Dendnepr Опубліковано: 10 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2021 А рассада? 😆 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
silver8848 Опубліковано: 30 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2021 В 31.10.2021 в 12:52, POZITIFF сказал: Сушу телятину и курятину. Можно рецепт?? Пару раз делал из телятины, свинины, курятины в эл.сушке. Интересно попробовать новый рецепт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 30 листопада 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2021 3 часа назад, silver8848 сказал: Можно рецепт?? Пару раз делал из телятины, свинины, курятины в эл.сушке. Интересно попробовать новый рецепт. Нарезка примороженого сырья на слайсере, 20 г нитритной соли на 1 кг сырья и специи по вашему предпочтению, можно соус или кетчеп использовать. 2 дня в холодильнике, пару раз перемешивать. Выкладываете на противни, сушку на 70 градусов, часов 6-10 в зависимости от толщины нарезки и производительности сушки. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
silver8848 Опубліковано: 3 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2021 В 30.11.2021 в 20:43, POZITIFF сказал: Нарезка примороженого сырья на слайсере, 20 г нитритной соли на 1 кг сырья и специи по вашему предпочтению, можно соус или кетчеп использовать. 2 дня в холодильнике, пару раз перемешивать. Выкладываете на противни, сушку на 70 градусов, часов 6-10 в зависимости от толщины нарезки и производительности сушки. Чем хороша нитритная соль по сравнению с обычной поваренной? Я даю 35 г соли, 7 г сахара, уксус (яблочный), соевый соус, маринуется 6-8 часов в холодильнике, потом обмакиваю специями (зира молотоя, кориандр, перец черный, паприка) и в сушку с такими же режимами. Получается за сутки готовый продукт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 3 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2021 2 часа назад, silver8848 сказал: Чем хороша нитритная соль по сравнению с обычной поваренной? Я даю 35 г соли, 7 г сахара, уксус (яблочный), соевый соус, маринуется 6-8 часов в холодильнике, потом обмакиваю специями (зира молотоя, кориандр, перец черный, паприка) и в сушку с такими же режимами. Получается за сутки готовый продукт. Нитритная соль придает мясу вкус ветчины и убивает болезнетворные патогены. Обычная соль это не делает. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 3 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2021 2 минуты назад, POZITIFF сказал: Нитритная соль придает мясу вкус ветчины и убивает болезнетворные патогены. И еще сохраняет товарный вид - цвет мяса не меняется на серый. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 3 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2021 1 час назад, yurriy сказал: И еще сохраняет товарный вид - цвет мяса не меняется на серый. Точно, забыл за цвет сказать. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 4 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2021 23 години тому, yurriy сказав: И еще сохраняет товарный вид - цвет мяса не меняется на серый. Знаешь что заметила, весь год народу заходит мясная продукция внешне больше похожая на магазинную, а на Рождество, Святки и Пасху та самая серенькая, как у предков. К Новому году сыровялы улетают 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lukreciya Опубліковано: 27 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2022 Доброго всем дня! заметила, что этим летом хорошо заходят домашние фрукты и ягоды) видимо, организм понимает, что зима будет сложная. У нас в этом году первый урожай винограда, поскольку планы менялись очень быстро, не сохранила записи о сортах. прошу помощи сообщества. вот такой разноцветный, на сегодня не вызрел еще полностью, не мускат, иногда попадаются косточки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 27 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2022 А будут осенью саженцы? мне надо сад закладывать. Надо груша, вишня, черешня, слива, голубика из кустов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 5 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2022 В 27.08.2022 в 15:33, KakTuz сказал: А будут осенью саженцы? мне надо сад закладывать. Надо груша, вишня, черешня, слива, голубика из кустов. Сколько каких? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 5 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2022 В 27.08.2022 в 14:19, Lukreciya сказал: У нас в этом году первый урожай винограда. В мене теж перший врожай на новому місці. 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2022 1 минуту назад, POZITIFF сказал: В мене теж перший врожай на новому місці. В мене віноград оси зіжрали - половину точно... А яблука, груши гарно вродили - навіть хоней крісп вперше на третій рік після посадки приніс дуууже смачні плоди. Спойлер 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 5 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2022 (змінено) 40 минут назад, Vikctor сказал: В мене віноград оси зіжрали - половину точно... Показать контент Є мішочки спеціальні для захисту грон. Нічого не пролізе. В мене персики, нектарини і сливи трохи дали сигнальних плодів. www.instagram.com/reel/Chw_BQVj-xf/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Змінено 5 вересня 2022 користувачем POZITIFF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2022 7 минут назад, POZITIFF сказал: Є мішочки спеціальні для захисту грон. Нічого не пролізе. В мене персики, нектарини і сливи трохи дали сигнальних плодів. www.instagram.com/reel/Chw_BQVj-xf/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Та засовував у мішечкі, але помітив через тиждень, що частина ягід почала гнити. Таке враження наче їм повітря не вистачає... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 5 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2022 7 минут назад, Vikctor сказал: Та засовував у мішечкі, але помітив через тиждень, що частина ягід почала гнити. Таке враження наче їм повітря не вистачає... Світч, Тельдор або, як я, Топсін-М треба застосовувати перед змиканням ягоди у гронах. Бо гниль з'їсть. Ще й сорти є такі, що гниють або тріщать після дощу. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 24 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2022 Джумбо Помм. Французький сорт яблок на щепленні 2021 року. 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 В 24.09.2022 в 12:36, POZITIFF сказал: Джумбо Помм. Французький сорт яблок на щепленні 2021 року. В мене перший врожай після посадкі в осені 2019р дала груша П'єр Корнель. Причому дерево ну дуже маленьке й приріст відповідний, але змогло дали 15 величезних смачних плодів. 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lukreciya Опубліковано: 19 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2022 В 05.09.2022 в 21:56, POZITIFF сказал: В мене теж перший врожай на новому місці. Вітаю! і дякую!)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 21 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2023 Блу Бордо + 30В. На низькому старті. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 21 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2023 (змінено) Можно пояснить - таковая смесь ББ +30В? Я вчера просто ББ прошёлся. 3% по общей массе (2,4% по действующему веществу). Теперь думаю - подождать и уже по явному конусу Хорус + антижук какой пройтись или таки 30В самомесный сделать. Ещё есть карбамид. Типа отсрочка цветения. Но в прошлом году цвело одновременно у. Аня после обработки и у соседа без обработки Змінено 22 березня 2023 користувачем Dendnepr КарбАмид 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 21 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2023 21 минуту назад, Dendnepr сказал: Можно пояснить - таковая смесь ББ +30В? Це я застосовую на полі. Багато летить цикадки і пошкоджені гілки та стволи, - олійний інсектицид 30в веде боротьбу із зимуючими шкідниками. Навколо дому такої проблеми немає, там я використовую лише Блу Бордо. 200 г ББ +300-350 мл 30в згідно рекомендації виробника. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 21 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2023 25 минут назад, Dendnepr сказал: Ещё есть карбомид. Не працює, згоден. Як і залізний купорос. У нас прогноз на наступні тижні - стабільний плюс за 10. Нічого не втримає. Аби заморозки не вернулись в пору цвітіння. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oce@n Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 Доброго дня! На минулих вихідних пройшлися чимось на основі мідного купоросу здається. Чи можна/потрібно ще поверх блу бордо + 30в? також посадили саджанці дерев. Чи можна/потрібно їх обробляти, чим і коли краще? Посадили на минулих вихідних. Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 4 часа назад, Oce@n сказал: Чи можна/потрібно ще поверх блу бордо + 30в? Головне щоб на момент розкриття бруньок ще не змилась мідь. Молодь я теж обробляю. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз