Рыжая Рыжая Опубліковано: 20 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 Продается мойка с тумбой. Даже не знаю за сколько :D Как-то я не в курсе. Предлагайте цену, может она сформируется? А то стоит моечка на улице-глядишь ДСП скоро деформируется. Все руки не доходили до этого ценного девайса. Добавлено через 5 минут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ella_lydoedka Опубліковано: 20 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 Надо на дачу..очень..как раз едем вот к форумчанину за электрорукомойником Ваша цена в личку..:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 20 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 Надо на дачу..очень..как раз едем вот к форумчанину за электрорукомойником Ваша цена в личку..:) Я же написала-предложите, потерялась я:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 23 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 23 травня 2014 Продается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Laminart Опубліковано: 26 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2014 А размерчики можна? самой мойки без тумбы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 26 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 26 травня 2014 Можно, счас померяю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 3 червня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 3 червня 2014 Так что за 100 гр никому не надо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aleksei4 Опубліковано: 3 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2014 Так что за 100 гр никому не надо? Надо. Дайте пожалуйста контактный номер или меня наберите о93-354-3о-51 Василий. Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 4 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 Что-то я забыла про мойку. Тумба уже под дождем размокла, а мойка продается... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
5zz Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 Здравствуйте! смеситель рабочий -продается ?(жаль тумбу тоже нужна) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 4 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 Здравствуйте! смеситель рабочий -продается ?(жаль тумбу тоже нужна) Смеситель рабочий. Продается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
5zz Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 напишите цену и место забирания. спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 4 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 напишите цену и место забирания. спасибо. Вечером "грозились" забрать. Если не заберут- напишу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 5 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2014 Мойка продана. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз