Dendnepr Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 36 минут назад, Vikctor сказал: Ніхто не знає чи допомогають ті пропиткі й як довго триває їх дія, бо я не чув про одвічну дію антипиренів. В будь-якому разі в приватному будівництві це навряд регламентується. и практически не применяется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 16 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 (змінено) О Богі. Скільки комментів Так, піною всі порожнини задуваються Матеріал дуже міцний, це не той полістирол що ви на вулиці можете побачити. Потім поверху буде ще більше плотніша плита Тобто ця конструкція легко витримує 200-300 кг на кВ.м. матеріал г1 з антіпіреном. У конструкції не горить. джакузі звісно що буде опиратися на профіля. Не на полістирол. Планую потім якусь рамку зробити яка на профіля буде навантаження передавати. таких купа будинків вже в експлуатації У мене на криші будинка студіі така сама конструкція і я постійно хожу по криші zaxid.net/shvidkomontovani_budinki_yak_zbuduvati_vlasne_zhitlo_u_naykorotshi_termini_n1554949 Змінено 16 листопада 2023 користувачем Andrey-Bucha 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 Цікаво хто б з замовників свідомо погодився на таке перекриття. Не купуючи готовий будинок, а саме при будівництві власного. 1 час назад, Andrey-Bucha сказал: Тобто ця конструкція легко витримує 200-300 кг на кВ.м. Нагадало випадок із власного досвіду. В мене будинок облицьовано термопанелями (пінопласт з захисним декоративним акриловим шаром). Щоб довести міцність панелі прораб по ній ходив і плигав, панель витримала без ушкоджень, а я копаючи приямок біля фасаду пробив цю панель наскрізь черенком лопати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 17 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 12 часов назад, andry07 сказал: Цікаво хто б з замовників свідомо погодився на таке перекриття. Не купуючи готовий будинок, а саме при будівництві власного. Нагадало випадок із власного досвіду. В мене будинок облицьовано термопанелями (пінопласт з захисним декоративним акриловим шаром). Щоб довести міцність панелі прораб по ній ходив і плигав, панель витримала без ушкоджень, а я копаючи приямок біля фасаду пробив цю панель наскрізь черенком лопати. Ну точечнє навантаження (каблукі) звісно не витримає. Але якщо розподілити... Фасад з полістиролу або базальту теж можно пробити черенком лопати. Але все одно люди утеплюються Я ще раз повторюся, але будинків в таким плоским дахом купа вже. Одна із переваг як раз швидкість монтажу + ціна. У рази дешевше скатної кровлі. Плюс дуже тепла. 20 см графітового полістиролу близько до 25 білого. Плюс в мене ще з верху та низу теж буде шар полістиролу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 1 час назад, Andrey-Bucha сказал: Я ще раз повторюся, але будинків в таким плоским дахом купа вже. то дах а то перекриття. 1 час назад, Andrey-Bucha сказал: Ну точечнє навантаження (каблукі) звісно не витримає. Але якщо розподілити... Чомусь згадався анекдот про будівельників у котрих стіна упала тому що вони риштування убрали, а шпалери ще не поклеїли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 8 часов назад, andry07 сказал: ...Чомусь згадався анекдот про будівельників у котрих стіна упала тому що вони риштування убрали, а шпалери ще не поклеїли. Це не анекдот. На цьому форумі досі присутній сірожа нквд, який втілив то в життя. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 18 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2023 Блин. Не помню эту историю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 20 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 В 18.11.2023 в 11:11, Dendnepr сказал: Поки зимова погода намагаюсь щось робити що можно. Зашив сам профлистом забор. У листопаді привіз з Польщі комплект приводів Nice та замовив гаражні та відкатні ворота. Учора вже відкатні встановили. Все працює гуд. Новий привод набагато краще того що в Бучі був. Я задоволений. Може ще деякий вікна встановлю поки можливо 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 20 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 До речи привод Nice на 24 в і там є місце для акумуляторів. Але у наявності не було. Так що мені запакують акумулятори тут, та вже замовив невеличку панель та контролер та привод буде працювати повністю автономно 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2023 Учора несподівано мене повідомили, що приїхали ворота на гараж та одразу іх і встановили. Поки встановлювали гаражні ворота я зробив відкатні ворота автономними 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 28 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2023 Сьогодні вже докупив коробку для контролера сонячної панельки та все встановив на постійне місце. Тобто зараз привід воріт повністю автономний. Але є велика різниця з оригінальною системою. В мене акумулятор 6 АЧ, та панелька 120 ватт. У Італійців акумулятор 20 АЧ, але панелька всього Макс 30 ватт думаю судя по розміру. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 28 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2023 Думаю в оригінальної системі навіть 30 ватт немає. Як вона взимку буде заряджати акумулятор не ясно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2023 1 час назад, Andrey-Bucha сказал: Сьогодні вже докупив коробку для контролера сонячної панельки та все встановив на постійне місце. Тобто зараз привід воріт повністю автономний. Але є велика різниця з оригінальною системою. В мене акумулятор 6 АЧ, та панелька 120 ватт. У Італійців акумулятор 20 АЧ, але панелька всього Макс 30 ватт думаю судя по розміру. А нащо то вам? Бо вигляд той панельки й опори для неї ну так собі... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 28 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2023 (змінено) 8 часов назад, Vikctor сказал: А нащо то вам? Бо вигляд той панельки й опори для неї ну так собі... На смак та колір... Світла то досі немає. І ще немає повного розуміння коли появиться. Під час зими час від часу прихзжаю щось поробить. Та хочу щоб міг заїхати у двір. Не зачиняти авто і тд Змінено 28 грудня 2023 користувачем Andrey-Bucha 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2023 36 минут назад, Andrey-Bucha сказал: На смак та колір... Світла то досі немає. І ще немає повного розуміння коли появиться. Під час зими час від часу прихзжаю щось поробить. Та хочу щоб міг заїхати у двір. Не зачиняти авто і тд Тобто це тімчасове рішення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 28 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2023 1 час назад, Vikctor сказал: Тобто це тімчасове рішення? Ні, постійно залишу. Під час відключень світла у людей була купа клопоту. А так повністю автономна система. Але потім там буде навіс на 2 авто. Панель переставлю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 12 часов назад, Andrey-Bucha сказал: Ні, постійно залишу. Під час відключень світла у людей була купа клопоту. А так повністю автономна система. Але потім там буде навіс на 2 авто. Панель переставлю Робіть як знаєте. Я не з ціллю критики - цікавлять мотиві. Не знаю як у Львові, а в Дніпрі наприклад взимку сонце буває дууууже рідко. Тому автономність завдяки лишень панельці під питанням. Враховуючи що зараз багато домовласників роблять резервне живлення для окремих приладів будинку (хтось і для всіх), то й автоматику воріт заживити таким чіном це більш прогназований шлях... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 29 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 (змінено) 1 час назад, Vikctor сказал: Робіть як знаєте. Я не з ціллю критики - цікавлять мотиві. Не знаю як у Львові, а в Дніпрі наприклад взимку сонце буває дууууже рідко. Тому автономність завдяки лишень панельці під питанням. Враховуючи що зараз багато домовласників роблять резервне живлення для окремих приладів будинку (хтось і для всіх), то й автоматику воріт заживити таким чіном це більш прогназований шлях... Ну понаблюдаю. Через це и панельку взяв достать велику. 120 ватт Поки все ок. Солнца теж майже у львові немає. Але вона навіть у пасмурну погоду 20 ватт видає До речі там же є 6 АЧ аккумулятор. Не тільки панелька Змінено 29 грудня 2023 користувачем Andrey-Bucha Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 3 години тому, Andrey-Bucha сказав: Ну понаблюдаю. Через це и панельку взяв достать велику. 120 ватт Поки все ок. Солнца теж майже у львові немає. Але вона навіть у пасмурну погоду 20 ватт видає До речі там же є 6 АЧ аккумулятор. Не тільки панелька Панельки як раз вистачить. А от акумулятор може стати витратним матеріалом і бити по кишені. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 30 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2023 (змінено) Сьогодні був час та гарна погода - доробляв террасу. Ще один робочий людинодень та все буде готово Змінено 31 грудня 2023 користувачем Andrey-Bucha 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 6 січня Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня Вставив профіль 100х63 нашого виробництва для терморозрива між теплим приміщенням та вулицею. Вікна 1 поверхах та двері будуть стояти на таких же профілях та будуть встановлені з допомогою профілів для виносного монтажу 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 19 січня Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня Сьогодні почали встановлювати деяких вікна. Пока не сезон. А я тим часом почав утеплювати передній фасад. Провів підсвітку. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@ndrey_Z Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 6 минут назад, Andrey-Bucha сказал: Сьогодні почали встановлювати деяких вікна. Пока не сезон. А я тим часом почав утеплювати передній фасад. Провів підсвітку. Це виходить вікно вмонтовується саме в цей проєм з пінополістиролу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 19 січня Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2 часа назад, @ndrey_Z сказал: Це виходить вікно вмонтовується саме в цей проєм з пінополістиролу? Так це виносний монтаж вікон у шар утеплювача 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня Чи не буде проблем з конденсатом на вікнах при виносному монтажі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз