POZITIFF Опубліковано: 8 травня Автор Поділитись Опубліковано: 8 травня (змінено) 49 минут назад, jordano сказал: Добрий день, а в першій рік зрізати, чи нехай росте Змінено 8 травня користувачем POZITIFF 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 травня Поділитись Опубліковано: 8 травня Товарищ гуру, подскажите чем обработать сад от вредителей, после завязи плодов!?) Появились яблочки, персики размером с горошину☺️) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 8 травня Поділитись Опубліковано: 8 травня 17 минут назад, DimaF сказал: Товарищ гуру, подскажите чем обработать сад от вредителей, после завязи плодов!?) Появились яблочки, персики размером с горошину☺️) Актара Актелик Прованто Вернал Проклейм Енжио .... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 травня Поділитись Опубліковано: 8 травня 34 минуты назад, FOX.kissfm сказал: Актара Актелик Прованто Вернал Проклейм Енжио .... Все вместе!? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 8 травня Автор Поділитись Опубліковано: 8 травня 1 час назад, DimaF сказал: Товарищ гуру, подскажите чем обработать сад от вредителей, после завязи плодов!?) Появились яблочки, персики размером с горошину☺️) Та будь-чим вже,якщо відцвіло і бджіл немає . Я продовжую Моспілан використовувати. Є Маврік, є Енжіо, є Кораген. Біологічний Актофіт. Зараз піде східна плодожерка працювати, вишнева муха, то треба захищати раз в 7-10 днів. І хрущі ось сливи гризуть... 5 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 травня Поділитись Опубліковано: 8 травня 6 часов назад, POZITIFF сказал: ..І хрущі ось сливи гризуть... Борзи у вас хрущі. В мене здебільшого листя на черешнях жрали, поки квіти були й не міг обробити. В цьому році хрущів як ніколи багато. І рано з'явилися, коли ще більшисть фруктових не можна було обробляти інсектіцідами... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 9 травня Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня 12 часов назад, Vikctor сказал: коли ще більшисть фруктових не можна було обробляти інсектіцідами... Що це за обмеження цікаве? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 25 минут назад, POZITIFF сказал: Що це за обмеження цікаве? Я бджіл оберегаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 9 травня Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня 3 часа назад, Vikctor сказал: Я бджіл оберегаю. Я думав, цвіткоїдів та довгоносиків😊 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня Кораген є в наявності. Завжди вважав, що це рекламно-маркетингова несенітниця, що він безпечний для бджіл... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 9 травня Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня 5 часов назад, Vikctor сказал: Кораген є в наявності. Завжди вважав, що це рекламно-маркетингова несенітниця, що він безпечний для бджіл... Моспілан та маврік перевірив у себе. Навіть сонечкі цілі та живі. Ну і бджоли. Оленки та Хрущі знімались чудово, як і попелиця з іншими шкідниками👌 Кораген тримаю на літо. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 24 червня Автор Поділитись Опубліковано: 24 червня В 09.05.2024 в 21:05, POZITIFF сказал: Кораген тримаю на літо. Кораген не бере попелицю, для інформації. Плодожерки, колоради, жуки норм, попелиця залишилась майже. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня Саша, більше 13 рочків цій темі! Дякую, дуже корисна інформація! Дуже корисний форумчанин! Бажаю натхнення та наснаги у всьому! І миру 9 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: В п'ятницю в 00:47 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 00:47 Саша, доброї ночі! Хочу спитати, аж спати не можу))) На Вашу думку, чи є сенс садити в Харкові інжир? З того, шо почитала: або вкривати на зиму (ще спробуй це правильно зробити!), або ростити кущем і на нових пагонах можуть бути плоди?!?!?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: В п'ятницю в 07:00 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 07:00 6 часов назад, voglya сказал: або вкривати на зиму (ще спробуй це правильно зробити!), або ростити кущем і на нових пагонах можуть бути плоди?!?!?! І формувати при землі, і вкривати треба. Можна пробувати, якщо є бажання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз