Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Как получить тариф на электроотопление дома или тариф для дома с электроплитой?

Pasha

Рекомендовані повідомлення

17 часов назад, sidus сказал:

отож, я не знаю шо він зробить, скоріш за все висновок, тому що дійсно відмітку поставити невалідно звучить.

Проте якшо в когось було подібне - прошу відписатись, бо цікаво

Там в переліку підтверджень вводу в експлуатацію електроопалювальної установки було або техпаспорт з відміткою БТІ. або акт вводу від сервісної компанії, або огляд. Хоча огляд сплачується все одно. В мене відмітка БТІ в техпаспорті є. може тому майстер навіть до хати не заходив. тількі на вулиці в щітку пломби поміняв

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 часа назад, Dendnepr сказал:

Там в переліку підтверджень вводу в експлуатацію електроопалювальної установки було або техпаспорт з відміткою БТІ. або акт вводу від сервісної компанії, або огляд. Хоча огляд сплачується все одно. В мене відмітка БТІ в техпаспорті є. може тому майстер навіть до хати не заходив. тількі на вулиці в щітку пломби поміняв

Ось власне я пішов шляхом введення в експлуатацію шляхом відмітки сервісної компаніі (в моєму випадку це акт виконаних робіт монтажної організаціі), але у вашому скріншоті цього пункту немає, хоча вище я давав письму відповідь від ДТЕК, де так є цей пункт (власне тому я ім і пішов).

3 часа назад, Dendnepr сказал:

А якусь бумажку дав? Я б тоді як запасний варіант (якшо акт виконаних робіт не прокатить) хотів би мати цей Акт обстеження

Посилання на коментар

3 часа назад, sidus сказал:

Ось власне я пішов шляхом введення в експлуатацію шляхом відмітки сервісної компаніі (в моєму випадку це акт виконаних робіт монтажної організаціі), але у вашому скріншоті цього пункту немає, хоча вище я давав письму відповідь від ДТЕК, де так є цей пункт (власне тому я ім і пішов).

А якусь бумажку дав? Я б тоді як запасний варіант (якшо акт виконаних робіт не прокатить) хотів би мати цей Акт обстеження

так . давав. акт огляду із зазначенням котла, потужності. якийсь техничні параметри мережі, які він нибито вимирював. номера пломб і т.д.

Змінено користувачем Dendnepr
Посилання на коментар

3 часа назад, sidus сказал:

там у посиланні на пост кілька сторінок скану. ось попередній. у спамому низу вказано про документ про введення в експлуатацію. а поім йде сторінка яку я давав раніше. весь документ по посиланню можете перечитати

Otvet5.jpg

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

Все ще чекаю представника ДТЕК на огляд електроустановки, оплатив цю послугу 20.11, обіцяли 13.12. Ось так ефективно працює приватний бізнес в Україні

Посилання на коментар

Заняты сильно и ремонтами после обстрелов и людей меньше стало - часть не смогли вовремя бронь получить. Воюют.

Родственник жены работает в детек. Печально все

• Сумно 1
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

Сьогодні внесли електроустановку до паспорту точки розподілу. Нарешті.

Підкажіть плз, це все для тарифу чи треба ще щось робити? І коли він буде?

Посилання на коментар

18 часов назад, Dendnepr сказал:

Тепер треба заявку подати постачальнику електрики 

Дякую, подав. Сказали шо там є якесь едине вікно зараз, але краще зробити, шоб не ризикувати

Посилання на коментар

Може і не зовсім в тему, але най буде:

Кабмін встановив фіксовані ціни за електроенергію для будинків без опалення

Учасників ринку енергетики зобовʼязали встановлювати пільгові зафіксовані ціни на електроенергію для побутових споживачів багатоквартирних будинків без теплопостачання або газифікації.

Про це повідомив представник Кабміну при Верховній Раді Тарас Мельничук.

Як зазначають у повідомленні, пільгові ціни встановлять для побутових споживачів багатоквартирних будинків, які не мають централізованого або автономного опалення чи постачання газу.

"Передбачено встановлення за певних умов пільгових фіксованих цін на електричну енергію для побутових споживачів, які проживають в багатоквартирних будинках, не газифікованих природним газом і в яких відсутні або не функціонують системи централізованого теплопостачання або системи автономного теплопостачання, які використовують будь-які види енергоносіїв, крім електричної енергії", – повідомив Мельничук.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...