Andrey-Bucha Опубліковано: 30 січня Автор Поділитись Опубліковано: 30 січня В 26.01.2025 в 20:35, Vitaliy67 сказал: Машинка стоит денег, как и ее обслуживание. Шнековая пара сейчас стои дурных денег. Простой работяга, которого устраивает 110 просто не в состоянии стать владельцем такого счастья. де тут дурні гроші не бачу... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 17 хвилин тому, Andrey-Bucha сказав: де тут дурні гроші не бачу... Може спробувати порівняти шпатель за 50 і за 600. Таврію і тойоту?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня Почалось Ну купіть, покажіть клас тим зажравшимся вискочкам поштукатурте по сотці пару особняків. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 3 хвилини тому, murava сказав: Почалось Ну купіть, покажіть клас тим зажравшимся вискочкам поштукатурте по сотці пару особняків. Якраз на перший ремонт заробить. Наче розумна людина,судячи по посадам, а таке вивалить бува. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 41 минуту назад, Andrey-Bucha сказал: де тут дурні гроші не бачу... Это все металлолом одноразовый. Вменяемая больше сотки стоит. Плюс расходники. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня (змінено) Якби мені хто таке ляпнув, що я занадто дохера заробляю вденьі почав порівнювати з якимсь Колею з цеха за 20000. То я би нахер послав би без роздумів. І хер з тими грошима. Вони скрізь.Якби попросив якусь знижку за рахунок якоїсь ще покупки і тп ,то без питань. Змінено 30 січня користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 30 січня Автор Поділитись Опубліковано: 30 січня сьогодні завершили монтаж утеплювача. 20+10=30 см. до квітня треба парапет зробити і потім мембрана. витратили 5 днів з дружиною, з 9 до 15 поки діти у школі. 18 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 30 січня Автор Поділитись Опубліковано: 30 січня 8 часов назад, МаТраС сказал: Може спробувати порівняти шпатель за 50 і за 600. Таврію і тойоту?) тут купа людей зараз на китайцях їздять. в мене інструмент Workraft. Акумуляторний. Китай. зробив багато робіт по будинку-студіі. і зараз побудував великий будинок і все ок. не макіта або Бош. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 1 година тому, Andrey-Bucha сказав: тут купа людей зараз на китайцях їздять. в мене інструмент Workraft. Акумуляторний. Китай. зробив багато робіт по будинку-студіі. і зараз побудував великий будинок і все ок. не макіта або Бош. Так і в мене парк. Десь 30 . китаянка. Остальні десь 70,то бренди з гарантією. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 9 часов назад, murava сказал: Почалось Ну купіть, покажіть клас тим зажравшимся вискочкам поштукатурте по сотці пару особняків. Я собі ще за рік до будови мвшалку купив, на 320 л робочій 200 л.Ні Куба бетона не купляв. Та і будинок за допомогою неї штукатурили. На штукатурку, наскільки пам"ятаю КАМАЗ піску пішов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня (змінено) 11 часов назад, Andrey-Bucha сказал: а впадины в профиле чемто заполняли, перед укладкой пенопласта? Змінено 31 січня користувачем Dendnepr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня 15 часов назад, Andrey-Bucha сказал: тут купа людей зараз на китайцях їздять. в мене інструмент Workraft. Акумуляторний. Китай. зробив багато робіт по будинку-студіі. і зараз побудував великий будинок і все ок. не макіта або Бош. Ну я Макіту, болгарку 2 кВт перший раз за 20 років в ремонт заніс. Редуктор накрився.. А так може тричі за той час щітки міняв. Редуктор може би і довже робив. Але там смазка вже задубіла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня 30.01.2025 в 23:06, Andrey-Bucha сказав: сьогодні завершили монтаж утеплювача. 20+10=30 см. до квітня треба парапет зробити і потім мембрана. витратили 5 днів з дружиною, з 9 до 15 поки діти у школі. Щось ви руці дружини не бережете. У неї повинні бути самі найкращі робочі рукавички. Де вони???!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 1 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 9 часов назад, LAT сказал: Щось ви руці дружини не бережете. У неї повинні бути самі найкращі робочі рукавички. Де вони???!!! то ж фото. ми в рукавицях . дружина теж хоче скоріше переїхати до будинку. після нашого зруйнованого будинку у Бучи ми живемо у маленької дорогої квартирі і хочемо скоріше звалити на своє житло + доньки хочуть свої кімнати 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого В 30.01.2025 в 23:06, Andrey-Bucha сказал: до квітня треба парапет зробити і потім мембрана. тобто ви до квітня так утеплювач залишите? А волога в стиках, заморожування і т.д.? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 2 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого 11 часов назад, andry07 сказал: тобто ви до квітня так утеплювач залишите? А волога в стиках, заморожування і т.д.? і що трапиться? я звісно буду продовжувати, але коли знову потепліє. ппс заморожування/намокання не боїться, це не мінвата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2 часа назад, Andrey-Bucha сказал: і що трапиться? ну попаде вода по стикам між шарами утеплювача і між утеплювачем і профлистом. Ви ж це не просушите ніяк. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 2 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого 46 минут назад, andry07 сказал: ну попаде вода по стикам між шарами утеплювача і між утеплювачем і профлистом. Ви ж це не просушите ніяк. профлист під нахилом. там вода не стоїть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 22 березня Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня Поки мало що показати. підготовили дах під мембрану. треба парапети доробити. сподіваюсь в травні вже буду з мембраною. Вирішили 10/04 тікати з орендованої квартири (550 уе). за 3 года майже 20000 уе виплатив. формуємо доробити 1 кімнату. Там буде тимчасово склад речей. жити будемо у студії поруч з будинком. 2 кімнати є. Сами пошпаклевали стіни та поклади плитку. завтра маю плінтуса приклеїти. підготував 2 санвузла до плитки. з середини квітня має приїхати бригада з Дніпра. фасад, парапети, шпаклевка стін і тд. сподіваюсь що затримаю їх до осені. роботи купа є. Навів порядок у будинку і з дощок від аеропортів почав робити каркас для навіса для машин. декілька довгих дощок треба докупити далі буде 18 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 23 березня Поділитись Опубліковано: 23 березня Андрій, свої ділянки в Блиставиці не вирішили продавати? За сотку у вашому містечку вже майже 4 тис$ сотка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 23 березня Автор Поділитись Опубліковано: 23 березня 2 часа назад, S_Vladimir_79 сказал: Андрій, свої ділянки в Блиставиці не вирішили продавати? За сотку у вашому містечку вже майже 4 тис$ сотка. 24 сотки = 100 т і забути про компенсацію на будинок? в мене грошова стоїть. 6,7 млн. коли виплатять хз. чи взагалі виплатять. за рік вже 10-15% через інфляцію згоріло 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому сьогодні запустив систему опалення щоб перевірити що ніде не протікає перед фінішним покриттям стін. навіть прогрів всі радіатори. вирішив робити окремо систему опалення для батарей і окремо для теплої підлоги. для батарей 4 кімнати + 2 рушникосушки у санвузлах від електрокотла 4.5 кВт. Буде працювати с темп біля 45-50 градусів для теплої підлоги замовлю 6 кВт. цей котел буде працювати вже с темп 30-35 градусів. плюс потім їх підключу через Wifi вимикач. щоб робити графік та бачити споживання. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз