feLex Опубліковано: 30 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2014 Здраствуйте, понимаю что не там спрашиваю, но так как все никак нехотят меня активировать на Tucson-club попытаю счастье здесь (авось)... Нуждаюсь в штатном диске от Tucson 2008 как на картинке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 3 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2014 на этом, tucson-club.org.ua/showthread.php?t=17156 просто там их как бы два Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 3 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2014 Давай создам там тему, я - член клуба... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
feLex Опубліковано: 5 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 5 травня 2014 на этом, tucson-club.org.ua/showthread.php?t=17156 просто там их как бы два Да на этом, я там зарегистрированный под ником alex.f:) Добавлено через 1 минуту Давай создам там тему, я - член клуба... Я не против буду очень признателен телефон для связи 099/413/70/5девять, Саша Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз