Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Как получить тариф на электроотопление дома или тариф для дома с электроплитой?

Pasha

Рекомендовані повідомлення

17 часов назад, sidus сказал:

отож, я не знаю шо він зробить, скоріш за все висновок, тому що дійсно відмітку поставити невалідно звучить.

Проте якшо в когось було подібне - прошу відписатись, бо цікаво

Там в переліку підтверджень вводу в експлуатацію електроопалювальної установки було або техпаспорт з відміткою БТІ. або акт вводу від сервісної компанії, або огляд. Хоча огляд сплачується все одно. В мене відмітка БТІ в техпаспорті є. може тому майстер навіть до хати не заходив. тількі на вулиці в щітку пломби поміняв

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 часа назад, Dendnepr сказал:

Там в переліку підтверджень вводу в експлуатацію електроопалювальної установки було або техпаспорт з відміткою БТІ. або акт вводу від сервісної компанії, або огляд. Хоча огляд сплачується все одно. В мене відмітка БТІ в техпаспорті є. може тому майстер навіть до хати не заходив. тількі на вулиці в щітку пломби поміняв

Ось власне я пішов шляхом введення в експлуатацію шляхом відмітки сервісної компаніі (в моєму випадку це акт виконаних робіт монтажної організаціі), але у вашому скріншоті цього пункту немає, хоча вище я давав письму відповідь від ДТЕК, де так є цей пункт (власне тому я ім і пішов).

3 часа назад, Dendnepr сказал:

А якусь бумажку дав? Я б тоді як запасний варіант (якшо акт виконаних робіт не прокатить) хотів би мати цей Акт обстеження

Посилання на коментар

3 часа назад, sidus сказал:

Ось власне я пішов шляхом введення в експлуатацію шляхом відмітки сервісної компаніі (в моєму випадку це акт виконаних робіт монтажної організаціі), але у вашому скріншоті цього пункту немає, хоча вище я давав письму відповідь від ДТЕК, де так є цей пункт (власне тому я ім і пішов).

А якусь бумажку дав? Я б тоді як запасний варіант (якшо акт виконаних робіт не прокатить) хотів би мати цей Акт обстеження

так . давав. акт огляду із зазначенням котла, потужності. якийсь техничні параметри мережі, які він нибито вимирював. номера пломб і т.д.

Змінено користувачем Dendnepr
Посилання на коментар

3 часа назад, sidus сказал:

там у посиланні на пост кілька сторінок скану. ось попередній. у спамому низу вказано про документ про введення в експлуатацію. а поім йде сторінка яку я давав раніше. весь документ по посиланню можете перечитати

Otvet5.jpg

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...