voglya Опубліковано: 30 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2023 Доброго дня. Саша, а Ви вже саджанці дерев не продаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 30 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2023 41 минуту назад, voglya сказал: Доброго дня. Саша, а Ви вже саджанці дерев не продаєте? На осінь трохи буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 30 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2023 4 минуты назад, POZITIFF сказал: На осінь трохи буде. А шо буде? Може я чергу займу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 30 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2023 54 минуты назад, voglya сказал: А шо буде? Може я чергу займу... Нектарини, персик, слива, яблуко. На мою думку найкращі сорта. Роблю саджанці собі для розширення саду, як будуть лишки - виставлю на продаж. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 30 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2023 8 минут назад, POZITIFF сказал: Нектарини, персик, слива, яблуко. На мою думку найкращі сорта. Роблю саджанці собі для розширення саду, як будуть лишки - виставлю на продаж. А сливи які? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 30 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2023 (змінено) 50 минут назад, voglya сказал: А сливи які? То Че Сан. Змінено 30 березня 2023 користувачем POZITIFF 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 30 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2023 8 минут назад, POZITIFF сказал: То Че Сан. Ну то я займаю чергу на Ваші залишки! На все шо буде - по одному! бо дууууже довіряю як спеціалісту так і Вашому смаку! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 31 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2023 Мне тоже интересны саженцы. Слива, нектарин, персик. Могу поделиться фундуком краснолистным - есть 2 сорта. Если интересно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 31 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2023 підскажіть будь ласка, як правильно нітроамофоску вносити під дерева віком 5 років? можна лунки викопати три штуки навктоло дерева відстань сантиментрів 60-70, і туди по жмені прикопати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 31 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2023 и бы купил по два "Нектарини, персик, слива" - надеюсь осенью уже закладывать сад. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 31 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2023 4 часа назад, newbee2020 сказал: підскажіть будь ласка, як правильно нітроамофоску вносити під дерева віком 5 років? можна лунки викопати три штуки навктоло дерева відстань сантиментрів 60-70, і туди по жмені прикопати? Грам 200 на дерево розділити на 8-10 порцій. Пробити ломом по проекції крони відповідно 8-10 лунок на глибину 20-30 см та й висипати по порції в лунку. Нітроамофоску, зазвичай, прийнято вносити восени, бо їй потрібен певний час, щоб розкластися. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 31 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2023 10 минут назад, POZITIFF сказал: Грам 200 на дерево розділити на 8-10 порцій. Пробити ломом по проекції крони відповідно 8-10 лунок на глибину 20-30 см та й висипати по порції в лунку. Нітроамофоску, зазвичай, прийнято вносити восени, бо їй потрібен певний час, щоб розкластися. а що би Ви порекомендували із азотного на весну? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 31 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2023 44 минуты назад, newbee2020 сказал: а що би Ви порекомендували із азотного на весну? Аміачна селітра чи карбамід. Для останнього ще рано. Можна і нітроамофоску. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 31 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2023 В 30.03.2023 в 17:45, POZITIFF сказал: То Че Сан. В мене є брат близнюк теж діплоідна байрон голд. В минулому році був перший врожай, але я тупонув й втратив його, бо не знав, що наприкінці визрівання ця слива потребує якойсь обробки від гнилі. Тому плоди здебільшого впали недозрілі та з точковой гниллю... В 30.03.2023 в 16:47, POZITIFF сказал: ... яблуко. На мою думку найкращі сорта... Заінтригував. Які само сорта яблук гуру вважає найкращіми? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 31 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2023 24 минуты назад, Vikctor сказал: Заінтригував. Секаі Ши👌 На промислове зберігання - Моді, Мутсу, Декоста, Джеремені. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 10 часов назад, POZITIFF сказал: Секаі Ши👌 На промислове зберігання - Моді, Мутсу, Декоста, Джеремені. Прочитав про перше - цікаво, раніше навіть не чув про цей сорт велетенських яблук. Живці не продаватимеш? Бо в мене вже тупо нікуди саджати фруктові... А із інших в мене лишень мутсу (дійсно одне з найсмачніших) та малесеньке джеремені (смак ще не відомий). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 30.03.2023 в 17:45, POZITIFF сказав: То Че Сан. А хто в вас є запилювачем для неї? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 1 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 1 час назад, allanek сказал: А хто в вас є запилювачем для неї? Оцарк Прем'єр та Анжеліно є. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 1 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 1 час назад, Vikctor сказал: Живці не продаватимеш? Через рік, бо і саджанці сам щепив і на дерево-сад також. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 13 хвилин тому, POZITIFF сказав: Оцарк Прем'єр Я саджала Оцарк Прем'єр, коли про нього та і діплоїди в цілому, мало що знали в нас. І про запилювачи нічого не знали зовсім. Тож я гадала, що в мене не буде врожаю, бо росли ще дві сливи, якісь звичні для нас, сортів не знала. Але Оцарк почав плодоносити і дуже рясно. Так і не розумію, хто запиляв, бо поряд нема особливо кому. Але в сусідки росте якась алича наче, сливки розміром з ягоду черешні. Якщо ваша ласка, можете порівняти ці три сливи- Оцарк, Анджеліно та То Че Сан? По термінам цвітіння та врожаю і по смаку. Про хвороби не питаю, бо Оцарк не хворів і не потребував якихось особливих обробок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 1 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 4 минуты назад, allanek сказал: порівняти ці три сливи- Оцарк, Анджеліно та То Че Сан? Повноцінно ще ні. Садок молодий, 2 роки. Отримав лише Оцарк поки в достатній кількості. І до речі без запилювача. Але він таки хворіє. Всі 5 дерев показували схильність до кластероспоріозу та мониліозу. Також полюбляє тля його. Літня велетенська сливка для споживання з невеликим зберіганням. Кістка маленька. Як, в принципі, і у всіх трьох. То Чі Сан осіння. Має в моїх умовах достигати у вересні. Може не довго зберігатися за умови дочасного зривання. Місяць-два. Анжеліно справжня пізня сливка. Зривається "в свинячі голоси" майже перед морозами. Лежить до травня. Чудово дозарюється, змінюючи при цьому колір м'якоті на червоний. Це відбувається оріентовно під Новий рік. І лише тоді стає справді солодкою. Дуже відомий приватний продавець, скоріше всього нажухав мене з Анжеліно. Сливка хоч і пізня, проте колір вийшов на сигналках не анжеліновський. Скоріш за все я отримав Рубі Кранч, продавець вернув кошти, я нашепив на дерева То Чі Сан. Хай росте паралельно до повного визначення пересорту та прийняття рішення. Осінні щеплення брунькою без пробудження прийнялись та стартують наразі. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 яка краса! 2 часа назад, Vikctor сказал: Прочитав про перше - цікаво, раніше навіть не чув про цей сорт велетенських яблук А ви здатні з‘їсти за раз кіло яблук? ) давно помітив, що купуючи вже не вибираю самі більші екземпляри цибулі або яблука. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 1 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 3 минуты назад, Фрай сказал: яка краса! А ви здатні з‘їсти за раз кіло яблук? ) давно помітив, що купуючи вже не вибираю самі більші екземпляри цибулі або яблука. Цей сорт із яблук сімейного типу. Одне на всіх😁 Але таке яблоко ще треба виростити. В ньому фішка - відмінний смак. Взагалі японські сорти найсмачніші. Груши, яблоки, сливи, виноград японської селекції - завжди в топі за смаковими оцінками. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Йердна Опубліковано: 1 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 О! А дозвольте запитати Вас про Бордосську суміш, дали в магазині для захисту винограду. Виноград ще не викопували, думаю через днів 7 будем викопувати, і підвязувати на шпалеру. З прочитаного захист діє до 30 днів? Як правильно розвести і процідити(?), бо пишуть що забивається оприскувач. На саджанці теж є зацікавленість на осінь!))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 1 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 6 минут назад, Йердна сказал: дали в магазині для захисту винограду Час застосування бардоської суміші на деревах пройшов, а на винограді вона як мертвому припарка. Початок захисту винограду - 5 справжніх листів в середньому. Системними препаратами проти мілдью, оідіума, антракнозу та шкідників. Контактні купороси на винограді більш заспокоюють нервову систему власника, ніж реально захищають виноград. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз