Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Як систематизувати матеріали для внутрішніх робіт

kabanchyk

Рекомендовані повідомлення

Піднімаю питання про те чим обробити внітрішні стіни будинку з оциліндрованого брусу, бо скажу чесно, ЗАПУТАВСЯ...

Перечитав багато і в голові просто каша:O: на водній основі, на розчиннику, лаки, пропитки, лазурі, плівкостворючі/не створюючі...

Чесно кажучи схиляюся до реммерса, або тіккуріли, але конкретних продуктів ще не вибрав, тому прошу поради досвідчених форумлян. Розкажіть плз про переваги/недіоліки кожного типу продукту бо всі виробники своє хвалять.

Маю дещо неприємний досвід з Пінотекс ультра для зовнішніх робіт (сонячна сторона лущиться і втратила колір- 3 роки, не сонячна- все добре), тому не хотілось би помилитися і наступати на ті ж граблі і по внутрішніх роботах.

Зі своєї сторони в якості подяки можу написати досвід та ціни купівлі даних матеріалів за кордоном та доставкою в Україну, коли, завдяки вашій допомозі, остаточно визначусь з чим працювати (Пінотекс привозили зза кордону, бітумну черепицю також, економія була суттєвою).

Знаю ці питання піднімалися вже в різних гілках, але тема буде корисною завдяки систематизації всіх продуктів та вашого досвіду в одну тему.

Наперед всім дякую:beer:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Свій маленький будиночок із оц.брусу пофарбували 3 роки тому Ремерсом НК-Лазуль на водній основі білий колір 2 шари поки результатаом задоволені, нічого не проступає добре виглядає, весною ганчіркою витерла пил і все ок.

Зовні фарбували НК-Лузуль каштан на розчиннику, також все гаразд.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...