Теплотехник Опубліковано: 24 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2009 При нажатии на быстрый ответ, меня перекидывает в ответ с цитатой... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 24 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2009 При нажатии на быстрый ответ, меня перекидывает в ответ с цитатой... Такое бывает, если JavaScript выключен. Браузер какой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Теплотехник Опубліковано: 24 квітня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2009 Internet Explorer Но на другом форуме (forum.ibud.ua) нормально работает... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 24 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2009 Internet Explorer Версия? Но на другом форуме (forum.ibud.ua) нормально работает... Видимо, браузеру какой-то скрипт не нравится (который обрабатывается раньше). Поэтому он остальные скрипты не обрабатывает. Есть такой глюк у ИЕ. Переходите на фаирфокс 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyX Опубліковано: 29 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2009 Internet Explorer Но на другом форуме (forum.ibud.ua) нормально работает... поддерживаю InSAn-a - хочешь меньше проблем и вирусов - ставь firefox! урл - download.mozilla.org/?product=firefox-3.0.10&os=win&lang=ru 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
snitsar Опубліковано: 29 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2009 Я тоже за фаерфокс. ИЕ глючит регулярно и не все работает, к фаерфоксу вопросов нет совсем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vdscom Опубліковано: 29 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2009 мне нравится Google Chrome. легкий, простой, удобный. имхо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaS Опубліковано: 21 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2010 Версия? Видимо, браузеру какой-то скрипт не нравится (который обрабатывается раньше). Поэтому он остальные скрипты не обрабатывает. Есть такой глюк у ИЕ. Переходите на фаирфокс после отправки быстрого ответа (лиса 3,5,7) висит подскажите плз что не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
K2 Опубліковано: 21 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2010 При нажатии на быстрый ответ, меня перекидывает в ответ с цитатой... www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=6739 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз