Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Живописные участки в Карпатах

Ируня

Рекомендовані повідомлення

Ідеально чисте повітря, наповнене пахощами гірських трав і смерек, кришталево чисті води річки та численних потоків, лагідні схили гір, що ваблять до піших походів, а взимку — до лещетарських прогулянок (школа має 300-метрову гірськолижну трасу), гостинність гуцулів, багаті мистецькі традиції села — все це робить Яворів надзвичайним і для тих, хто хоче пізнати цей чарівний куточок України, і для тих, хто бажає відпочити та зміцнити своє здоров'я.

 

ПРОДАЮТСЯ УЧАСТКИ : 48, 52, 112 соток, в Карпатах, село Яворов Ивано-Франковской обл.,находятся в 2,5 км от основной дороги, подьезд в любое время года.Под застройку, для отеля, спа, эко- поместья, ресторанчика.Со всех сторон окружены горами, очень уютное место без ветров. В 5 метрах протекает родник с чистой водой. До леса 2 минуты пешком, травы, грибы, целебный воздух насыщенный хвоей. Через дорогу скоро запускается новое форельное хозяйство. До Буковеля 50 км.

На участках 48 и 52 сотки есть подключение электричества 380 Вольт.

На участке 112 соток есть постройки- жилая хата 80 м2, с двумя керамическими печками, сарай, погреб, ! ЗАЕЗЖАЙТЕ и ЖИВИТЕ!

image.thumb.jpg.058dcc2992e5e06640d19c858613dc32.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...