Dendnepr Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня Доповню. Я спочатку звернувся до "ЯСНО" Це мій постачальник електрики, ті мене відправили в ДТЕК Дніпровські електромережі. Це мій оператор розподілу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня Завтра отдаю документы на электроотопление) посмотрим че будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня я сегодня распечатал. Жена вечером все подпишет. Завтра отканирую и отправлю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pavel_555 Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня А мне вот что ответили. Доброго дня! "У відповідь на звернення 81517453254 повідомляємо, що для отримання паспорту точки розподілу з відміткою про наявність електроопалювальної установки відповідної потужності, власнику за договором необхідно звернутися до центру обслуговування клієнтів за адресою м. Київ, вул. Стеценка, буд. 1-А, для подачі відповідної заяви на проведення технічної перевірки. На день звернення радимо мати при собі, паспорт, ІПН та документ, що підтверджує право власності на об'єкт. Ознайомитись з адресами центрів обслуговування графіками їх роботи та записатись на прийом, можна за посиланням: https://www.dtek-krem.com.ua/ua/service-centers З повагою, ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі»." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня а разве не оменили этот тариф ? в домах с электроплитами раньше был спецтариф- теперь платят как все Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yull Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня 4 минуты назад, igorrius сказал: а разве не оменили этот тариф ? в домах с электроплитами раньше был спецтариф- теперь платят как все Знову повернули на опалення 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня 6 хвилин тому, igorrius сказав: а разве не оменили этот тариф ? в домах с электроплитами раньше был спецтариф- теперь платят как все По суті це й ніколи не було тарифом як таким. Було лише визначено окрему категорію споживачів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня (змінено) Що цікаво, електроплит останні зміни не стосуються: чітко прописано "обладнаних в установленому порядку електроопалювальними установками" Змінено 5 червня користувачем sirkonium 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня Хоча раніше в 2019 було таке трактування: "Споживачі, які проживають в багатоквартирних будинках, в яких відсутнє або не функціонує система централізованого опалення і які не газифіковані природним газом (включаючи тих, що проживають в сільській місцевості)" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня январь 2019 года 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня Для індивідуальних та колективних побутових споживачів в будинках та квартирах з електроопаленням у період з 1 жовтня по 30 квітня діятиме ціна: - при споживанні до 2000 кВт∙год/міс включно – 2,64 грн/кВт∙год за весь обсяг - при споживанні понад 2000 кВт∙год/міс – 4,32 грн/кВт∙год за весь обсяг Якось по-дебільному написано. При споживанні 2500кВт*год/міс, я буду платити 2000*2,64 + 500*4,32 чи 2500*4,32 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня 15 минут назад, anabioz сказал: 2500*4,32 ips.ligazakon.net/document/kp240632?an=14 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg_Nikol Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня Черговий ібанатізм. Маю в домі і газовий і електричний котли. Маю оформлений тариф "електроопалення". По факту, якщо грітимусь електрокотлом, то ні в які 2 тис кВт не впишуся. Тож, грітися буду газом, а за лампочки і ТВ платитиму по тарифу як за електроопалення.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня То створіть петицію щоб скасували тариф на електроопалення для тих в кого є газ, якщо ви за справедливість. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня (змінено) 15 часов назад, anabioz сказал: 2000*2,64 + 500*4,32 вот так будет, плюс если двухзонный ночью первые 2000 квт - 1,32 грн это как по аналогии "до 100квт" было Змінено 6 червня користувачем denis-k Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня Тільки що, denis-k сказав: вот так будеет это как по аналогии "до 100квт" было От я не був би так впевнений... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 3 минуты назад, shneider_vova сказал: От я не був би так впевнений... в таблице выше написано "включно за весь обьем", тоесть эти 2000 квт вчитываются в итоговый счет так было и раньше, только раньше 3600 квт было Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня Суто нічний тариф розгляну: За 1999 кВт буде *1,32=2638,68 а якщо на 2 кВт більше, то вже за 2001 то вже *2,16=4322,16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня все что выше 2000 квт считается отдельно, это не лимит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня "за весь обсяг" Как с газом біло-перейдешь какуюто черту и с нового года за каждій куб платишь дороже 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 1 година тому, denis-k сказав: все что выше 2000 квт считается отдельно, это не лимит така логіка була раніше. І так можна сподіватися, але формально прописано не так. може, будуть ще роз'яснення, чи зміни ближче до опалювального сезону. Скоріш за все логіка тепер така - якщо в вас за 2000 квт витрата - то ви вже явно не бідна людина, та й потягнете оплатити все по ринковому таріфу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня (змінено) на быструю руку сваял анализ по сравнению с прошлым периодом Змінено 6 червня користувачем Dendnepr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня (змінено) т.е. удорожание новвого тарифа мне обойдестя в 40551,84-24217,20 в 16334,64 грн в год. при тех же расходах Змінено 6 червня користувачем Dendnepr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня якщо 2000 кВт.год за опалювальний сезон, то я вкладуся в 1700. Чи то за місяць? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 16 минут назад, yur43 сказал: якщо 2000 кВт.год за опалювальний сезон, то я вкладуся в 1700. Чи то за місяць? ну вище ж скрін з постанови. де напи сано що в місяць 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз