Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Как получить тариф на электроотопление дома или тариф для дома с электроплитой?

Pasha

Рекомендовані повідомлення

19 часов назад, shneider_vova сказал:

так записано в законі про тариф

Уточняющий вопрос - при пересчёте за перебор день-ночь учитывается или тупо всё по 4,3

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вивчити мову, прочитати коротенький закон - ні, не наш шлях. Якщо нужник не відповість, то на форумі спитаю. Отак мозок перетворюється на нужник.

• Лайк 2
  • Сумно 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

55 хвилин тому, tansss сказав:

Уточняющий вопрос - при пересчёте за перебор день-ночь учитывается или тупо всё по 4,3

Враховується як до, так і після 2000

• Дякую 1
Посилання на коментар

20 минут назад, shneider_vova сказал:

Враховується як до, так і після 2000

Супер... типа будет как сейчас по обычным условиям. 

Дык другое ж дело! :)

Посилання на коментар

3 часа назад, Dendnepr сказал:

В цій темі про це раз 10 писали 

А сколько ж месяцев этот НОВЫЙ тариф действует и форумчане получили РЕАЛЬНЫЕ платёжки по факту? :)

Что то мне подсказывает что всего один месяц реально рассчитан.

ДБНов и прочей нормативки  тоже мульоны навыпущено по любому строй вопросу, а форум всё равно живёт, и никто никому НТД в нос не тычит в ответ на технический вопрос! ну разве что довбограй какой. pleasantry.gif.e76e5f3e0a3cd089101e2bf480d15b4b.gif

Змінено користувачем tansss
Посилання на коментар

В 15.11.2024 в 15:35, tansss сказал:

... Может пропустил что в обсуждении но... встал вопрос!?...

Якби ви дійсно читали обговорення то це питання-б не виникло. Зокрема, на 45-ій сторінці саме на це питання вже була відповідь. 

Змінено користувачем 988888
Посилання на коментар

4 часа назад, 988888 сказал:

Якби ви дійсно читали обговорення то це питання-б не виникло. Зокрема, на 45-ій сторінці саме на це питання вже була відповідь. 

А вам болить за це? Чи ви тут смотрящий? :)

Змінено користувачем tansss
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

15.11.2024 в 15:35, tansss сказав:
15.11.2024 в 15:35, tansss сказав:

Приветствую, друзья!

Может пропустил что в обсуждении но... встал вопрос!?

"Нужник" через которого собираюсь пропихнуть тариф сказал, что мелким шрифтом в договоре будет указано что если употребил ДО 2000 то вот тебе счастье и льготы, а если употребил 2001 квт то ВСЁ ЧТО УПОТРЕБИЛ (не то что сверх , а геть усьо) пересчитывают по 4,3... ?
Это правда так и есть, или ???

Спасибо за пояснения!

Якщо врахувати, що без газу звичайна сімя використовує за місяць на побутові потреби, крім опалення, десь 500 квт, то лишається всього 1500 квт на опалення або еквівалент 200 куб газу. Чи вистачить стільки енергії для опалення будинку у зимові місяці для будинку 150 - 200кв м. питання риторичне. Можливо, нові технології термобудинків дозволяють це зробити. Але мені здається що більшість власників будинків середнього розміру, за великі понад 200м я вже мовчу, не впишуться у цей тариф. Навіть не дуже утеплений будинок 100 квм може не вписатися. Так що, перед тим, як бігати та платити гроші, добре подумайте, чи окупляться колись ваші зусилля.

Змінено користувачем anatol33
Посилання на коментар

1 час назад, anatol33 сказал:

Спасибо, на мои 142м2 в самый холодный месяц в аккурат около 2000 кВтч хватало на все уже 6 лет

Посилання на коментар

55 минут назад, tansss сказал:

Спасибо, на мои 142м2 в самый холодный месяц в аккурат около 2000 кВтч хватало на все уже 6 лет

немного обидно будет потребить 2001кВтч

• Лайк 1
Посилання на коментар

27 минут назад, Телесистемы сказал:

Таки да! От жеж задумал старый счётчик упиндюрить в доме шоб мониторить прям ежедневно. Потому шо основной стоит  на улице, на углу в шкафе,  шкаф под ключем, ключ у охраны кг и тд... 

Легко могу уменьшить потребление на пару сотен квт и по гвс и по отоплению, снизив температуру на градус-полтора (люблю около 23)

Посилання на коментар

В 17.11.2024 в 16:25, Телесистемы сказал:

а если разделить лицевой счет ?

два владельца , два счетчика , двойное количество квт

Змінено користувачем igorrius
Посилання на коментар

14 часов назад, igorrius сказал:

а если разделить лицевой счет ?

два владельца , два счетчика , двойное количество квт

два адреса должно быть

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, Dendnepr сказал:

два адреса должно быть

а как тогда квартиру делят на две ?

розподіл квартири, будинку, нежитлового приміщення, цілісного майнового комплексу на самостійні об'єкти нерухомого майна

bti-partner.com.ua/obedinenie-razdel-obektov-nedvizhimogo-imushhestva/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiArva5BhBiEiwA-oTnXdw7CVZNNbHuT9aVSkdwVQH0Mdw0vMeG6E7NG2jrwpcKqC6TsmJ9pBoCswEQAvD_BwE

Посилання на коментар

11 хвилин тому, igorrius сказав:

розподіл квартири, будинку, нежитлового приміщення, цілісного майнового комплексу на самостійні об'єкти нерухомого майна

bti-partner.com.ua/obedinenie-razdel-obektov-nedvizhimogo-imushhestva/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiArva5BhBiEiwA-oTnXdw7CVZNNbHuT9aVSkdwVQH0Mdw0vMeG6E7NG2jrwpcKqC6TsmJ9pBoCswEQAvD_BwE

Кінцевим результатом буде все одно рішення про присвоєння нових різних адрес новоутвореним об'єктам нерухомості з відповідним внесенням в реєстр.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, igorrius сказал:

так. і кожнен цей об'єкт отримую свою адресу. зазвичай до номера додають літеру

Посилання на коментар

В 11.11.2024 в 14:00, Ruslan_B сказал:

Нарешті вдалося оформити тариф на опалення будинку електрокотлом. По часу все оформлення зайняло 2 місяці. Підписав договір 4 листопада. З грудня місяця почнуть рахувати вже за новим тарифом, якщо впишуся в ліміт 2000кВт. Проєкт електроопалення будинку замовляв в Житомирі у  ФОП Загайнова Ірина Олександрівна. Виготовили швидко і якісно - жодних питань з боку обл. Енерго щодо проекту не було.

Так, я теж у неї робив проект, поки в процессі оформлення, в мене складна ситуація, бо в тех. паспорті немає відмітки про елекроопалення, тому мені сказали треба викликати спеціаліста ДТЕК, який зробить огляд електроустановки і скоріш за все поставить в тех-паспорт відмітку або дасть окремий висновок. Це все нешвидку, тому на грудень вже не встигну, в грудні тільки він приїде.

Ні в кого так не було? Якісь підводні камені далі будуть?

По результатах потім окремо відпишу

Змінено користувачем sidus
Посилання на коментар

19 хвилин тому, sidus сказав:

Так, я теж у неї робив проект, поки в процессі оформлення, в мене складна ситуація, бо в тех. паспорті немає відмітки про елекроопалення, тому мені сказали треба викликати спеціаліста ДТЕК, який зробить огляд електроустановки і скоріш за все поставить в тех-паспорт відмітку або дасть окремий висновок. Це все нешвидку, тому на грудень вже не встигну, в грудні тільки він приїде.

Ні в кого так не було? Якісь підводні камені далі будуть?

По результатах потім окремо відпишу

І смішно і грішно... . Спеціаліст ДТЕК поставить в чужому документі відмітку? ну-ну... .

Рухайтесь...

• Хаха 1
Посилання на коментар

25 минут назад, Vstar сказал:

І смішно і грішно... . Спеціаліст ДТЕК поставить в чужому документі відмітку? ну-ну... .

Рухайтесь...

або дасть окремий висновок

Посилання на коментар

3 минуты назад, Dendnepr сказал:

або дасть окремий висновок

отож, я не знаю шо він зробить, скоріш за все висновок, тому що дійсно відмітку поставити невалідно звучить.

Проте якшо в когось було подібне - прошу відписатись, бо цікаво

Посилання на коментар

14 хвилин тому, sidus сказав:

отож, я не знаю шо він зробить, скоріш за все висновок, тому що дійсно відмітку поставити невалідно звучить.

Проте якшо в когось було подібне - прошу відписатись, бо цікаво

Зрозумійте не буде    мо брати відповідальність на себе. Через БТІ швидше. І в жодному разі не Державне

Змінено користувачем Vstar
Посилання на коментар

33 минуты назад, Vstar сказал:

Зрозумійте не буде    мо брати відповідальність на себе. Через БТІ швидше. І в жодному разі не Державне

дякую, це план Б

я звертався в БТІ, мені сказали 5к і нових техпаспорт, а огляд ДТЕК 1к, все одно вже не встигаю на грудень, тому спробую, відпишусь тут

Посилання на коментар

1 час назад, Vikctor сказал:

Ви й на січень вже не встигаєте. ДТЕК так швидко то не робить.

так, готуй сані влітку, знаю ) але маємо шо маємо

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...