MAlisa Опубліковано: 22 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2018 Вітання з Дніпра ! Саша, чи запаслись Ви вже насінням овочів на сезон 2019 року ? Чи будете десь докуповувати ? Шукаю, де б затаритись... Минулого року досадила насіння з СП від Віктора. Не дивлячись на кількарічне зберігання - врожай відмінний. Коли купувала де-не-де , то й врожаї були то густо, то пусто. В СП до Вітора спізнилась Тема вина Вино з Маркетта - ето что-то !!! Вдруге роблю. Густе, насичений яскравий смак. Його не можна сплутати ні з чим. Букет перестиглої вишні, чорнослива, смородини. Цукор при першій підкормці = половинна норма. Вийшло напівсухим. 12 град. Робила й інше вино : одночасно із суміші виноградів Каберне, Монарх винний, Красень. ТО це вино - такоє... Простеньке... 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yriy1 Опубліковано: 22 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2018 На пятницу в Днепре -20С 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Блуждающий ТВЭЛ Опубліковано: 22 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2018 На пятницу в Днепре -20С В длинном прогнозе почти весь январь такой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 22 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2018 Вітання з Дніпра ! Саша, чи запаслись Ви вже насінням овочів на сезон 2019 року ? Чи будете десь докуповувати ? . Один жлоб набрав свого часу стільки насіння від Віктора, що ще на два роки хватить. Хоча вже два роки не приймаю участь. Та ще й людям трохи розсади робив із лишків. Достатньо було перевірити перше насіння, щоб побачити різницю із базарним, тому не жався сильно свооо часу:D В пене під боком на роботі є магазин насіння. Вони теж фасують із профупаковок. Звичайно не такі новинки, але на підстраховку є що вибрати. Багато хто із форумчан, хто був в мене, бачив його. Там і хімія є, ніби не підробна. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 23 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Тема вина Вчора розливав по нормальним бутилкам першу партію Юпітера. Із незрозумілих мені причин, вино вийшло соломьяного кольору:D На виноградному форумі мені вже винесли підозру про спецрецептуру та укриття всіх подробиць, і що такого не може бути, тому що не може бути. Я і сам погоджуюсь, але моємо, що маємо. Напівсолодке. На черзі всі інші вина цього року - ожина, яблоко, слива та виноград, звичайно. Ну і Grappa di Pozitivo:D 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 23 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Із незрозумілих мені причин, вино вийшло соломьяного кольору:D Настоювання на м'якоті було? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 23 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Настоювання на м'якоті було? В тому то і справа, що тиждень, як мінімум. А то і десять днів стояло у діжці після подрібнення із піросульфітом. Немає пояснень. І не по-білому, і не по-червоному, щось середнє вийшло за способом виготовлення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 23 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Саша, а у меня осталась ежевика на шпалере... Насколько может быть губительно морозы? В прошлом году зимовала тоже стоя, выжила вся... А еще остался киш-миш 342 на "весу"... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 23 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Саша, а у меня осталась ежевика на шпалере... Насколько может быть губительно морозы? В прошлом году зимовала тоже стоя, выжила вся... А еще остался киш-миш 342 на "весу"... Для винограда в целом ещё ничего губительного и критического не было. Как в шутку мы здесь ранее предполагали, можно было оставлять зимовать весь виноград на шпалерах. По крайней мере у меня ниже 15 не опускалась температура. Не знаю морозостойкость 342ого, у меня самые нежинки Велес и Тройка, у них уровень морозостойкости реальный где-то -18. По ежевика надо смотреть. У разных сортов разная морозостойкость. Начиная от -15. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yriy1 Опубліковано: 23 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Із незрозумілих мені причин, вино вийшло соломьяного кольору В Вашей области в этом году с окрасом ( всего) опоздание, кожица не взяла окрас и поетому не передала суслу ( вину) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 23 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Дегустируем и выдумываем названия 25 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yriy1 Опубліковано: 23 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Дегустируем и выдумываем названия Юпитер бы попробовал 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 23 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Всем Добрый вечер . А я Юпитер и Ежевику хотела бы 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 23 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Юпитер бы попробовал А я Юпитер и Ежевику хотела бы Аукцион что ли организовать? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yriy1 Опубліковано: 23 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Аукцион что ли организовать? А шо у Вас есть? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 23 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 А шо у Вас есть? Да, я подсказиваю ТС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 23 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Всем Добрый вечер . А я Юпитер и Ежевику хотела бы И я того же мнения При возможности присоединился бы к счастливым дегустаторам 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 23 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Вот такая вот выходит моя граппа в бутылках. 23 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Marusya-Anna Опубліковано: 24 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2018 и я хочу вина и граппу и еще вина. Когда можно заказывать? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 24 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2018 и я хочу вина и граппу и еще вина. Когда можно заказывать? Написал в личку 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg_Nikol Опубліковано: 24 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2018 Саша, добрый день! С большим интересом слежу за Вашей темой, и темой Кирилла Напишите и мне в личку, можно ли что-то купить из ваших образцов. И еще, хотелось бы просить вас, дополнить первую страничку вашей темы парой новых строчек: - домашнее виноделие, и - кое-что покрепче! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 24 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2018 И еще, хотелось бы просить вас, дополнить первую страничку вашей темы парой новых строчек: - домашнее виноделие, и - кое-что покрепче! Это только если Юра напишет пару сообщений по вину и граппе, он уже человек опытный. Я еще только учусь, сам набираюсь этих знаний. Мне еще рановато делать выводы и выносить их на всеобщее обозрение 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 24 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2018 Это только если Юра напишет пару сообщений по вину и граппе, он уже человек опытный. Я еще только учусь, сам набираюсь этих знаний. Мне еще рановато делать выводы и выносить их на всеобщее обозрение Ты уже отослал образцы? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 25 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2018 Это только если Юра напишет пару сообщений по вину и граппе, он уже человек опытный. Кстати, Юрий, очень даже замечательная идея Ваши рецепты и рекомендации из темы Кирилла перенести сюда с вынесением ссылки на них вверху темы. Здесь быстрее можно было бы их найти и намного легче, та и народу, который хотел бы их увидеть всё время прибавляется. Тем более Саша непротив ;):D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 25 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2018 Кстати, Юрий, очень даже замечательная идея Ваши рецепты и рекомендации из темы Кирилла перенести сюда с вынесением ссылки на них вверху темы. Здесь быстрее можно было бы их найти и намного легче, та и народу, который хотел бы их увидеть всё время прибавляется. Тем более Саша непротив ;):D Я ж не модератор, чтобы переносить . А ссылочку можно и на тему Кирилла сохранить. Народу, которого все прибавляется :D, отвечу на вопросы, не проблема. А Саша прибедняется Я учился там же, где и он учится - на виноградном форуме. Так что все у него получится . 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз