ReActoR Опубліковано: 16 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2014 Ищу человека по имени Александр. Ездит на старой черной Киа Спортедж. Занимается автоматическими воротами, ролетами и т.д. Вроде как производство где-то в с.Счастливое. Предотвращая возвожные вопросы, скажу -претензий к человеку нету!:D Наоборот, многое мне сделал на участке. Сейчас хочу еще кое-что заказать. Год с ним не связывался. А сейчас он сменил номер. Может кто-то из "местных" в курсе о чем я. Если знакомы, скажите, что разыскивает Витя из Петровского Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 16 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2014 Ищу человека по имени Александр. Ездит на старой черной Киа Спортедж. Занимается автоматическими воротами, ролетами и т.д. Вроде как производство где-то в с.Счастливое. Предотвращая возвожные вопросы, скажу -претензий к человеку нету!:D Наоборот, многое мне сделал на участке. Сейчас хочу еще кое-что заказать. Год с ним не связывался. А сейчас он сменил номер. Может кто-то из "местных" в курсе о чем я. Если знакомы, скажите, что разыскивает Витя из Петровского Может обратиться в "Жди меня"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ворота-ua Опубліковано: 16 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2014 Он наверное на картошку уехал.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ReActoR Опубліковано: 19 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 Ну логично, что никто не хочет "сдавать" конкурента Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 20 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 Ну логично, что никто не хочет "сдавать" конкурента а мені от цікаво, звідки такий висновок? не пробували припустити, що просто ніхто не знає такого? чи може Вам у приватні повідомлення посипався шквал пропозицій від форумчан по типу "давайте у нас замовляйте"? хоча, чесно кажучи, я б "стопіццот" разів подумав, чи варто зв'язуватися з людиною, яку потім неможливо знайти хоча б по телефону. варіанти "міг же просто загубити телефон, тому змінив номер" не проходять - зараз телефонний номер відновлюється запросто опсосами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ReActoR Опубліковано: 20 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 не пробували припустити, що просто ніхто не знає такого?Ті, хто не знають, певно мовчки ігнорують тему я б "стопіццот" разів подумав, чи варто зв'язуватися з людиною, яку потім неможливо знайти хоча б по телефонуЗа два роки співпраці людина зробила мені відкатні ворота, калитку, ролети, накриття приямку, огорожу на балкон та ще декілька робіт. Певно, що хочеться продовжити таку співпрацюз людиною, оскільки є декілька невеличких робіт як раз його спеціалізації. Частина робіт пов'язана з обслуговуванням встановленого обладнання. Я не ризикую шукати інших людей тут на форумі, оскліьки ж одразу всі накинуться зі своїми коментарями, щодо доробок/переробок інших спеціалістів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 20 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 ReActoR, то прокатайтеся до нього в офіс, якщо телефон змінився. або по договору пробийте контакт, та потім в інтернеті пошукайте по цим даним. або ж вбийте в пошук старий телефон та перейдіть по посиланню, скоріш за все там будуть і актуальні контакти. тут ніхто ні на кого не кидається, окрім пари суб'єктів, але у них сезонні виступи, які співпадають з вступом у виконання обов'язків кожного нового нач.торг. відділу "крупнава рассєйскава праізвадітєля" Добавлено через 3 минуты і ще одне - тих, хто мовчки ігнорував тему через те, що розшукуваний сабж їм невідомий, Ви звинуватили у небажанні "здавати конкурента". то де логіка? ну а трохи пофлудити - то це ж форум, начебто, він для спілкування і створений 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ReActoR Опубліковано: 20 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 і ще одне - тих, хто мовчки ігнорував тему через те, що розшукуваний сабж їм невідомий, Ви звинуватили у небажанні "здавати конкурента". то де логіка? Мав на увазі як раз протилежне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз