andry07 Опубліковано: 13 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2023 Только что, BugS сказал: нарешті дізнаємось ціну рішення на прикладі конкретної коробки) дуже сумніваюся 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 14 лютого 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 (змінено) В 13.02.2023 в 10:18, anabioz сказал: До 2014 ми сиділи на газовій голці, як і вся Європа до 24.02.2022. Пан Мурава правий, що держава буде тримати ціну через дотації та перерозподіл тарифу. Але, рано чи пізно, ми прийдемо до ринкових цін. Для цього треба пройди довгий шлях викорення корупції на всіх рівнях, повністю змінити парадигму судочинства, ну і таке інше, що обіцяють нам всі 30 років, всі політики. Не розумію чому Пан Мурава правий, якщо у нього є сусід. Пан Козіцький. Його батя у форбс 100. Він монополіст по газу на Прикарпатті. Ми видобуваємо 1 млрд на місяц. А Макс використовували біля 1,5 Але без Маріуполя, Донецьку та части втраченої промисловості газу хватає. Там ми можемо нарощувати видобування після війни. Тому в нас таріфи на газ дешевше ніж за кордоном навіть без сраші Змінено 14 лютого 2023 користувачем Andrey-Bucha 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 4 години тому, Andrey-Bucha сказав: Не розумію чому Пан Справа правий, якщо у нього є сусід. Пан Козіцький. Його батя у форбс 100. Він монополіст по газу на Прикарпатті. Ми видобуваємо 1 млрд на місяц. А Макс використовували біля 1,5 Але без Маріуполя, Донецьку та части втраченої промисловості газу хватає. Там ми можемо нарощувати видобування після війни. Тому в нас таріфи на газ дешевше ніж за кордоном навіть без сраші Всіх одразу неможливо посадити ) Все з часом ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ho4u_pizzu Опубліковано: 16 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2023 В 13.02.2023 в 11:13, apereverzev сказал: но для этого нужно будет всем ставить счетчики с автоматической подачей показаний. Можна ще припейд лічільники, в Судані такі. не ввів код - не маєш електрики Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apereverzev Опубліковано: 18 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2023 В 16.02.2023 в 16:11, ho4u_pizzu сказал: Можна ще припейд лічільники, в Судані такі. не ввів код - не маєш електрики Не только в Судане, а еще и в Великобритании, вроде как. Для аббонентов с низким социальным рейтингом это было бы чудо решением. Думаю рано или поздно и мы придем к этому. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 19 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2023 (змінено) В 13.02.2023 в 09:17, irina1969 сказал: зараз у нас 2.10 грн/ квт, середня зарплата ,данних точних не знайшла, але десь близько 14000 грн При 30 відсотковому безробітті. Змінено 19 лютого 2023 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 1 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2023 Роботи потихенько йдуть. Дукую Андрію Муравському за допомогу з кабелями DEVI. Сьогодні роблять стяжку. Зовсім небагато що залишилося 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2023 Отам під рекуператором, бажано зробити стелю з вентиляцією простору і можливістю обслуговування, заміни фільтрів . З колекторів рекуператора буде капати конденсат, гіпсокартон не підходить. Вентиляція буде, якщо повітря вести від решітки не повітроводом, а просто відкритими отворами. В мене всі гіпсокартонні короба служать і повітроводами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 1 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2023 Так і буде! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 2 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2023 В 01.03.2023 в 20:31, yur43 сказал: Вентиляція буде, якщо повітря вести від решітки не повітроводом, а просто відкритими отворами. В мене всі гіпсокартонні короба служать і повітроводами. То есть не выводить решеткой, анемостатом, а просто под короб запустить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 3 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2023 (змінено) 10 годин тому, KakTuz сказав: То есть не выводить решеткой, анемостатом, а просто под короб запустить? Так. Я подачу пустив повітроводами всередині коробів, а зворотній потік іде просто по коробу. Решітки в коробах розмістив у закутках, тоді весь короб гарно вентилюється. Змінено 3 березня 2023 користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 3 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2023 (змінено) 15 часов назад, yur43 сказал: Так. Я подачу пустив повітроводами всередині коробів, а зворотній потік іде просто по коробу. Решітки в коробах розмістив у закутках, тоді весь короб гарно вентилюється. Ну, я планирую подачу в спальни, а обратка из с/у, общих помещений. Подача по датчику со2, или расписанию, уд будет заниматься. Это питание резервируется. Уже 8 клапанов с эл. приводом. Все на локалиный сервер. Харило решение с решетками, анемостатами. Пусть через короб, под натяжной вдувает, пылью займется робот и фильтра внешние, вне ПВУ. Змінено 3 березня 2023 користувачем KakTuz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 11 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 Грязіще... На жаль є проблема з високими грунтовими водами... У вересні коли купив ділянку та робили криницю вода була -3 м. Зараз -0.03 м. Коли робили септік то сказали що є глина на 1 м під землею та вона не пропускає опади. Крок 1. Зробив канаву на фасаді ділянки. Туди буду воду відводити. Я на холмі. Вважаю пізніше сусіди продовжать. По плану терріторіі така канава є з обох боків. До речі. Ширина вулиці по плану терріторіі 22 м. Канава по плану 1,5 м від ділянки що я і реалізував 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 11 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 Ось для порівняння від з вікна квартири. Учора було солнце. Зараз моросить. Ливняки немає У Бучі були клопоти з поливом газону, тут треба дренаж робити 😉 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 10 часов назад, Andrey-Bucha сказал: Грязіще... На жаль є проблема з високими грунтовими водами... У вересні коли купив ділянку та робили криницю вода була -3 м. Зараз -0.03 м. Коли робили септік то сказали що є глина на 1 м під землею та вона не пропускає опади. Крок 1. Зробив канаву на фасаді ділянки. Туди буду воду відводити. Я на холмі. Вважаю пізніше сусіди продовжать. По плану терріторіі така канава є з обох боків. На одному участку теж була "пiдшкурна" вода,(не Львiв, на глибинi до 1,5м) потiм хазяiн пробурив на територii участка 6-8 дирок на глибину 40-50м. i вода зникла. Може i вам поговорити з бурильщиками i зробити таке поки не забудували весь участок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 7 хвилин тому, volkoff сказав: На одному участку теж була "пiдшкурна" вода,(не Львiв, на глибинi до 1,5м) потiм хазяiн пробурив на територii участка 6-8 дирок на глибину 40-50м. i вода зникла. Може i вам поговорити з бурильщиками i зробити таке поки не забудували весь участок. це називається свідоме забруднення водоносних шарів. Особливу подяку висловлять сусіди, у яких скважини на цій глибині. 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 11 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 1 час назад, volkoff сказал: На одному участку теж була "пiдшкурна" вода,(не Львiв, на глибинi до 1,5м) потiм хазяiн пробурив на територii участка 6-8 дирок на глибину 40-50м. i вода зникла. Може i вам поговорити з бурильщиками i зробити таке поки не забудували весь участок. Ви уявляєте собі бюджет 6-8 дирок на 50 м у Львові? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 3 минуты назад, Andrey-Bucha сказал: Ви уявляєте собі бюджет 6-8 дирок на 50 м у Львові? Або "пан сухий в комфортi", або мокрий i в проблемах -)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 11 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 1 час назад, volkoff сказал: Або "пан сухий в комфортi", або мокрий i в проблемах -)) Ну є різні варіанти. По суті я планую виведення лівневки з двох будинків за межу ділянки. Потім якщо буде проблема то буду виводити таким чином у канаву Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 12 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 березня 2023 Санвузел. Плитка приїхала. Скоро фініш 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 12 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 березня 2023 (змінено) Кімнати. Вже зашпаклевані. Після санвузла буде укладена плітка по підлогу та натяжні стелі Змінено 12 березня 2023 користувачем Andrey-Bucha 16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 17 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2023 Весна прийшла. Самий час фасадом займатися 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 18 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2023 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 30 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2023 Поки робили парапет - я доробив злив. На вихідних планую під'єднати злив до каналізаційних труб та відвести у дренажний колодец 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 30 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2023 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз