Andrey-Bucha Опубліковано: 20 січня Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня 12 часов назад, Falwar сказал: Чи не буде проблем з конденсатом на вікнах при виносному монтажі? Звичайно ні. Вікно треба як раз так і установлювати, що не було конденсату Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 25 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 25 лютого Коротенький звіт про начало сезону 2024. Окрім встановлених у грудні відкатних та гаражних ворот почали готуватися до установки вікон та будівництва 2 поверху. Сьогодні з жінкою закінчили другу террасу з графітового полістирола. 3 тижня тому проплатили по 320 т грн за підключення електрики та чекаємо електрику у березні. Тоді і почнуть мурувати другий поверх. Якщо все піде по плану то плануємо у червні з'їхати з орендованої квартири у будинок студія. 550 уе на місяць це ремонт 1 кімнати 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого Яку вагу вікна витрамає така конструкція? Які є розміри такого профіля, крім 100х63 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого Якій фасад плануєте робити і чим утеплюєте стіни?Навесні,теж плануємо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 5 годин тому, Antrate сказав: Яку вагу вікна витрамає така конструкція? Які є розміри такого профіля, крім 100х63 ? То по-моему 80*90, для выносного монтажа 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 12 часов назад, Taisiya сказал: Якій фасад плануєте робити і чим утеплюєте стіни?Навесні,теж плануємо. EPS 90 Graphite 200 mm більшість стін 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 13 часов назад, Antrate сказал: Яку вагу вікна витрамає така конструкція? Які є розміри такого профіля, крім 100х63 ? Міцність на стиск більше 2000 кРа Всі розміри www.vsthermo.com.ua Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 1 хвилину тому, Andrey-Bucha сказав: EPS 90 Graphite 200 mm більшість стін Тогда у меня вопрос. По дверям входным. Тоже ж выносной монтаж, те же 90. А сама дверь получается будет утоплена на 10 см? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого (змінено) 13 часов назад, Antrate сказал: Яку вагу вікна витрамає така конструкція? Які є розміри такого профіля, крім 100х63 ? 100*63 це під двері для шару теплої підлоги 80*90 виносний монтаж вікон Змінено 26 лютого користувачем Andrey-Bucha 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 1 минуту назад, ЯД сказал: Тогда у меня вопрос. По дверям входным. Тоже ж выносной монтаж, те же 90. А сама дверь получается будет утоплена на 10 см? Дверь буде винесена трошки за газоблок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого Рекомендую 30 хв подивитися. Про користь від виносного монтажу вікон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 1 хвилину тому, Andrey-Bucha сказав: Дверь буде винесена трошки за газоблок Я наверное криво сформировал Ну у вас на фотке 2 проема. По периметру встермо и утепление 200. Коробка ж будет монтироваться в встермо, как теплый монтаж? Утепление выходит дальше, и двери, хоть и вынесены, но они утоплены в слое утеплителя. Я правильно понимаю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого Только что, ЯД сказал: Я наверное криво сформировал Ну у вас на фотке 2 проема. По периметру встермо и утепление 200. Коробка ж будет монтироваться в встермо, как теплый монтаж? Утепление выходит дальше, и двери, хоть и вынесены, но они утоплены в слое утеплителя. Я правильно понимаю? Дверная коробка будет заподлицо с зелёным профилем. В данном случае только передний фасад у меня 150 мм так как много окон и гаражные двери и хочу сохранить место под навесом. Все остальные стены 200 мм 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого Я тоже планирую двери в утеплитель и присмотрел этот профиль. Утепления будет 15см, но я хочу двери в ровень с финишной отделкой фасада. Получается по периметру надо не 80*90, а 150*90 или типа того, но таких же нет. Как этот вопрос решается у вас? Или двери будут утоплены относительно финишного фасада? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2 минуты назад, ЯД сказал: Я тоже планирую двери в утеплитель и присмотрел этот профиль. Утепления будет 15см, но я хочу двери в ровень с финишной отделкой фасада. Получается по периметру надо не 80*90, а 150*90 или типа того, но таких же нет. Как этот вопрос решается у вас? Или двери будут утоплены относительно финишного фасада? Ну у меня выходит будет 6 см утоплены. Не понимаю зачем вровень с фасадом? Это не совсем поавильно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого Андрiй, вибачте, але це у вас геморний довгобуд, я за перекриття i в цiлому коробка. Я слiдкую за "пошаговими" дiями по перекритю - це з потрiйною роботою i не дешевими матерiалами. А це у вас "бiрюзовi"по периметру вiкон-дверей i "точки"-це теплi мiсточки? (як на фото) Ви можете взяти на "карандаш" всю площю перекриття "вiд армопояса i до чорновоi пiдлоги"?.. по закупкi мат.,доставка з роботами. Це не тiльки менi цiкаво, а i форумчанам,тому що люди не можуть дoчекатись вiд мене, в порiвнянi "коробок" по цiнi з ГБ i кер-блока. А краще повнiстю коробку вiд фундамента -стiни з утепленям, перегородки, перемички, перекриття, вент-канали,димоход. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого По сути окно должно быть посередине стены. В 0 точке. Скажем если у вас 40 см газоблока то ровно посередине. Если кирпич и 150 мм пенопласт скажем то примерно на 5-8 см вынос. Там где 0 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого (змінено) 9 минут назад, volkoff сказал: Андрiй, вибачте, але це у вас геморний довгобуд, я за перекриття i в цiлому коробка. Я слiдкую за "пошаговими" дiями по перекритю - це з потрiйною роботою i не дешевими матерiалами. А це у вас "бiрюзовi"по периметру вiкон-дверей i "точки"-це теплi мiсточки? (як на фото) Ви можете взяти на "карандаш" всю площю перекриття "вiд армопояса i до чорновоi пiдлоги"?.. по закупкi мат.,доставка з роботами. Це не тiльки менi цiкаво, а i форумчанам,тому що люди не можуть дoчекатись вiд мене, в порiвнянi "коробок" по цiнi з ГБ i кер-блока. А краще повнiстю коробку вiд фундамента -стiни з утепленям, перегородки, перемички, перекриття, вент-канали,димоход. Ось. Експерт прокинувся. Передивитись уважно весь процесс. Фундамент був залитий разом з фундаментом каркасного будинку у грудні 2022. Потім я витрачав кошти на каркасний будинок. Десь у червні закінчив. Потім серпень-вересень приблизно мурували стіни. Потім невеличка пауза ариапояса у листопаді. У грудні перекрився. Це довгострой? А не маєте ви думки, що просто немає грошей щоб робити 24/7? Що я будують с ЗП. Що я втратив будинок у Бучі. Я маю покупати всі нові речи дітям замість згорілих. Що я сплачую 550 долларів за оренду квартири. Та що я був вимушений заплатити 320000 грн за підключення світла. Тобто ви рахуєте що в мене довгобуд? Всі сусіди навколо 5-8 років будуються по класичної технології Змінено 26 лютого користувачем Andrey-Bucha 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого (змінено) 9 хвилин тому, volkoff сказав: Андрiй, вибачте, але це у вас геморний довгобуд, я за перекриття i в цiлому коробка. Я слiдкую за "пошаговими" дiями по перекритю - це з потрiйною роботою i не дешевими матерiалами. А це у вас "бiрюзовi"по периметру вiкон-дверей i "точки"-це теплi мiсточки? (як на фото) Ви можете взяти на "карандаш" всю площю перекриття "вiд армопояса i до чорновоi пiдлоги"?.. по закупкi мат.,доставка з роботами. Це не тiльки менi цiкаво, а i форумчанам,тому що люди не можуть дoчекатись вiд мене, в порiвнянi "коробок" по цiнi з ГБ i кер-блока. А краще повнiстю коробку вiд фундамента -стiни з утепленям, перегородки, перемички, перекриття, вент-канали,димоход. Вы сначала хоть одну посчитайте, перед тем как идти с такой просьбой кому либо. Да и Андрей не постит в каждой теме, что его решение имба и все остальное - фигня Змінено 26 лютого користувачем ЯД 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 5 минут назад, Andrey-Bucha сказал: Ось. Експерт прокинувся. Передивитись уважно весь процесс. Фундамент був залитий разом з фундаментом каркасного будинку у грудні 2022. Потім я витрачав кошти на каркасний будинок. Десь у червні закінчив. Потім серпень-вересень приблизно мурували стіни. Потім невеличка пауза ариапояса у листопаді. У грудні перекрився. Це довгострой? А не маєте ви думки, що просто немає грошей щоб робити 24/7? Що я будують с ЗП. Що я втратив будинок у Бучі. Я маю покупати всі нові речи дітям замість згорілих. Що я сплачую 550 долларів за оренду квартири. Та що я був вимушений заплатити 320000 грн за підключення світла. Тобто ви рахуєте що в мене довгобуд? Ви вирішили посперечатись з продавцом нікому не потрібної х-ні, яку він тулить по всім живим особистим гілкам? Ну, якщо є час та натхнення... 5 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого (змінено) 32 хвилини тому, Andrey-Bucha сказав: По сути окно должно быть посередине стены. В 0 точке. Скажем если у вас 40 см газоблока то ровно посередине. Мабуть, 0 в середині стіни, коли за бортом мінус 20. Начебто, по класике, вікна ставили на третину стіни вглиб, якщо стіна без утеплення Змінено 26 лютого користувачем BugS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 6 минут назад, Andrey-Bucha сказал: Фундамент був залитий разом з фундаментом каркасного будинку у грудні 2022. Потім я витрачав кошти на каркасний будинок. Десь у червні закінчив. Потім серпень-вересень приблизно мурували стіни. Потім невеличка пауза ариапояса у листопаді. У грудні перекрився. Я написав "за перекриття"(довгобуд) i коробку в цiлому -стiни з утепленям i друге з перекритям, "нi фундамент,нi криша не цiкавить", а якщо вам це не потрiбно,то пробачте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого (змінено) 7 минут назад, volkoff сказал: Я написав "за перекриття"(довгобуд) i коробку в цiлому -стiни з утепленям i друге з перекритям, "нi фундамент,нi криша не цiкавить", а якщо вам це не потрiбно,то пробачте. Мені не цікаві ваші коменти. Буду вдячний якщо взагалі відпишитесь від моєї вітки та не будете тут нічого писати. Змінено 26 лютого користувачем Andrey-Bucha Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 38 хвилин тому, Andrey-Bucha сказав: Ну у меня выходит будет 6 см утоплены. Не понимаю зачем вровень с фасадом? Это не совсем поавильно Короче, я просто тупил, спасибо, циферка 6см внесла ясность)) И ещё вопрос, если можно. Двери при монтаже в профиль "анкерится", или пластины к ГБ? В принципе если двери не "бронь" то профиль вроде должен выдерживать двери, но открывание/закрывание двере и окна чуть разные по частоте и "хлопанию" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 27 лютого 6 часов назад, ЯД сказал: Короче, я просто тупил, спасибо, циферка 6см внесла ясность)) И ещё вопрос, если можно. Двери при монтаже в профиль "анкерится", или пластины к ГБ? В принципе если двери не "бронь" то профиль вроде должен выдерживать двери, но открывание/закрывание двере и окна чуть разные по частоте и "хлопанию" Без пластин. Шурупами через профіль крепятся. Профиль очень прочный. И теплый. А то недоексперты пишут что это "мостик тепла" хотя я давал ссылку на тех описание и если не ошибаюсь там коэф теплопроводности 0,035. Как белый пенопласт 15 кг плотности 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз