Roma_Z Опубліковано: 2 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 Відразу прошу пробачення якщо не втому розділі розмістив тему. Прошу перенести у відповідний. Прошу пораду. Стіна з дранки, має два вікна 1 і 2 . В мене є бажання зробити одне велике вікно 3. На картинці показано що я хочу. Відстань між цими вікнами 80-90см. Я хочу ~130*140см. Біда в тому що по середині нема поперечини, яка ставиться над коробкою. Я хочу поставити коробку а в неї вмонтувати вікно. Чи не завалиться верхня частина, поки я буду вирізати місце для коробки??? Що зробити щоб вона не впала. Можливо хтось займався таким, дайте любу поради. Дякую 1,2 - коробки вікон, старі; 3 - коробка нового вікна; синя риска - поперечина над старою коробкою; жовті риски - місця закладання старих коробок. П.С. перемичку з чого робити???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 2 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 Відразу прошу пробачення якщо не втому розділі розмістив тему. Прошу перенести у відповідний. Прошу пораду. Стіна з дранки, має два вікна 1 і 2 . В мене є бажання зробити одне велике вікно 3. На картинці показано що я хочу. Відстань між цими вікнами 80-90см. Я хочу ~130*140см. Біда в тому що по середині нема поперечини, яка ставиться над коробкою. Я хочу поставити коробку а в неї вмонтувати вікно. Чи не завалиться верхня частина, поки я буду вирізати місце для коробки??? Що зробити щоб вона не впала. Можливо хтось займався таким, дайте любу поради. Дякую 1,2 - коробки вікон, старі; 3 - коробка нового вікна; синя риска - поперечина над старою коробкою; жовті риски - місця закладання старих коробок. П.С. перемичку з чого робити???? над всією шириною над двома вікнами зробити стяжку з двх швелерів там 15 см шириною, стягнути нормальними шпильками їх, зараз пошукаю може фото є в неті... є ще тема подібна тут www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=37318 ось нашвидкоруч в пеінті намалював 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 2 червня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 З зовні швелер зрозуміло,але із середини у мене дранка,чи стане він там??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 2 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 З зовні швелер зрозуміло,але із середини у мене дранка,чи стане він там??? я не будівельник я сисадмін а що таке стіна з дранки??? цегляна стіна оббита дранкою для штукатурки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 2 червня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 Це стіна з дерева,закладена глиною і обкладена цеглою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 2 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 Це стіна з дерева,закладена глиною і обкладена цеглою а зараз перемичка над старими вікнами з чого??? просто якщо взяти таким чином як я написав то може статися так що шпильки стиснуть той весь бутерброд (дранка, дерево, глина,цегла) , якщо стиснуть, а не сплющать. і заберете основу щоб це все не обсипалось.. бо таке рішення як я написав я бачив вживу але тут цегла була )) а фото цього місця що Ви задумали міняти можете зробити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 2 червня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 стара наче з дерева. фото нема сенсу робити,там нічого не видно,так як зараз просто збираю інфу як його робити. Добавлено через 1 минуту і якщо перемичку із швелера,то якого розміру швелер брати? Добавлено через 6 минут і ще , от загнав я цей швеелр по цеглі з зовні і дереву із середини, поставив вікна, а що тоді з швелером робити??? Так і залишити стирчати по обидва боки вікон??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 2 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 стара наче з дерева. фото нема сенсу робити,там нічого не видно,так як зараз просто збираю інфу як його робити. Добавлено через 1 минуту і якщо перемичку із швелера,то якого розміру швелер брати? Добавлено через 6 минут і ще , от загнав я цей швеелр по цеглі з зовні і дереву із середини, поставив вікна, а що тоді з швелером робити??? Так і залишити стирчати по обидва боки вікон??? а що є над вікнами, 2й поверх, дах? швеллер ну думаю 18-20 см, не менше , але то краще нехай спеціалісти скажуть ,бо я якщо щось роблю то з ЗАПАСОМ який часто є неоправданий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 2 червня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 тільки дах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 8 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 8 липня 2014 (змінено) підкажіть, закладка старих вікон,чим ліпше робити? Пеноблок,газоблок, кирпич,керамзитоблок ??? і друге питання,як ув'язувати між собою стару стіну,з дранки, і нову частину в закладених вікнах? Змінено 8 липня 2014 користувачем Roma_Z Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз