомогу, бо за останній рік тричі робила спроби розібратися і намалювати з нуля, а прогресу жодного. А тепер після народження другої ляльки - взагалі руки не доходять до цього :(

Посилання на коментар

я була б дуже вдячна за допомогу, бо за останній рік тричі робила спроби розібратися і намалювати з нуля, а прогресу жодного. А тепер після народження другої ляльки - взагалі руки не доходять до цього

а навіщо це Вам? можливо буде доречно звернутися до свого архітектора?

Посилання на коментар

я була б дуже вдячна за допомогу, бо за останній рік тричі робила спроби розібратися і намалювати з нуля, а прогресу жодного

шлите на schiefer.ukr@mail.ru посмотрю, отвечу.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...