vadimv Опубліковано: 8 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2014 Возник такой вопрос: можно ли связывать арматуру (в фундаменте, стенах и т.п.) пластиковыми хомутами (стяжками)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Шарманщик Опубліковано: 8 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2014 Можно. Спасибо Корни , он мне такую идею подбросил ещё в 2008 году, с тех пор все каркасы только пластиковыми хомутами - быстро, надежно, доступно любому, даже неквалифицированному "строяку". Хомуты покупаете короткие, но ШИРОКИЕ. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 червня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 2014 Ага, понятно. А то я увидел такое в передаче на Дискавери про строительство небоскреба в Шанхае и подумалось "Во китайцы дают!" Решил переспросить на всякий случай... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Автоматчик Опубліковано: 8 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2014 vadimv, я использую в неудобных местах. Ограничения два - крепость хомутов (стяжек) и цена. Нужно брать минимум 140х4 мм, остальные слабые на разрыв. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
turbik78 Опубліковано: 8 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2014 Возник такой вопрос: можно ли связывать арматуру (в фундаменте, стенах и т.п.) пластиковыми хомутами (стяжками)? у меня стяжками термодом связан. куда удобней чем проволокой, но и в разы дороже. вязал 4.8х160мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MSVUA Опубліковано: 8 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2014 у меня стяжками термодом связан. куда удобней чем проволокой, но и в разы дороже. вязал 4.8х160мм Ну насчет,удобней ,кому как.Вязал "настоящим вязальным крючком"(и вяжу),очень удобно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
turbik78 Опубліковано: 8 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2014 Ну насчет,удобней ,кому как.Вязал "настоящим вязальным крючком"(и вяжу),очень удобно. я пробовал и гвоздем, и крючком и шуруповертом - как не крути, а телодвижений со стяжками меньше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ромчик3 Опубліковано: 8 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2014 я пробовал и гвоздем, и крючком и шуруповертом - как не крути, а телодвижений со стяжками меньше А плоскогубцами не пробовал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DenisLitvinenko Опубліковано: 9 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2014 Есть ёще спец инструмент для затяжки пластиковых хомутов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Автоматчик Опубліковано: 10 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2014 vadimv, я купил тут на форуме крючок для вязки проволоки в теме www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=1397837#post1397837 и с тех пор хомуты использую только для связки чего-то тонкого, например дорожной (кладочной) сетки. А арматуру вязать тем крючком - одно удоволствие. Дешево, крепко и быстро. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз