DimaF Опубліковано: 9 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2023 12 часов назад, AleXkit сказал: в откосе пенополистирол запихнуть или лучше клей пену? Просто заштукатурить религия не позволяет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleXkit Опубліковано: 9 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2023 Хочется тепла Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 9 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2023 Цілком нормально застосувати ЕППС. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shev67 Опубліковано: 12 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2023 (змінено) Форумчане, знающие рынок производителей окон по южному региону, кто может дать оценку качеству продукции/монтажа окон от завода АДИСЭМ, Николаев? Просчитали нам окна, по профилю все красиво (скрин прилагаю), учли еще доп.опции (аргон двухкамерый, шлифование кромки стеклопакета, доп.профиль, ПСУЛ). В альтернативе наполнению от АДИСЭМа такое коммерческое предложение: Шестикамерный профиль Коммерлиенг 76 МД с тремя контурами уплотнения. С наружной ламинацией. Фурнитура Винкхауз (Германия). Стеклопакеты двухкамерные с двумя энергосберегающими стеклами. + аргон. Все три стекла со шлифовкой по периметру. На солнечной стороне одно наружное стекло - мультифункциональное. Цена почти соизмерима, то есть шоковая терапия в обоих случаях, учитывая количество окон на двухэтажный дом и раздвижную систему на террасу) На фоне общего ценника отклонение в 10-15% уже не кажется таким существенным))) Хотя, увидели профиль Коммерлинг 88 и снова "поплыли"))) Теперь раздвижную систему вместо duoPort Pass хотим просчитать в Kömmerling PremiDoor 88. Насколько это хорошая идея и как дороже выйдет? Змінено 12 лютого 2023 користувачем shev67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vowa Rembo Опубліковано: 10 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2023 Доброго дня а хто зараз по Одесі робить, Паритет чув робить, а хто ще до кого можно за прорахунком звернутись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яло Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 11 часов назад, Vowa Rembo сказал: Доброго дня а хто зараз по Одесі робить, Паритет чув робить, а хто ще до кого можно за прорахунком звернутись? А що з Паритетом не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vowa Rembo Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 (змінено) Доброго дня все так, поважна фірма, знаю шо вони працьють, хтів би уточнити хто ще в війсковий час по Одесі робить? До речі Ви працьюте по Одесі, можете дати пропозицію? Змінено 11 березня 2023 користувачем Vowa Rembo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yaroslav-x777 Опубліковано: 9 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2023 Вітаю! Хочу замовити Рехау вікна на весь будинок, підскажіть будь ласка перевірені компанії, територіально Київ/пригород Перевірені, мається на увазі якісний оригінальний профіль, фурнітура і т.д. Заміри + установка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FTR Опубліковано: 13 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2023 В 09.07.2023 в 17:41, Yaroslav-x777 сказал: Вітаю! Хочу замовити Рехау вікна на весь будинок, підскажіть будь ласка перевірені компанії, територіально Київ/пригород Перевірені, мається на увазі якісний оригінальний профіль, фурнітура і т.д. Заміри + установка Звертайтесь в приват. Допоможемо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AllaS Опубліковано: 18 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2023 Вітаю. А підкажіть, будь ласка, де глянути білий список підрядників по вікнам. Або ж порадьте надійних-перевірених (Київ, Лівий берег). Потрібне балконний блок, розглядала Salamander 76, ще пропонують Decco 71 і щось я заплуталася з теплим монтажем. Точніше, пропонують різне і я вже розгубилася якось ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 19 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2023 (змінено) 6 годин тому, AllaS сказав: Вітаю. А підкажіть, будь ласка, де глянути білий список підрядників по вікнам. Або ж порадьте надійних-перевірених (Київ, Лівий берег). Потрібне балконний блок, розглядала Salamander 76, ще пропонують Decco 71 і щось я заплуталася з теплим монтажем. Точніше, пропонують різне і я вже розгубилася якось ( Аліку напишіть. https://www.stroimdom.com.ua/profile/27423-alik/ Я для потреб своєї великої родини і для себе за весь час в нього замовляв: 1. 2 балконні блоки з каленим склом Rehau, Корса. (в 2017 році) 2. Скління однієї лоджії і одного балкона, Rehau, Корса (помоєму в 2021 році). 3. Нові максимально теплі склопакети в розмірі 32мм (Darwin) з тоншими штапіками рехау восени 2022. Був і гарантійний випадок зі склопакетами. З якихось причин скло в склопакеті не то полиняло не то бруд в середині, в іншому теж якісь білі цятки були, при цьому пакети не запотівали і загалом зауважень небуло. результат на фото (це не занавіски і не штори). Причому інші три які ставились в той же день в інше вікно - все ОК. Були замінено по гарантії два склопакета на нові без зайвої бюрократії. Тому в мене в мене він в білому списку Змінено 19 липня 2023 користувачем vovarpd 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AllaS Опубліковано: 19 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2023 3 години тому, vovarpd сказав: Аліку напишіть. https://www.stroimdom.com.ua/profile/27423-alik/ Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FTR Опубліковано: 20 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2023 В 19.07.2023 в 02:34, AllaS сказал: Вітаю. А підкажіть, будь ласка, де глянути білий список підрядників по вікнам. Або ж порадьте надійних-перевірених (Київ, Лівий берег). Потрібне балконний блок, розглядала Salamander 76, ще пропонують Decco 71 і щось я заплуталася з теплим монтажем. Точніше, пропонують різне і я вже розгубилася якось ( Краще дивитись чорний список, тоді точно не встрянете 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yaroslav-x777 Опубліковано: 20 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2023 9 годин тому, FTR сказав: Краще дивитись чорний список, тоді точно не встрянете Де дивитись чорний список? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яло Опубліковано: 21 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2023 9 часов назад, Yaroslav-x777 сказал: Де дивитись чорний список? Позитивні відгуки Негативні відгуки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yaroslav-x777 Опубліковано: 8 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2023 (змінено) Підскажіть будь ласка перевірену компанію яка продає мансардні вікна. Територіально Київ чи пригород Змінено 8 серпня 2023 користувачем Yaroslav-x777 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 8 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2023 Про мансардні вікна краще в цій темі запитувати. Це окрема каста вікон. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StetC Опубліковано: 2 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2023 Добрый день. Нужно заменить в квартире в Киеве окна (м.Житомирская, дома серии КТ, кирпич). 3 балконных блока + одно окно на 2 створки + 1 окно на 3 створки. Сейчас стоят старые деревянные окна и балконы обшиты вагонкой. Нужно сделать аккуратно, чтобы не разломать пол-балкона. Кого можете порекомендовать для аккуратной работы, с кем можно связаться? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Udo Eisenstein Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 08.02.2023 в 22:07, AleXkit сказав: Поменял окна, если эту малую полоску в откосе пенополистирол запихнуть или лучше клей пену? Чтоб откос глобально не переделывать? Или это ерунда? піною трошка піддути і хашпаклювати,в мене мама таке робить) але теж цікавлять вікна по рівненській області, треба орієнтовно 6-8 щоб не дорого, бо ціни зараз у війну страх як поросли( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня Підкажіть, що з найдешевшого як бюджетний економ варіант для квартири в Києві обрати, профіль та фурнітуру, склопакет однокамерний буде. Розумію що все коштує грошей, але можливо підкажете щось дешеве і надійне, довговічне? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
okna-design Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 13 часов назад, Mystery сказал: Підкажіть, що з найдешевшого як бюджетний економ варіант для квартири в Києві обрати, профіль та фурнітуру, склопакет однокамерний буде. Розумію що все коштує грошей, але можливо підкажете щось дешеве і надійне, довговічне? Все довговічне. Питання чи буде воно виконувати свої функції. Якщо Вам головне дешевше, то й шукайте дешеве. В різний час різне буває дешевше. Здебільшого стеко в цьому плаває, але рекомендувати таке лайно я не буду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 13 часов назад, Mystery сказал: склопакет однокамерний буде. Выкинутые деньги... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня Вариант лёгкого б/у. Например с новостроя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FTR Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня Главное понимать, о чем вы будете сожалеть при эксплуатации окон: о переплаченных 20-30% за хорошее окно, или о выброшенных на ветер 100% всей суммы за дешевое. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 54 минуты назад, FTR сказал: Главное понимать, о чем вы будете сожалеть при эксплуатации окон: о переплаченных 20-30% за хорошее окно, или о выброшенных на ветер 100% всей суммы за дешевое. Посоветуйте оптимальное по цене\качеству (с учетом что квартира на продажу), сейчас нужно балконный блок и три окна... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз