Яло Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 11 часов назад, Vowa Rembo сказал: Доброго дня а хто зараз по Одесі робить, Паритет чув робить, а хто ще до кого можно за прорахунком звернутись? А що з Паритетом не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vowa Rembo Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 (змінено) Доброго дня все так, поважна фірма, знаю шо вони працьють, хтів би уточнити хто ще в війсковий час по Одесі робить? До речі Ви працьюте по Одесі, можете дати пропозицію? Змінено 11 березня 2023 користувачем Vowa Rembo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yaroslav-x777 Опубліковано: 9 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2023 Вітаю! Хочу замовити Рехау вікна на весь будинок, підскажіть будь ласка перевірені компанії, територіально Київ/пригород Перевірені, мається на увазі якісний оригінальний профіль, фурнітура і т.д. Заміри + установка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FTR Опубліковано: 13 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2023 В 09.07.2023 в 17:41, Yaroslav-x777 сказал: Вітаю! Хочу замовити Рехау вікна на весь будинок, підскажіть будь ласка перевірені компанії, територіально Київ/пригород Перевірені, мається на увазі якісний оригінальний профіль, фурнітура і т.д. Заміри + установка Звертайтесь в приват. Допоможемо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AllaS Опубліковано: 18 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2023 Вітаю. А підкажіть, будь ласка, де глянути білий список підрядників по вікнам. Або ж порадьте надійних-перевірених (Київ, Лівий берег). Потрібне балконний блок, розглядала Salamander 76, ще пропонують Decco 71 і щось я заплуталася з теплим монтажем. Точніше, пропонують різне і я вже розгубилася якось ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 19 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2023 (змінено) 6 годин тому, AllaS сказав: Вітаю. А підкажіть, будь ласка, де глянути білий список підрядників по вікнам. Або ж порадьте надійних-перевірених (Київ, Лівий берег). Потрібне балконний блок, розглядала Salamander 76, ще пропонують Decco 71 і щось я заплуталася з теплим монтажем. Точніше, пропонують різне і я вже розгубилася якось ( Аліку напишіть. https://www.stroimdom.com.ua/profile/27423-alik/ Я для потреб своєї великої родини і для себе за весь час в нього замовляв: 1. 2 балконні блоки з каленим склом Rehau, Корса. (в 2017 році) 2. Скління однієї лоджії і одного балкона, Rehau, Корса (помоєму в 2021 році). 3. Нові максимально теплі склопакети в розмірі 32мм (Darwin) з тоншими штапіками рехау восени 2022. Був і гарантійний випадок зі склопакетами. З якихось причин скло в склопакеті не то полиняло не то бруд в середині, в іншому теж якісь білі цятки були, при цьому пакети не запотівали і загалом зауважень небуло. результат на фото (це не занавіски і не штори). Причому інші три які ставились в той же день в інше вікно - все ОК. Були замінено по гарантії два склопакета на нові без зайвої бюрократії. Тому в мене в мене він в білому списку Змінено 19 липня 2023 користувачем vovarpd 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AllaS Опубліковано: 19 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2023 3 години тому, vovarpd сказав: Аліку напишіть. https://www.stroimdom.com.ua/profile/27423-alik/ Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FTR Опубліковано: 20 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2023 В 19.07.2023 в 02:34, AllaS сказал: Вітаю. А підкажіть, будь ласка, де глянути білий список підрядників по вікнам. Або ж порадьте надійних-перевірених (Київ, Лівий берег). Потрібне балконний блок, розглядала Salamander 76, ще пропонують Decco 71 і щось я заплуталася з теплим монтажем. Точніше, пропонують різне і я вже розгубилася якось ( Краще дивитись чорний список, тоді точно не встрянете 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yaroslav-x777 Опубліковано: 20 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2023 9 годин тому, FTR сказав: Краще дивитись чорний список, тоді точно не встрянете Де дивитись чорний список? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яло Опубліковано: 21 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2023 9 часов назад, Yaroslav-x777 сказал: Де дивитись чорний список? Позитивні відгуки Негативні відгуки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yaroslav-x777 Опубліковано: 8 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2023 (змінено) Підскажіть будь ласка перевірену компанію яка продає мансардні вікна. Територіально Київ чи пригород Змінено 8 серпня 2023 користувачем Yaroslav-x777 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 8 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2023 Про мансардні вікна краще в цій темі запитувати. Це окрема каста вікон. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StetC Опубліковано: 2 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2023 Добрый день. Нужно заменить в квартире в Киеве окна (м.Житомирская, дома серии КТ, кирпич). 3 балконных блока + одно окно на 2 створки + 1 окно на 3 створки. Сейчас стоят старые деревянные окна и балконы обшиты вагонкой. Нужно сделать аккуратно, чтобы не разломать пол-балкона. Кого можете порекомендовать для аккуратной работы, с кем можно связаться? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Udo Eisenstein Опубліковано: 11 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2024 08.02.2023 в 22:07, AleXkit сказав: Поменял окна, если эту малую полоску в откосе пенополистирол запихнуть или лучше клей пену? Чтоб откос глобально не переделывать? Или это ерунда? піною трошка піддути і хашпаклювати,в мене мама таке робить) але теж цікавлять вікна по рівненській області, треба орієнтовно 6-8 щоб не дорого, бо ціни зараз у війну страх як поросли( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 Підкажіть, що з найдешевшого як бюджетний економ варіант для квартири в Києві обрати, профіль та фурнітуру, склопакет однокамерний буде. Розумію що все коштує грошей, але можливо підкажете щось дешеве і надійне, довговічне? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
okna-design Опубліковано: 5 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2024 13 часов назад, Mystery сказал: Підкажіть, що з найдешевшого як бюджетний економ варіант для квартири в Києві обрати, профіль та фурнітуру, склопакет однокамерний буде. Розумію що все коштує грошей, але можливо підкажете щось дешеве і надійне, довговічне? Все довговічне. Питання чи буде воно виконувати свої функції. Якщо Вам головне дешевше, то й шукайте дешеве. В різний час різне буває дешевше. Здебільшого стеко в цьому плаває, але рекомендувати таке лайно я не буду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2024 13 часов назад, Mystery сказал: склопакет однокамерний буде. Выкинутые деньги... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 5 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2024 Вариант лёгкого б/у. Например с новостроя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FTR Опубліковано: 6 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2024 Главное понимать, о чем вы будете сожалеть при эксплуатации окон: о переплаченных 20-30% за хорошее окно, или о выброшенных на ветер 100% всей суммы за дешевое. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 6 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2024 54 минуты назад, FTR сказал: Главное понимать, о чем вы будете сожалеть при эксплуатации окон: о переплаченных 20-30% за хорошее окно, или о выброшенных на ветер 100% всей суммы за дешевое. Посоветуйте оптимальное по цене\качеству (с учетом что квартира на продажу), сейчас нужно балконный блок и три окна... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яло Опубліковано: 6 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2024 4 часа назад, hause сказал: Посоветуйте оптимальное по цене\качеству (с учетом что квартира на продажу), сейчас нужно балконный блок и три окна... Серед бюджетних профілів є непогані варіанти. Наприклад, Глассо, але Глассо 70мм. Бо профілі 58-60мм можуть комплектувати тонким армуючим металом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FTR Опубліковано: 6 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2024 9 часов назад, hause сказал: Посоветуйте оптимальное по цене\качеству (с учетом что квартира на продажу), сейчас нужно балконный блок и три окна... На продажу - сделайте скидку на сумму окон и оставьте как есть. Новый хозяин решит что поставить - нормальные окна или дешевое Г. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FTR Опубліковано: 6 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2024 5 часов назад, Яло сказал: Серед бюджетних профілів є непогані варіанти. Наприклад, Глассо, але Глассо 70мм. Бо профілі 58-60мм можуть комплектувати тонким армуючим металом. А 70 мм профиль типа на могут тонким армиром комплектувати?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 7 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2024 5 часов назад, FTR сказал: На продажу - сделайте скидку на сумму окон и оставьте как есть. Новый хозяин решит что поставить - нормальные окна или дешевое Г. Якщо продавати по Є-відновленню то повинні стояти металопластикові вікна, інакше не продаси, десь такі умови прописані, так що прийдеться ставити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2024 2 часа назад, hause сказал: Якщо продавати по Є-відновленню то повинні стояти металопластикові вікна, інакше не продаси, десь такі умови прописані, так що прийдеться ставити Зачем себе ломать голову на ровном месте?? Идите на ближайший хозрынок, где по любому будет гнездовье оконщиков, и говорите с ними. Они сам предложат несколько вариантов по цене и качеству, тем более они же будут ставить. Зачем вам изучать эти названия профилей, нанометры и прочую лабуду?? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз