sidus Опубліковано: 4 листопада Поділитись Опубліковано: 4 листопада В 31.10.2024 в 12:36, mib сказал: Речь не о том что он ненужен, коментарий был о том что не каждый месяц будет такой профит, у меня экономия составит +- стоимость его оформления, я решил делать но если опять отменят буду грубо при своих а як швидко обіцяють зробити? ви під ключ чи тільки проект робите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 4 листопада Поділитись Опубліковано: 4 листопада (змінено) В 31.10.2024 в 13:23, mib сказал: Это тариф, а экономии 1,68 и не понятно ночной тариф в итоге есть или нет? DEL Змінено 4 листопада користувачем sidus Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 4 листопада Поділитись Опубліковано: 4 листопада 1 година тому, sidus сказав: немає, якшо є тариф на опалення, все буде по ціні поточного нічного тарифу Не розповсюджуйте недостовірну інформацію. При оформленому електроопалені тариф вдень 2,64 та 1,32 вночі відповідно. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 4 листопада Поділитись Опубліковано: 4 листопада 41 минуту назад, sirkonium сказал: Не розповсюджуйте недостовірну інформацію. При оформленому електроопалені тариф вдень 2,64 та 1,32 вночі відповідно. Так, сорі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 4 листопада Поділитись Опубліковано: 4 листопада 1 час назад, sidus сказал: а як швидко обіцяють зробити? ви під ключ чи тільки проект робите? Пока думаю об этом Тоесть еще не подавался Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 4 листопада Поділитись Опубліковано: 4 листопада Проектант сказав, шо в тех.паспорті має бути відмітка про електроопалення, хто знає де і як таку отримати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 4 листопада Поділитись Опубліковано: 4 листопада 1 минуту назад, sidus сказал: Проектант сказав, шо в тех.паспорті має бути відмітка про електроопалення, хто знає де і як таку отримати? У меня там написано газа нет тоесть прочерк электричество есть и вид отопления котел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 4 листопада Поділитись Опубліковано: 4 листопада 5 хвилин тому, sidus сказав: Проектант сказав, шо в тех.паспорті має бути відмітка про електроопалення, хто знає де і як таку отримати? В організації чи ФОП, що займається інвентаризацією нерухомого майна, приватна або комунальна. Наприклад в нас комунальних не залишилося. Сам колись цим займався )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 4 листопада Поділитись Опубліковано: 4 листопада (змінено) 1 час назад, sirkonium сказал: В організації чи ФОП, що займається інвентаризацією нерухомого майна, приватна або комунальна. Наприклад в нас комунальних не залишилося. Сам колись цим займався )) Ну ось набрав я таку організацію, сказали треба робити техпаспорт новий, бо в 21році відбулись зміни і мій паспорт типу недійсний (а мій від 2015року), а в новому вже зазначається тип опалення і він в базу вноситься. Ціна питання 5т...ну і сам проект електроопалення 3500 зараз, ось такі справи. Може порадите когось? В ідеалі мені просто відмітку поставити, тех. паспорт же є, хоч і старого формату Або ж тоді простіше під ключ зробити за 7500 і не паритися Змінено 4 листопада користувачем sidus Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 4 листопада Поділитись Опубліковано: 4 листопада 37 хвилин тому, sidus сказав: В ідеалі мені просто відмітку поставити, тех. паспорт же є, хоч і старого формату Я б спробував поговорити з попереднім виконавцем технічного паспорту про можливість "коригування" за окрему подяку )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 13 годин тому, sidus сказав: Ну ось набрав я таку організацію, сказали треба робити техпаспорт новий, бо в 21році відбулись зміни і мій паспорт типу недійсний (а мій від 2015року), а в новому вже зазначається тип опалення і він в базу вноситься. Ціна питання 5т...ну і сам проект електроопалення 3500 зараз, ось такі справи. Коли переоформлювали договір електропостачання на нового власника, автоматом йому дістались і всі "плюшки". Ніякої переробки техпаспорта, дата його виготовлення ще раніша за вашу і в графі про опалення так і написано " електроопалення". Тож тариф на 2000кВт підтягнувся автоматично. ЗТ теж, тільки по ньому треба внести зміни, крім призвіща нового власника, обов'язково потрібен новий паспорт точки розподілу . Якби я почула те, про що ви пишете, зателефонувала б в РЕС та запитала, чи дійсно таке потрібно, чи то спосіб спонукати вас на виготовлення нового техпаспорту. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада В 01.11.2024 в 23:19, ho4u_pizzu сказал: давав же лінк де по 3к. а під ключ це як і за що? там часу 30 хв в ДТЕК максимум Дякую. Вже звернувся, потім по результатах своїх пригод доповім, бо в мене ще тепловий насос, трохи нестандартний кейс, але буде цікаво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ho4u_pizzu Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада 15 хвилин тому, sidus сказав: вернувся, потім по результатах своїх пригод доповім, бо в мене ще тепловий насос, трохи нестандартний кейс, але буде цікаво ну вони навіть про калоріфери питали) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада (змінено) 21 хвилину тому, sidus сказав: Дякую. Вже звернувся, потім по результатах своїх пригод доповім, бо в мене ще тепловий насос, трохи нестандартний кейс, але буде цікаво ТН - це нічого іншого як Електричний котел. Ніде не потрібно згадувати в документах як ТН Змінено 6 листопада користувачем Vstar Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада 4 часа назад, Vstar сказал: ТН - це нічого іншого як Електричний котел. Ніде не потрібно згадувати в документах як ТН Це не зовсім так, по-перше, для проекту треба паспорт на котел, по-друге в проекті буде вказано яка теплова потужність і яка електрична Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада 9 хвилин тому, sidus сказав: Це не зовсім так, по-перше, для проекту треба паспорт на котел, по-друге в проекті буде вказано яка теплова потужність і яка електрична Ну якщо важливо процес а не швидкий результат - успіхів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада 4 минуты назад, Vstar сказал: Ну якщо важливо процес а не швидкий результат - успіхів то ж я не в курсі ) роблю шо мені каже проектант і ДТЕК Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада 5 хвилин тому, sidus сказав: То ж я не в курсі ) роблю шо мені каже проектант і ДТЕК В перших завдання трішки більше збити в інших затягнути процес ну і може й на "подарунок" розведуть. Рухайтесь як звичайний електро обігрівач, в паспорті покажіть електричну потужність, щоб не сплачувати за збільшення потужності (фіксований тариф за кожен квт затверджений НКРЕКП, обмежується ввідним автоматом, опломбований). Не їхня задача визначати буде вам тепло чи холодно... . Ви нікого не обманюєте, споживаєте в межах дозволеної потужністю, і ЕМ це не газовщики додаткових перевірок щороку не буде. І не забувайте, енергетична компанія зацікавлена в даному тарифі як ніхто інший, не питайте чому. . Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 7 листопада Поділитись Опубліковано: 7 листопада 10 часов назад, Vstar сказал: І не забувайте, енергетична компанія зацікавлена в даному тарифі як ніхто інший, не питайте чому. чому? держава щось компенсує? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ruslan_B Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада Нарешті вдалося оформити тариф на опалення будинку електрокотлом. По часу все оформлення зайняло 2 місяці. Підписав договір 4 листопада. З грудня місяця почнуть рахувати вже за новим тарифом, якщо впишуся в ліміт 2000кВт. Проєкт електроопалення будинку замовляв в Житомирі у ФОП Загайнова Ірина Олександрівна. Виготовили швидко і якісно - жодних питань з боку обл. Енерго щодо проекту не було. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
elproekt Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада 1 годину тому, Ruslan_B сказав: Нарешті вдалося оформити тариф на опалення будинку електрокотлом. По часу все оформлення зайняло 2 місяці. Підписав договір 4 листопада. З грудня місяця почнуть рахувати вже за новим тарифом, якщо впишуся в ліміт 2000кВт. Проєкт електроопалення будинку замовляв в Житомирі у ФОП Загайнова Ірина Олександрівна. Виготовили швидко і якісно - жодних питань з боку обл. Енерго щодо проекту не було. Щиро дякую за відгук! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 15 листопада Поділитись Опубліковано: 15 листопада Приветствую, друзья! Может пропустил что в обсуждении но... встал вопрос!? "Нужник" через которого собираюсь пропихнуть тариф сказал, что мелким шрифтом в договоре будет указано что если употребил ДО 2000 то вот тебе счастье и льготы, а если употребил 2001 квт то ВСЁ ЧТО УПОТРЕБИЛ (не то что сверх , а геть усьо) пересчитывают по 4,3... ? Это правда так и есть, или ??? Спасибо за пояснения! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yull Опубліковано: 15 листопада Поділитись Опубліковано: 15 листопада 12 минут назад, tansss сказал: Приветствую, друзья! Может пропустил что в обсуждении но... встал вопрос!? "Нужник" через которого собираюсь пропихнуть тариф сказал, что мелким шрифтом в договоре будет указано что если употребил ДО 2000 то вот тебе счастье и льготы, а если употребил 2001 квт то ВСЁ ЧТО УПОТРЕБИЛ (не то что сверх , а геть усьо) пересчитывают по 4,3... ? Это правда так и есть, или ??? Спасибо за пояснения! Так. Тариф діє лише для тих у кого споживання менше 2000 кВт. Типу щоб був стимул економити 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 15 листопада Поділитись Опубліковано: 15 листопада 13 хвилин тому, tansss сказав: Приветствую, друзья! Может пропустил что в обсуждении но... встал вопрос!? "Нужник" через которого собираюсь пропихнуть тариф сказал, что мелким шрифтом в договоре будет указано что если употребил ДО 2000 то вот тебе счастье и льготы, а если употребил 2001 квт то ВСЁ ЧТО УПОТРЕБИЛ (не то что сверх , а геть усьо) пересчитывают по 4,3... ? Это правда так и есть, или ??? Спасибо за пояснения! так записано в законі про тариф 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 листопада Поділитись Опубліковано: 15 листопада 9 минут назад, shneider_vova сказал: так записано в законі про тариф Навіщо виконробу закони - йому з нужниками звичніше спілкуватись) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз