voglya Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого Спаржевого жука не бачила, а от як равлик ГРИЗ верхівку молодого пагону - бачила (саме смачне, як розумієте). Я навіть чула цей хруст! З того моменту равликам не місце у моєму дворі. І ще вже на дорослих пагонах була тля. Целеспрямовано хімією проти тлі нічого не робила, тільки бризкала чим-то типу господарчого мила за компанію з іншими рослинами. Може і даремно... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 7 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2 часа назад, semengv сказал: А осенью что с этим делать? Эти стебли срезать или они в зиму засыхают? Зрізають або скошують по рівню землі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 7 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2 часа назад, semengv сказал: А счет где-то уже давали или нет? В особистих✍️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Йердна Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого (змінено) Так, треба активність теми піднімати) Саша привіт. Посадив декілька саджанців- є питання по формуючий обрізці. Що робити з цією грушкою? Обрізати , чи лишати, як скелетні? Змінено 22 лютого користувачем Йердна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Йердна Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого Далі зі складного Слива. Тут думаю зрізати гілки на кільце. Правильно? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Йердна Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого Черешня красуня, як по мені.))) Лишати як є? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Йердна Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого Ну і дві яблуньки, планую веретеном. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 22 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 22 лютого Я все чашею формую, то обрізаю центральний на висоті 70-80 см і вибираю 3-4 гілки, якщо є, щоб в різні сторони дивилися. Їх теж обрізаю на зовнішню бруньку. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 22 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 22 лютого 55 минут назад, Йердна сказал: Далі зі складного Слива. Тут думаю зрізати гілки на кільце. Правильно? Тяжко висоту оцінити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Йердна Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого (змінено) З чашою простіше, але місця обмаль( Тому хочемо спробувати або веретеном, або розріджено-ярусною. А грушу теж чашою?! Змінено 22 лютого користувачем Йердна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 22 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 22 лютого 23 минуты назад, Йердна сказал: А грушу теж чашою?! Теж стараюсь одразу так формувати, з відтяжками, бо вона дуже вовчки жене. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 12 часов назад, Йердна сказал: Далі зі складного Слива. Тут думаю зрізати гілки на кільце. Правильно? А навіщо верхню зрізати? Нормальна гілка на нормальной висоті... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 22 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 22 лютого https://www.facebook.com/share/r/DWyJbGP1hb1qTGFZ/ 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 23 лютого Поділитись Опубліковано: 23 лютого 21 час назад, POZITIFF сказал: Я все чашею формую, то обрізаю центральний на висоті 70-80 см і вибираю 3-4 гілки, якщо є, щоб в різні сторони дивилися. Їх теж обрізаю на зовнішню бруньку. А я думаю пару черешен посадили по УФО, і спробувати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 23 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 23 лютого 13 минут назад, Tamburello сказал: А я думаю пару черешен посадили по УФО, і спробувати Прикольна формовка, але шпалера потрібна👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Йердна Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого В 22.02.2024 в 22:43, Vikctor сказал: А навіщо верхню зрізати? Нормальна гілка на нормальной висоті... З того, що дивився: - занадто потужна відносно провідника, буде конкурентом -можуть не прокинутись бруньки, які знаходяться нижче -і якщо порівнювати з персиком, то тоньші гілки не будуть нормально розвиватись, якщо вижче більш потужні гілки. Скелетні хотілось би трошка нижче мати, хочу спробувати формувати веретеном сформувати грушу, сливу і одну яблуню точно. Над другою, ще не вирішив остаточно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого Стартова обрізка сливи. https://www.facebook.com/share/r/Le8wEfHKEFr2iPtG/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого Доброї ночі шановні) Цікаві люди живуть біля нас. Може країна дякуючи таким виживе... Про спаржу, капусту кале: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого Мені вона, ця кале, геть не зайшла. Жом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого (змінено) 19 минут назад, POZITIFF сказал: Мені вона, ця кале, геть не зайшла. Жом. Пам'ятаю) А ви її сирою їли? Чи якісь страви робили? Нам сподобалась), з цибулькою на сковороді, з омлетом. Взимку, коли зелені мало. Саша, а що скажете про спаржу? Там розказують, що корчують старі посадки і роблять нові. Чи це в домашніх умовах не актуально? Змінено 26 лютого користувачем Татьяна 1973 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 30 минут назад, Татьяна 1973 сказал: Саша, а що скажете про спаржу? Там розказують, що корчують старі посадки і роблять нові. Чи це в домашніх умовах не актуально? Поки нічого не скажу. Росте 20 років, то хай росте. Моїм найстаршим 7-8 десь. І от я шось сильно сумніваюсь, що рівно в 20 років щось таке станеться з нею, що прийдеться її корчувати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 33 минуты назад, Татьяна 1973 сказал: Там розказують, що корчують старі посадки і роблять нові. Чи це в домашніх умовах не актуально? А ну да, є варіант один. Я просто не додивився відео. Початок такий, що смішно стало. Якщо спаржу садять, щоб різати весь рік, тобто висосати з неї все за рік, скористатися тим, що нема більш ні у кого, а замовлення від мереж чи ресторанів є. То спаржі звичайно каюк, бо до зими вона не встигне вже покормити корінь перед зимою. Тоді да, викопали труху непродуктивну, і молодь посадили. Може бути. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня Олександре, як думаєш - можно завтра вже щепленням на яблунях займатись? В мене вдень +4-9, а вночі ще мінус бува. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 4 березня Автор Поділитись Опубліковано: 4 березня (змінено) 8 минут назад, Vikctor сказал: Олександре, як думаєш - можно завтра вже щепленням на яблунях займатись? В мене вдень +4-9, а вночі ще мінус бува. Ранувато., думаю. Хіба що руки чешуться. Кісточкові через 2 тижні+-, зерняткові через місяц планую. Змінено 4 березня користувачем POZITIFF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Michael_A Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня Олександре, вітаю! Чи використовували для обробки дерев на весні "Весняний оберіг"? Чи може є якісь відгуки? Хочу оприскати по закритим брунькам, а потім ще пройтись "Блю-бордо" по набухшим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз