Jurij_st Опубліковано: 5 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2009 Всім привіт Прийміть нарешті і мене) Минулого року моя теща маякнула, що мол у них дача!!! Коли ми вперше приїхали... 1. Домика небуло видно 2. Ліс--акації!! за 2008 рік: 1.майже вичистили дачу від акацій - залишились тільки великі дерева. 2.виправлено витуацію із внутрішньою ситуаією будинку - 21 лист ОСБ (обшив стіни та стелю), - 1,5 куба дерева (дошка обрізна 50 мм. на підлогу) 3. загрунтували майже весь будинок. за 2009рік: 1. куплено бензопилу 1700грн (Штіль 180) вирузано всі непотрібні дерева 2. проведено електрику 10000,00 грн 3. розвів електрику в будинку приблизно 250,00 грн 4. зробив ліжко : - каркас (ДСП в епіцентрі поразли)260,00 грн, матрас 720,00 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jurij_st Опубліковано: 5 травня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 5 травня 2009 план на травень 2009: 1. перекрити будинок -- ондуліном 2. провести воду від бювета Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BOBka Опубліковано: 5 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2009 Чому ондуліном ?? Я теж дачу думав ондуліном накривати але все ж таки купив металопрофіль оцинкований , задоволений , якось довговічніше мені здається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jurij_st Опубліковано: 5 травня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 5 травня 2009 Чому ондуліном ?? Я теж дачу думав ондуліном накривати але все ж таки купив металопрофіль оцинкований , задоволений , якось довговічніше мені здається. я порахував, що це для мене найдешевше! Але такий варіант як у тебе -- нерозглядав! Можна детальніше!! Який розмір металопрофілю? ціна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BOBka Опубліковано: 6 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2009 Металопрофіль я брав по 75 грн/шт розмір 91см на 150 см здається такий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BOBka Опубліковано: 6 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2009 ну і ще я розглядаю його як матеріал якмй потім можна буде використати наприклад для огорожі бо плаую через деякий час збоку будуватись а старий будиночок розібрати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BOBka Опубліковано: 6 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2009 а розмір всетаки 91*200 вот непамятаю точно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jurij_st Опубліковано: 6 травня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 6 травня 2009 а розмір всетаки 91*200 вот непамятаю точно Дякую зараз пошукаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jurij_st Опубліковано: 27 травня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 27 травня 2009 ось і травень майже закінчується 1. Воду провели труби і т.д. - 250,00 грн. 2. продовжене перекриття будинку вийшол класний навес для посіделок) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jurij_st Опубліковано: 27 травня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 27 травня 2009 на рахунок перекриття будинку -- передумали) Слова старших(мудрих) людей "стоїть шифер-- не протікає !!! чого ти його рухаєш - маєш багато грошей?" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jurij_st Опубліковано: 27 травня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 27 травня 2009 У нас з"явилася проблема!! 1. Колись ми були Сад. товариством! - тепер його немає-- ми село 2. за нашою ділянкою є рів який я почистив і захотів доприватизувати! 3. нам переробляють документи і треба підписати акт із сусідами!! ОДНА СУСІДКА ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ !!!! були землеміри при них усе було добре нічого неказали, а тепер спочатку покажи акт що є ваше а тоді підпишу!!!! але ж акт буде виготовлятися після того як я узгоджу межу!!!! мол кажуть а звідки ми знаємо що ви там собі будуту приватизовувати!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex@K Опубліковано: 27 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2009 У нас з"явилася проблема!! 1. Колись ми були Сад. товариством! - тепер його немає-- ми село 2. за нашою ділянкою є рів який я почистив і захотів доприватизувати! 3. нам переробляють документи і треба підписати акт із сусідами!! ОДНА СУСІДКА ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ !!!! були землеміри при них усе було добре нічого неказали, а тепер спочатку покажи акт що є ваше а тоді підпишу!!!! але ж акт буде виготовлятися після того як я узгоджу межу!!!! мол кажуть а звідки ми знаємо що ви там собі будуту приватизовувати!!! бикує. Рішення одне іти в суд і через суд отримувати дозвіл на приватизацію без цієї сусідки. От коли вона захоче те ж саме зробити. Тоді вона по судам набігається. Іншого шляху не має. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex@K Опубліковано: 27 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2009 А Креничі це де? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jurij_st Опубліковано: 28 травня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 28 травня 2009 А Креничі це де? Київська обл., Обухівський р-н, 15 км. від Києва Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jurij_st Опубліковано: 28 травня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 28 травня 2009 бикує. Рішення одне іти в суд і через суд отримувати дозвіл на приватизацію без цієї сусідки. От коли вона захоче те ж саме зробити. Тоді вона по судам набігається. Іншого шляху не має. Я це їй також казав, але вона перелякана!! Ввечері вони мені трішки вилили душу! Мол їхня земля в цьому селі уже три покоління і із 80соток у них залишилось майже 50. 30 соток у них правдами і неправдами сусіди поприхватизовували! Так от я останній сусід і тепер вони просто вклювають тормоз!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex@K Опубліковано: 28 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2009 Я це їй також казав, але вона перелякана!! Ввечері вони мені трішки вилили душу! Мол їхня земля в цьому селі уже три покоління і із 80соток у них залишилось майже 50. 30 соток у них правдами і неправдами сусіди поприхватизовували! Так от я останній сусід і тепер вони просто вклювають тормоз!!!! Ну так потрібно поговорити злюдиною показати всі документи. Поміряти кроками і таким чином заспокоїти.Може і підпише. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз