Гість Xantia Опубліковано: 28 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2009 (змінено) А чем вы украшаете стены? Я вышивкой. Змінено 29 квітня 2009 користувачем Olex Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arca Опубліковано: 29 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2009 картинами а похвастайтесь вышивкой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nik_deko Опубліковано: 25 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2012 Где можно посмотреть Ваши работы? Очень интересно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
U.S.Energy Опубліковано: 25 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2012 Подпишусь, очень интересно посмотреть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Victoria k Опубліковано: 23 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2013 Подпишусь, очень интересно посмотреть Я фото, сейчас хочу повесить красивые фотопейзажи с подсветкой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мастерр Опубліковано: 26 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2013 Я тоже добавлю со временем , у меня мама вышивает , есть реальные шедевры-около 20 картин всего. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Софито Опубліковано: 26 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2013 А Я фотографиями в рамках. Места там где был, на море, на корабле, Форт Белгород-Днестровском и другие интересные места Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз