InSAn Опубліковано: 24 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 Друзья, а не подскажете, где можно найти верхний горизонтальный одинарный профиль-рельс для верхнеподвесной системы длиной 4-ре метра? Что-то типа такого: Т.е. квадрат (прямоугольник) со стороной около 20-30мм и "разрезом"... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 24 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 В Эпицентре. Более точно может Сойка сказать,я ей зимой монтировал такую систему на двое дверей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 В Эпицентре. В ЭЦ максимальная длина - 3м Мне нужно 4-4,5. Добавлено через 49 секунд Есть, правда, вариант взять квадратную трубу и самому прорезать в ней паз... Но это на крайний случай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 24 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 integra-aluminium.com/ спроси тут но по моему 3 макс. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 integra-aluminium.com/ спроси тут но по моему 3 макс. Они продают шестиметровые. Переплачивать неохота Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pr@ktik Опубліковано: 24 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 Они продают шестиметровые. Переплачивать неохота в Аристо посмотрите 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 в Аристо посмотрите Не нашел у них информации о длине Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 25 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2014 Посмотрел в "Вияр"-е тоже 6 метров, по 86 грн. м.п. , наверное везде так, я думаю профиля эти на одном заводе все заказывают, ну или на соседних. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 25 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 25 травня 2014 Посмотрел в "Вияр"-е тоже 6 метров, по 86 грн. м.п. Ссылку можно? Т.к. на сайте я не нашел... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 25 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2014 Смотрите в прайсе раздвижные системы viyar.kiev.ua/catheg/1424.html , "Направляющая верхняя STARKE Атлант анодир.серебро /6,0" ,2 позиция. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз