POZITIFF Опубліковано: 17 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2018 Зимнее производство мульчи. Разноцветной:D Уже половина компостера набралась. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 17 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2018 а рекомендовані терміни висадки розсади в грунт - від посіву чи від справжнього листка рахуються? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yriy1 Опубліковано: 17 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2018 Из стенограммы заседания: я так понимаю, все таки отложили... На данный момент ришеня не прынято, вполне возможно 20 депутатов будут выдвигать повторно Есть видеозапись на ютюбе, я ее смотрел, свои выводы описал в этом посте https://www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=4527843&postcount=9343 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 17 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2018 а рекомендовані терміни висадки розсади в грунт - від посіву чи від справжнього листка рахуються? Рекомендовані терміни тре дивитись по погодним умовах та по виду рослин, що висаджуєте. Є такі, що не бояться +5, а є такі, що не бажано раніше ніж будуть стабільні +15. А вже під сроки настання температурних режимів в конкретній місцевості тре підганяти розсаду під ці терміни. По нормальному, щоб не сильно попасти, я би орієнтувався на 15 травня для висадки у ВГ. Це основна группа - томати, сині, огірки та перец. Зелень набагато раніше. Те, що сіється без розсади - теж вже має проростати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 17 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2018 В чому проблема в кріпленнях? Слабкі і є відчуття що довго не протягнуть? Чи щось інше? Можна фото? завтра попробую сделать фото, вечером. завтра рыбный день. )) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 17 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2018 прикольно:D по цене их рассады летом в Херсоне можно уже готовый урожай купить дорогое хобби, не всем по карману Особенно умиляет салат. Кустик 25 грн. Можно дешевле купить уже готовый. В принципе, привитая рассада так и должна стоить - крутой сорт огурца на легинарию. А не все подряд и далеко не крутые сорта. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 18 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2018 ...бордоской проверю - отпишусь... Бордоской хорошо работать из старого опрыскивателя.Сразу можно профилактику сделать и полную разборку:D Я бордоской больше не работаю,забивает все в хлам! Добавлено через 1 час 14 минут Глянул прогноз на неделю,к нам идет -17 а снежок то сошел Лозы пришпилены но не укрыты,точнее не все укрыты.Очкую чета.. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yriy1 Опубліковано: 18 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2018 Лозы пришпилены но не укрыты,точнее не все укрыты Аналогично Очкую чета.. Не переживаю, на моем участке на следующей недели самое холодное -6С с пятницы на субботу Гисметио конечно дает -16 -18С , но я им не верю, они таким образом пиарятся 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 18 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2018 прикольно:D по цене их рассады летом в Херсоне можно уже готовый урожай купить дорогое хобби, не всем по карману Як для хобі то такі ціни стимулюють до розвитку. Наприклад не купувати розсаду по 20+ грн за штуку а купити хорошого насіння, землі і самому собі зваяти яку захочеш розсаду. Це як з рибалкою. Спочатку купував мухи щоб голавля ловити. Потім зробив станок і сам мухи в'язав. І саме ціна на хороші мухи спонукала до розвитку. Добавлено через 6 минут Не переживаю, на моем участке на следующей недели самое холодное -6С с пятницы на субботу Гисметио конечно дает -16 -18С , но я им не верю, они таким образом пиарятся Згадую свій пост Е не скажіть. Вчора пів години з лопатою і сьогодні вже знову теплинь. А коли тепліше то і в будинку не так топити треба і працюється веселіше. Це знаєте як з машиною, щойно помиєш і сходу дощ. І таки розумію що був правий. Так як Мені щоб в разі морозу оперативно накрити (як писав Саша в іншій темі) треба через пів міста їхати. Я ж не живу там. Так зараз приходжу і стелю кручу, проводку доробляю. Тому і накрив, роботи пів години, і то це дуже не квапливо. Тепер спатиму спокійно. В разі різких похолодань. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 18 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2018 Бордоской хорошо работать из старого опрыскивателя.Сразу можно профилактику сделать и полную разборку:D Я бордоской больше не работаю,забивает все в хлам! альтернатива какая ? (с) Вы не любите котов ? Вы просто не умеете их готовить. )))))) Добавлено через 3 минуты Як для хобі то такі ціни стимулюють до розвитку. Наприклад не купувати розсаду по 20+ грн за штуку а купити хорошого насіння, землі і самому собі зваяти яку захочеш розсаду. Це як з рибалкою. Спочатку купував мухи щоб голавля ловити. Потім зробив станок і сам мухи в'язав. І саме ціна на хороші мухи спонукала до розвитку. Со съедобкой все наоборот. А вот с джигами - ДА... проверено, гамакатсу отдыхает. )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 18 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2018 В чому проблема в кріпленнях? Слабкі і є відчуття що довго не протягнуть? Чи щось інше? Можна фото? хвото )))))))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 18 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2018 Со съедобкой все наоборот. А вот с джигами - ДА... проверено, гамакатсу отдыхает. )) Я про мухи для ловлі в проводку. Не нахлист, а з бомбардою. А не про джиг, хоча і там знайомі самі поролонки робили. Звісно ловля суто спортивна, хоча попадаються екземпляри і за 500 гр якщо говорити про головня. Загалом я на мухи ловлю просто щоб не їдучи бог за куди відчути рибу на гачку і не одну дві а відвести душу прямо в місті. А потім її відпустити. Ціна мух біля долара, а були і по 2-3 (я про ті які таки ловлять, а не просто на тупому як дупа гачку трішки ниток і пера намотали і вважають що то муха) навела на думку що робити самому не тільки цікаво але й вигідно. Так як одночасно 4-5 мух. Порив ітру і те все на вербах. Не часто але все ж. Плюс обриви рибою, чи зачепи на перекатах, а головень редиска саме там (під вербами і на перекатах) і тусить. Це подуста з рибцем можна на заводях без обривів ловити, але адреналін від виважування не той. Та й коли снасть атакує швея то теж прикольно тички як з кулемета. А якщо ще почати на оберталках мухи в'язати на 0 чи 00 а потім на краснопірку. Так і з розсадою по 20+ грн це не тільки цікаво, а й вигідно. Мені тільки помідорок на 1200 треба купити. Я за ці гроші не те що помідори куплю, я й сік готовий буду щотижня купувати. А там ще замовлення на розсаду від тещі. Та й собі перці, огірки, бакли. Короче занадто воно дорого. Так побалуватись і купити пару штук можна. Або як писали вище привиті, або супер сорти. Добавлено через 6 минут альтернатива какая ? Якщо хочеться саме купорос то бургундська. ;) Або інші препарати з міддю. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 19 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 Саша, на твою теплицу Митлайдера 6 х 3 м сколько ушло м2 поликарбоната? Пытаюсь выяснить в Экотеплице площадь для 6 на 4 - морозятся 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Miracle Опубліковано: 19 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 легинарию лагенария процесс прививки, кстати, очень интересный! как то посадил свою первую лагенарию под грушей, доплелась до самой макушки, и выростам плод в форме груши, только раз так в 5 больше... Позвал я соседа и начал хвастать - так у него чуть челюсть не отпала... )) Не стал его мучить )) Добавлено через 1 минуту Метод уколом в точку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 19 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 альтернатива какая ? (с) Медян экстра,гарт,чемпион .Все медь содержащие только в более растворимой форме. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 19 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 Саша, на твою теплицу Митлайдера 6 х 3 м сколько ушло м2 поликарбоната? Пытаюсь выяснить в Экотеплице площадь для 6 на 4 - морозятся Они привезли все точно в размер, без остатка с детальной схемой по резки под конкретную теплицу. Точно уже не помню. Вроде 4,5 листов было под 3*6 теплицу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 19 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 лагенария процесс прививки, кстати, очень интересный! как то посадил свою первую лагенарию под грушей, доплелась до самой макушки, и выростам плод в форме груши, только раз так в 5 больше... Позвал я соседа и начал хвастать - так у него чуть челюсть не отпала... )) Не стал его мучить )) Добавлено через 1 минуту Метод уколом в точку это только у меня не показывает видео ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 19 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 это только у меня не показывает видео ? нет. не только.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 19 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 19 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 :eek: оставили пчелок без секаса ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 19 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 :eek: оставили пчелок без секаса ))) у тих бджілок, котрі літають за жратвою - його і так нема) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 19 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 у тих бджілок, котрі літають за жратвою - його і так нема) у них так же как и в советском союзе ? ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 20 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2018 Возвращаясь к клонексу. Разбавлять или нет,вот в чем вопрос! Саня шо скажешь,касательно винограда и других растюх? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 20 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2018 Возвращаясь к клонексу. Разбавлять или нет,вот в чем вопрос! Саня шо скажешь,касательно винограда и других растюх? 1 к 2 с водой. 2 части воды - оптимальный резуьтат по всем тестам и рекомендациям. Его много не надо. Не вымачивать же, просто смочить пятки. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 20 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2018 мне это понравилось ))) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз