lutik0914 Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 Продам за символические 100 грн вот такой тренажер sameto.com.ua/trenazher-dlja-pressa-ab-king-pro-original/p-23826.html механизмы все рабочие и целые, пострадали только мягкие места на ручке и подножке, сидение целое забирать осокорки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 Продам за символические 100 грн вот такой тренажер Забираю. Как связаться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lutik0914 Опубліковано: 25 червня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 Забираю. Как связаться? написала в личку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FUKUSIMA Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 если что, буду вторым Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люд-Мила Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 буду третьей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lutik0914 Опубліковано: 27 червня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня 2014 извините что не отписалась пока бронь за bambino Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
egoist Опубліковано: 3 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2014 Бронь выкуплена или есть шанс ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бизнес Леди Опубліковано: 4 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2014 буду следующей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люд-Мила Опубліковано: 4 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2014 lutik0914 напишите пожалуйста в какой стадии продажа тренажера. а то мы тут в очереди ждем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lutik0914 Опубліковано: 30 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 30 липня 2014 покупатель пропал!!!!! так что плиз все кто в очереди!!!1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 30 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2014 покупатель пропал!!!!! так что плиз все кто в очереди!!!1 Покупатель тут! До Вас было не дозвониться. А потом у меня опять командировка была. Готов забрать сегодня вечером. Специально микроавтобус из Харькова перегнал, чтобы тренажер поместился Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lutik0914 Опубліковано: 30 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 30 липня 2014 Цитата: Сообщение от lutik0914 покупатель пропал!!!!! так что плиз все кто в очереди!!!1 Покупатель тут! До Вас было не дозвониться. А потом у меня опять командировка была. подьежайте забирайте в любое время, я не против.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 30 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2014 подьежайте забирайте в любое время, я не против.... ОК. Сейчас наберу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lutik0914 Опубліковано: 30 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 30 липня 2014 Продано!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз