Hajdamaka Опубліковано: 26 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2014 Підкажіть, будь ласка, чи є якийсь швидкий, простий і безболісний спосіб перетворити креслення з Архікаду (у форматі *.pln) у тривимірну модель будинку, яку можна буде використовувати для малювання проводки, розкладки плитки і тд? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ДОКС Опубліковано: 26 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2014 є. ArchіCAD і є такою програмою... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 26 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2014 Если вам дали архикадовский ПЛН файл с проектом, который отчертеч линиями и заливками (часто такая глупость встречается) то в архикадовские объекты в автоматическом режиме перегнать вам не получится. Только заново прорисовывать. В принципе, для опытного юзера, это не сложно и не долго. Если что, готов помочь. А если вам просто дали файл с расширением PLN или PLA - то вам его просто открыть в Архикаде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hajdamaka Опубліковано: 27 червня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня 2014 є. ArchіCAD і є такою програмою... дякую, кеп але в даному випадку для мене воно не виглядає простим - пробувала. Если вам дали архикадовский ПЛН файл с проектом, который отчертеч линиями и заливками (часто такая глупость встречается) то в архикадовские объекты в автоматическом режиме перегнать вам не получится. Только заново прорисовывать. В принципе, для опытного юзера, это не сложно и не долго. Если что, готов помочь. А если вам просто дали файл с расширением PLN или PLA - то вам его просто открыть в Архикаде. здається, у мене саме перший варіант я була б дуже вдячна за допомогу, бо за останній рік тричі робила спроби розібратися і намалювати з нуля, а прогресу жодного. А тепер після народження другої ляльки - взагалі руки не доходять до цього Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ДОКС Опубліковано: 27 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2014 я була б дуже вдячна за допомогу, бо за останній рік тричі робила спроби розібратися і намалювати з нуля, а прогресу жодного. А тепер після народження другої ляльки - взагалі руки не доходять до цього а навіщо це Вам? можливо буде доречно звернутися до свого архітектора? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 27 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2014 я була б дуже вдячна за допомогу, бо за останній рік тричі робила спроби розібратися і намалювати з нуля, а прогресу жодного шлите на schiefer.ukr@mail.ru посмотрю, отвечу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз