ali-baba Опубліковано: 14 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2014 Продам платье новое, Турция, 38 размер из магазина, как на событие и не только! Цена шоколадная - 300 грн., но есть малозаметные пятна на юбке, таким получено от производителя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ali-baba Опубліковано: 26 червня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 26 червня 2014 Продам платье новое, Турция, 38 размер из магазина, как на событие и не только! Цена шоколадная - 300 грн., но есть малозаметные пятна на юбке, таким получено от производителя. АП, цена шоколад. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killman Опубліковано: 1 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2014 на какой рост? размер не знаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ali-baba Опубліковано: 3 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 2014 на какой рост? размер не знаю 180 см с каблуком, меньше можно резать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killman Опубліковано: 4 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2014 180 см с каблуком, меньше можно резать. спс. великовато, резать не охота. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ali-baba Опубліковано: 5 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2014 спс. великовато, резать не охота. Пжлст, просто шара, я их по 950 продавал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ali-baba Опубліковано: 18 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2014 Продам платье новое, Турция, 38 размер из магазина, как на событие и не только! Цена шоколадная - 300 грн., но есть малозаметные пятна на юбке, таким получено от производителя. Продано....! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз