mets Опубліковано: 30 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2014 (змінено) подскажите у меня достаточно ровные стены из гб предложили как альтернативу машинной штукатурке выполнить следующий пирог: -грунтовка церезит ст 17 -2-3 мм ротбанда -сетка -2-3 мм ротбанда все это под обои. и без маяков цена м2 с работой получается ниже машинной штукатурки имеет ли такой вариант право на жизнь. можно ли в таком пироге использовать вместо ротбанада - кнауф мп75 Змінено 30 квітня 2014 користувачем mets Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shpatelok Опубліковано: 30 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2014 имеет ли такой вариант право на жизнь. вполне возможно, а вы собираетесь там жить или это на продажу у меня достаточно ровные стены из гб диагноз "достаточно ровная" штукатурка будет в итоге а если серьёзно то с какой скоростью впитывает газоблок воду, думаю ничего путнего не получиться 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyarman Опубліковано: 30 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2014 думаю ничего путнего не получиться Делали примерно такое же,не раз.Только грунтовали Кнауф Грундирмиттелем+работали Кнауф Стартом с сеткой+сверху финишная шпаклёвка.А загладить под обои 2мм Ротбанда на газоблоке-вряд ли это реально. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
crosawer Опубліковано: 30 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2014 И вряд ли будет ровно. Извините, но штукатурка без маяков, это сранка-мазанка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 30 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2014 рівність стін буде такою ж як і газоблок - якщо така стіна вас влаштовує тоді вперед робив колись такий пиріг 1. Церезит СТ-17 2. кнауф МР-75-сітка- кнауф МР-75 3. 2 рази кнауфом мультифініш політ нормальний А загладить под обои 2мм Ротбанда на газоблоке-вряд ли это реально. от і я цієї ж думки без фініша не обійтись) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mets Опубліковано: 30 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2014 спасибо за советы. думаю тема закрыта Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз