Татьяна5 Опубліковано: 30 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2023 Це тимчасовий злив? Якщо дозволите - не варто робити зливи без прийомнику, а таким чином, як у вас (Г). Рве це коліно аж бігом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 30 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2023 2 часа назад, Татьяна5 сказал: Це тимчасовий злив? Якщо дозволите - не варто робити зливи без прийомнику, а таким чином, як у вас (Г). Рве це коліно аж бігом Та, наче ж, ТС написав: «На вихідних планую під'єднати злив до каналізаційних труб та відвести у дренажний колодец». Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 1 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 1 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 (змінено) В 30.03.2023 в 18:50, Татьяна5 сказал: Це тимчасовий злив? Якщо дозволите - не варто робити зливи без прийомнику, а таким чином, як у вас (Г). Рве це коліно аж бігом Не тимчасовий. Подивимлся. Вже 2 дождя було. Все гуд Змінено 1 квітня 2023 користувачем Andrey-Bucha 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 1 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 1 час назад, Andrey-Bucha сказал: . Вже 2 дождя було Його рве не в дощі , а в приморозки й зимою. Добре, буде цікаво спостерігати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 1 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 Киньте від щита на покрівлю кабель 3х1,5, поки фасад не зробили, щоб при необхідності потім нагрівальний в труби прокласти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 1 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 (змінено) 23 часа назад, Татьяна5 сказал: Його рве не в дощі , а в приморозки й зимою. Добре, буде цікаво спостерігати Оценил, замёрзли лотки, решетка, вода шла куда попало, намерзла.... Надо думать про оттаянье. Или хотя бы про возможность его добавить в будущем. Змінено 2 квітня 2023 користувачем KakTuz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 2 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 11 часов назад, KakTuz сказал: Оценил, замёрзли лотки, решетка, вода шла куда попало, намерзла.... Надо думать про оттаянье. Или хотя бы про возможность Саме так. Але вона з лотками знайде вихід, а от у разі як у ТС - просто порве Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 3 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2023 21 час назад, Татьяна5 сказал: Саме так. Але вона з лотками знайде вихід, а от у разі як у ТС - просто порве Треба парі. Скажемо Джеймсон. Якщо все буде добре протягом року? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 3 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2023 1 минуту назад, Andrey-Bucha сказал: Треба парі. Скажемо Джеймсон. Якщо все буде добре протягом року? Немає сенсу :-). Навпаки, я хочу, щоб все було ок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 3 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2023 (змінено) Під'єднав освітлення та теплу підлоги. Поки світла ще немає, тому була підключена акумуляторна станція для перевірки. На жаль у Львові дождь кожного дня та дуже повільно просихає стяжка Ціого тижня по прогнозу кожного дня мокрий сніг Змінено 3 квітня 2023 користувачем Andrey-Bucha 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 3 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2023 Львів після Бучі продовжує вражати... Дождь кожного дня декілька разів. Моя ділянка на холму, але вода стоїть у кожної ямки. Купив ділянку у вересні. Грунтові води були -2.4 м. З листопада по квітень рівно на поверхні. Я у шоці 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 3 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2023 Потрібно робити дренаж. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 3 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2023 І ливнівку, бо на холмі малоймовірні грунтові води, скоріше просто грунт водостійкий (типа глини) і нема куди воді подітися 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 3 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2023 1 час назад, Gitan сказал: Потрібно робити дренаж. Буду. Але з листопада така грязюка що не хочеться нічого робити. Як просохне то буду робити водовідведення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 4 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2023 Стільки води як цього року на Західній Україні не було десятиліття, впевнений наступні роки води буде менше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergij68 Опубліковано: 4 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2023 Живу від Андрія відносно недалеко ( 10-15км ). з семи років , останніх три точно таке весною 😵 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 7 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2023 (змінено) Ще один пост про вологу у львові.... Знову на мокру земельку випав сніг... Та начало таяти... Перша фото то з квартири на спортмайданчик ліцея... Другі на ділянку... Знову у шоці Змінено 7 квітня 2023 користувачем Andrey-Bucha 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 7 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2023 Та це звичайний грунт, просто ви напевно звикли до пісків, траншею зробили вірно, але дренаж (не бассейн) повинен бути в кінці без "дамби", просто докопайте його далі щоб вода не впиралась у ту "дамбу" (жовтим), потім геотекстиль, щебінь, пісок і розрівняти під чистову 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 7 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2023 58 минут назад, normal сказал: Та це звичайний грунт, просто ви напевно звикли до пісків, траншею зробили вірно, але дренаж (не бассейн) повинен бути в кінці без "дамби", просто докопайте його далі щоб вода не впиралась у ту "дамбу" (жовтим), потім геотекстиль, щебінь, пісок і розрівняти під чистову Не можу... Там ділянка сусідів яких немає. Я подовжив ділянку на 5 м дальше мого забору... Я на холмі. Є ухіл біля 40 см на моєї ділянці і тд. Надіюсь сусіди продовжать... По плану терріторіі є така канава з двох боків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 7 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2023 (змінено) 47 хвилин тому, Andrey-Bucha сказав: Не можу... Там ділянка сусідів яких немає Ви насипали дамбу та порушили римський статут і перешкоджаєте природньому витоку води, ніхто не завадить якщо ви знімете на своїй ділянці 30см нище жовтої лінії і заберете все зайве вище неї, а далі вода сама все зробить і прориє траншею куди треба по сусідній ділянці (то вже будуть їхні турботи). Задача дренажу не перешкоджати потіку воді, а для цього треба насипати водоносного грунту (замість водостійкого) і правильними траншеями можно вирішити це питання всього з тонною піску, а неправильними траншеями без піску можно тільки вирощувати карпів по 5 кіло Змінено 7 квітня 2023 користувачем normal 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 7 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2023 (змінено) 10 минут назад, normal сказал: Ви насипали дамбу та порушили римський статут і перешкоджаєте природньому витоку води, ніхто не завадить якщо ви знімете на своїй ділянці 30см нище жовтої лінії і заберете все зайве вище неї, а далі вода сама все зробить і прориє траншею куди треба по сусідній ділянці (то вже будуть їхні турботи). Задача дренажу не перешкоджати потіку воді, а для цього треба насипати водоносного грунту (замість водостійкого) і правильними траншеями можно вирішити це питання всього з тонною піску, а неправильними траншеями без піску можно тільки вирощувати карпів по 5 кіло На жаль то не насып. То щоб ніхто не в'їхав Зараз вода де я стояв біля 40-50 см нижче землі. У кінці -20 см. Акщо кучу землі убрати то нічого не зміниться треба дали на 5-8 м прокопати. Тоді потече на дорогу та до сусіда. Що не добре Змінено 7 квітня 2023 користувачем Andrey-Bucha Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 7 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2023 1 хвилину тому, Andrey-Bucha сказав: Тоді потече на дорогу на до сусіда. Що не добре Пропонуєте зробити Ла-манш чи віадук з ділянкою сусіда? Бо особисто я незнаю як свому набрати та повернути 10 кубів від кожного дощу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apereverzev Опубліковано: 8 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2023 18 часов назад, Andrey-Bucha сказал: треба дали на 5-8 м прокопати. я б выкопал яму-коллектор в углу участка, и оттуда уже электрическим насосом и длинным шлангом отвел куда можно. В ютубе множество видео о том как болота осушали. В половине случаев используется принудительная откачка воды. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lyubomyr Опубліковано: 8 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2023 22 години тому, Andrey-Bucha сказав: Ще один пост про вологу у львові.... Знову на мокру земельку випав сніг... Та начало таяти... Знову у шоці То ви на повному серйозі не знали що таке буде на Львівщині? Я завжди приємно дивувався коли дивився теми на цьому форумі х будівництва в києвській області, який грунт там. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз