агашка Опубліковано: 7 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2018 Саша, извини, что у тебя в теме, но спрошу у всех ( и у Тебя в первую очередь), какой чеснок посадить весной посоветуете, интересуют и сорта, и где купить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 7 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2018 Саша, извини, что у тебя в теме, но спрошу у всех ( и у Тебя в первую очередь), какой чеснок посадить весной посоветуете, интересуют и сорта, и где купить У меня только озимый, Ир. В принципе, можно и его попробовать, если не найдешь ярого. Брал в складчине и на родине. Оба озимые. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
агашка Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Спасибо, Саша, на " винограде" предложили, правда импортные сорта с " нежным" вкусом, посмотрим 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Раніше хтось давав посилання на маски для захисту при обробках. Я зберіг не як закладку на форумі, а як закладку в браузері. А недавно накрився вінт. І звісчно всі закладки зникли. Камради не можете нагадати сайт де можна прикупити собі захист? Добавлено через 1 минуту Карбамід працює по теплу, але до розкриття бруньок, як плануєте 700 г на 10 л води. Не додавайте мідь тільки, бо жаліличь люди, що попалили все. Думаю, що ще рановато. Тижня 2-3 є в звпасі. Тре дивитись по погоді. Цибулю можна вже. Я чекаю субстрат. І коли висадка в ВГ? 60 днів то виходить десь на початку квітня? Я планував в березні висівати, щоб при віці 45 днів в середині квітня в ВГ відправити. Тому й уточнюю. Добавлено через 7 минут У меня только озимый, Ир. В принципе, можно и его попробовать, если не найдешь ярого. Брал в складчине и на родине. Оба озимые. Я в минулому році висадив залишки озимого. Він би згнив, а землі вільної поки валом. На виході отримав прикольні однозубки. В фарш саме те. За раз зїсти не реально, а там де багато треба то не чистиш купу зубків, а взяв пару головок, швидко почистив і в діло. Я просив залиште пару однозубок (штук 20) щоб оновити насіння. Не послухали. Зїли все. В цьому році спецом посаджу і нікому не дам. Заодно і пару стрілок часника Козацький (звісно за заявками продавця) залишу що в наступному році висіяти на 2 роки. Добавлено через 35 секунд Спасибо, Саша, на " винограде" предложили, правда импортные сорта с " нежным" вкусом, посмотрим А можна назви? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 8 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 І коли висадка в ВГ? 60 днів то виходить десь на початку квітня? Я планував в березні висівати, щоб при віці 45 днів в середині квітня в ВГ відправити. Тому й уточнюю. Цибуля низьких температур не боїться, два рази постригти та на волю. Щоб місце в теплиці не займала 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Блуждающий ТВЭЛ Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Раніше хтось давав посилання на маски для захисту при обробках. Я зберіг не як закладку на форумі, а як закладку в браузері. А недавно накрився вінт. І звісчно всі закладки зникли. - пользуйтесь браузером Chrome залогинившись в гугле, и не будет исчезать ничего, хоть 10 винтов накроется. (сорри за офтоп) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Цибуля низьких температур не боїться, два рази постригти та на волю. Щоб місце в теплиці не займала В мене в будинку зараз 5 градусів. Мабуть таки занадто низька температура?;) В квартирі дружина мене пошле якщо я ще й цибулю в купі з томатами, баклами і перцями на півіконня викладу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 8 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Раніше хтось давав посилання на маски для захисту при обробках. Я зберіг не як закладку на форумі, а як закладку в браузері. А недавно накрився вінт. І звісчно всі закладки зникли. Камради не можете нагадати сайт де можна прикупити собі захист? Я бачив напівмаски на Озоні. Собі брав через складчину у Віктора. Добавлено через 35 секунд В мене в будинку зараз 5 градусів. Для цибулі нормально. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Який розмір касет? 96? От є фото Там я бачу пару цибулин в одній ячейці. Ви саджаєте по 1 чи теж пучками, а потім розсаджуєте? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 8 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Який розмір касет? 96? От є фото Там я бачу пару цибулин в одній ячейці. Ви саджаєте по 1 чи теж пучками, а потім розсаджуєте? Де по одній, де по 2-3. Нерви здають:D Нічого не розсаджую. Лишні рухи - не наш метод. Потім можна вирвати на салат. Добавлено через 4 минуты Раніше хтось давав посилання на маски для захисту при обробках. Я зберіг не як закладку на форумі, а як закладку в браузері. А недавно накрився вінт. І звісчно всі закладки зникли. Камради не можете нагадати сайт де можна прикупити собі захист? Глянув на ebay, значно дешевше. Тре собі ще замовити разом із всією начинкою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Ячейка 3*3 квадрат? Я вірно розумію? Добавлено через 53 секунды Там в нас хтось в нас давав. Ціна була десь в районі 500 грн. Хоча на Ібей таки дешевше. Треба покуррити. Маску з фільтрами і рештою начинки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 8 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Там в нас хтось в нас давав. Ціна була десь в районі 500 грн. Хоча на Ібей таки дешевше. Треба покуррити. Маску з фільтрами і рештою начинки. То тільки за півмаску. Ще фільтра, тримачі фільтрів та предфільтра. Ось весь набор за 16 долларів, якщо розмір М підходить. Мені Мка трохи замала. Шукаю L. Ось за 13 долларів набор із 7500 напівмаскою. Теж на середній розмір 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 То тільки за півмаску. Ще фільтра, тримачі фільтрів та предфільтра. Ось весь набор за 16 долларів, якщо розмір М підходить. Мені Мка трохи замала. Шукаю L. Ось за 13 долларів набор із 7500 напівмаскою. Теж на середній розмір Морді лиця в Мці буде затісно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Раніше хтось давав посилання на маски для захисту при обробках. Я зберіг не як закладку на форумі, а як закладку в браузері. А недавно накрився вінт. І звісчно всі закладки зникли. Камради не можете нагадати сайт де можна прикупити собі захист? Не помню откуда, сохраняла у себя octan.com.ua/ 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Не помню откуда, сохраняла у себя octan.com.ua/ Воно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 То тільки за півмаску. Ще фільтра, тримачі фільтрів та предфільтра. Ось весь набор за 16 долларів, якщо розмір М підходить. Мені Мка трохи замала. Шукаю L. Ось за 13 долларів набор із 7500 напівмаскою. Теж на середній розмір Саш, там набор 6200 с 10 фильтрами даже за 6 баксов... А 7502 с 5 фильтрами - за таки 12,3. В чем подвох? Что, такая большая разница в качестве? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Саш, там набор 6200 с 10 фильтрами даже за 6 баксов... А 7502 с 5 фильтрами - за таки 12,3. В чем подвох? Что, такая большая разница в качестве? Пишуть що 75 преміум 65 комфорт, 60 база. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 8 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Саш, там набор 6200 с 10 фильтрами даже за 6 баксов... А 7502 с 5 фильтрами - за таки 12,3. В чем подвох? Что, такая большая разница в качестве? По мне так 6000 серия удобнее, но понятно, что 7000 серия круче. Она и здесь дороже. Фильтра, как я понял, подходят и туда и туда одинаковые. 6000 серия в зависимости от размера маски делится на 6100(s), 6200(m) и 6300(l). В складчине писали, что М-ка подойдет всем, я и заказал. В принципе терпимо, но немного таки маленькая. Сейчас брал бы Л-ку. 7000 серия, соответственно делится на 7501, 7502 и 7503. Второй взял бы для мастерской исключительно, много пыли , особенно при шлифовках, вполне реально легкие посадить. Уже заказал себе немного другой вариант полумаски со сменными картриджами, в комплекте 20 вкладышей. По цене, как 3 белые маски более-менее нормального качества из Эпика. Возможно и для газов она подойдёт, фильтра 3-слойные, тоже фирменные 3М, хоть и для Китая. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 По мне так 6000 серия удобнее, но понятно, что 7000 серия круче. Она и здесь дороже. Фильтра, как я понял, подходят и туда и туда одинаковые. 6000 серия в зависимости от размера маски делится на 6100(s), 6200(m) и 6300(l). В складчине писали, что М-ка подойдет всем, я и заказал. В принципе терпимо, но немного таки маленькая. Сейчас брал бы Л-ку. 7000 серия, соответственно делится на 7501, 7502 и 7503. Второй взял бы для мастерской исключительно, много пыли , особенно при шлифовках, вполне реально легкие посадить. Уже заказал себе немного другой вариант полумаски со сменными картриджами, в комплекте 20 вкладышей. По цене, как 3 белые маски более-менее нормального качества из Эпика. Возможно и для газов она подойдёт, фильтра 3-слойные, тоже фирменные 3М, хоть и для Китая. Там вроде какая-то система принудительной подачи воздуха?? Или я неправильно понял? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Там вроде какая-то система принудительной подачи воздуха?? Или я неправильно понял? Ні це вже в Топових масках. Система Юпітер. Вище в моєму пості є малюнки. ;) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Ні це вже в Топових масках. Система Юпітер. Вище в моєму пості є малюнки. ;) Так, так, розгледів.) Думаю, для наших потреб можна обійтись без топу 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 8 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Так, так, розгледів.) Думаю, для наших потреб можна обійтись без топу 600 серии вполне хватит, главное для работы с пестицидами выдрать нужные фильтра-вкладыши. Понятно, что те, которые задерживают просто пыль, для этих целей не подходят. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Блуждающий ТВЭЛ Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 600 серии вполне хватит, главное для работы с пестицидами выдрать нужные фильтра-вкладыши. Понятно, что те, которые задерживают просто пыль, для этих целей не подходят. Интересный глагол. :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
агашка Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Добавлено через 35 секунд А можна назви? Без проблем! Мне ссылку на магазин дали, там правда всего два сорта остались. Заказала zemlyanika.com.ua/lukchesnok/yarovoy_chesnok_sabagold 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yriy1 Опубліковано: 8 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2018 Есть шанс законно производить вино дома ( и продавать ) www.ukrsadprom.com/single-post/2017/11/09/РАДА-УХВАЛИЛА-ЗАКОНОПРОЕКТ-№6693-ЩО-ДЕРЕГУЛЮЄ-ЛІЦЕНЗІЮ-НА-ВИРОБНИЦТВО-ВИНА-ЗА-ОСНОВУ Чем закончилась история с И.Заикой? За-192 Проти-1 Утрималось-1 Не голосувало-118 Рішення не прийняте Ну да, лучше завести импортный продукт Пусть другие работают. мы богатые будем отдыхать 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз