Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Как получить тариф на электроотопление дома или тариф для дома с электроплитой?

Pasha

Рекомендовані повідомлення

В 31.10.2024 в 12:36, mib сказал:

Речь не о том что он ненужен, коментарий был о том что не каждый месяц будет такой профит, у меня экономия составит +- стоимость его оформления, я решил делать но если опять отменят буду грубо при своих

а як швидко обіцяють зробити? ви під ключ чи тільки проект робите?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 31.10.2024 в 13:23, mib сказал:

Это тариф, а экономии 1,68 и не понятно ночной тариф в итоге есть или нет?

DEL

Змінено користувачем sidus
Посилання на коментар

1 година тому, sidus сказав:

немає, якшо є тариф на опалення, все буде по ціні поточного нічного тарифу

Не розповсюджуйте недостовірну інформацію. При оформленому електроопалені тариф вдень 2,64 та 1,32 вночі відповідно.

• Лайк 3
Посилання на коментар

41 минуту назад, sirkonium сказал:

Не розповсюджуйте недостовірну інформацію. При оформленому електроопалені тариф вдень 2,64 та 1,32 вночі відповідно.

Так, сорі

Посилання на коментар

1 час назад, sidus сказал:

а як швидко обіцяють зробити? ви під ключ чи тільки проект робите?

Пока думаю об этом :-) Тоесть еще не подавался

Посилання на коментар

Проектант сказав, шо в тех.паспорті має бути відмітка про електроопалення, хто знає де і як таку отримати?

Посилання на коментар

1 минуту назад, sidus сказал:

Проектант сказав, шо в тех.паспорті має бути відмітка про електроопалення, хто знає де і як таку отримати?

У меня там написано газа нет тоесть прочерк электричество есть и вид отопления котел

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sidus сказав:

В організації чи ФОП, що займається інвентаризацією нерухомого майна, приватна або комунальна. Наприклад в нас комунальних не залишилося. Сам колись цим займався ))

Посилання на коментар

1 час назад, sirkonium сказал:

В організації чи ФОП, що займається інвентаризацією нерухомого майна, приватна або комунальна. Наприклад в нас комунальних не залишилося. Сам колись цим займався ))

Ну ось набрав я таку організацію, сказали треба робити техпаспорт новий, бо в 21році відбулись зміни і мій паспорт типу недійсний (а мій від 2015року), а в новому вже зазначається тип опалення і він в базу вноситься. Ціна питання 5т...ну і сам проект електроопалення 3500 зараз, ось такі справи.

Може порадите когось? В ідеалі мені просто відмітку поставити, тех. паспорт же є, хоч і старого формату

Або ж тоді простіше під ключ зробити за 7500 і не паритися

Змінено користувачем sidus
Посилання на коментар

37 хвилин тому, sidus сказав:

В ідеалі мені просто відмітку поставити, тех. паспорт же є, хоч і старого формату

Я б спробував поговорити з попереднім виконавцем технічного паспорту про можливість "коригування" за окрему подяку ))

Посилання на коментар

13 годин тому, sidus сказав:

Ну ось набрав я таку організацію, сказали треба робити техпаспорт новий, бо в 21році відбулись зміни і мій паспорт типу недійсний (а мій від 2015року), а в новому вже зазначається тип опалення і він в базу вноситься. Ціна питання 5т...ну і сам проект електроопалення 3500 зараз, ось такі справи.

Коли переоформлювали договір електропостачання на нового  власника, автоматом йому дістались і всі "плюшки".

Ніякої переробки техпаспорта, дата його виготовлення ще раніша за вашу і в графі про опалення так і написано " електроопалення".  Тож тариф на 2000кВт підтягнувся автоматично. ЗТ теж, тільки по ньому треба внести зміни, крім призвіща нового власника, обов'язково потрібен новий паспорт точки розподілу . Якби я почула те, про що ви пишете, зателефонувала б в РЕС та запитала, чи дійсно таке потрібно, чи то спосіб спонукати вас на виготовлення нового техпаспорту.

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 01.11.2024 в 23:19, ho4u_pizzu сказал:

давав же лінк де по 3к. а під ключ це як і за що? там часу 30 хв в ДТЕК максимум 

Дякую. Вже звернувся, потім по результатах своїх пригод доповім, бо в мене ще тепловий насос, трохи нестандартний кейс, але буде цікаво

Посилання на коментар

15 хвилин тому, sidus сказав:

вернувся, потім по результатах своїх пригод доповім, бо в мене ще тепловий насос, трохи нестандартний кейс, але буде цікаво

ну вони навіть про калоріфери питали)

Посилання на коментар

21 хвилину тому, sidus сказав:

Дякую. Вже звернувся, потім по результатах своїх пригод доповім, бо в мене ще тепловий насос, трохи нестандартний кейс, але буде цікаво

ТН - це нічого іншого як Електричний котел. Ніде не потрібно згадувати в документах як ТН

Змінено користувачем Vstar
Посилання на коментар

4 часа назад, Vstar сказал:

ТН - це нічого іншого як Електричний котел. Ніде не потрібно згадувати в документах як ТН

Це не зовсім так, по-перше, для проекту треба паспорт на котел, по-друге в проекті буде вказано яка теплова потужність і яка електрична

Посилання на коментар

9 хвилин тому, sidus сказав:

Це не зовсім так, по-перше, для проекту треба паспорт на котел, по-друге в проекті буде вказано яка теплова потужність і яка електрична

Ну якщо важливо процес  а не швидкий результат  - успіхів

Посилання на коментар

4 минуты назад, Vstar сказал:

Ну якщо важливо процес  а не швидкий результат  - успіхів

то ж я не в курсі ) роблю шо мені каже проектант і ДТЕК

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sidus сказав:

То ж я не в курсі ) роблю шо мені каже проектант і ДТЕК

В перших завдання трішки більше збити в інших затягнути процес ну і може й на "подарунок" розведуть. 

Рухайтесь як звичайний електро обігрівач,  в паспорті покажіть електричну потужність,  щоб  не сплачувати за збільшення потужності (фіксований тариф за кожен квт затверджений  НКРЕКП, обмежується ввідним автоматом, опломбований). 

Не їхня задача визначати буде вам тепло чи холодно... . Ви нікого не обманюєте, споживаєте в межах дозволеної потужністю,  і ЕМ це не газовщики додаткових перевірок щороку не буде.

І не забувайте,  енергетична компанія зацікавлена в даному тарифі як ніхто інший, не питайте чому.

. Дякую. 

Посилання на коментар

10 часов назад, Vstar сказал:

І не забувайте,  енергетична компанія зацікавлена в даному тарифі як ніхто інший, не питайте чому. 

чому?

держава щось компенсує?

• Дякую 1
Посилання на коментар

Нарешті вдалося оформити тариф на опалення будинку електрокотлом. По часу все оформлення зайняло 2 місяці. Підписав договір 4 листопада. З грудня місяця почнуть рахувати вже за новим тарифом, якщо впишуся в ліміт 2000кВт. Проєкт електроопалення будинку замовляв в Житомирі у  ФОП Загайнова Ірина Олександрівна. Виготовили швидко і якісно - жодних питань з боку обл. Енерго щодо проекту не було.

• Лайк 5
Посилання на коментар

1 годину тому, Ruslan_B сказав:

Нарешті вдалося оформити тариф на опалення будинку електрокотлом. По часу все оформлення зайняло 2 місяці. Підписав договір 4 листопада. З грудня місяця почнуть рахувати вже за новим тарифом, якщо впишуся в ліміт 2000кВт. Проєкт електроопалення будинку замовляв в Житомирі у  ФОП Загайнова Ірина Олександрівна. Виготовили швидко і якісно - жодних питань з боку обл. Енерго щодо проекту не було.

Щиро дякую за відгук!

• Лайк 1
Посилання на коментар

Приветствую, друзья!

Может пропустил что в обсуждении но... встал вопрос!?

"Нужник" через которого собираюсь пропихнуть тариф сказал, что мелким шрифтом в договоре будет указано что если употребил ДО 2000 то вот тебе счастье и льготы, а если употребил 2001 квт то ВСЁ ЧТО УПОТРЕБИЛ (не то что сверх , а геть усьо) пересчитывают по 4,3... ?
Это правда так и есть, или ???

Спасибо за пояснения!

Посилання на коментар

12 минут назад, tansss сказал:

Приветствую, друзья!

"Нужник" через которого собираюсь пропихнуть тариф сказал, что мелким шрифтом в договоре будет указано что если употребил ДО 2000 то вот тебе счастье и льготы, а если употребил 2001 квт то ВСЁ ЧТО УПОТРЕБИЛ (не то что сверх , а геть усьо) пересчитывают по 4,3... ?

Спасибо за пояснения!

Так. Тариф діє лише для тих у кого споживання менше 2000 кВт. Типу щоб був стимул економити

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, tansss сказав:

Приветствую, друзья!

Спасибо за пояснения!

так записано в законі про тариф

• Дякую 1
Посилання на коментар

9 минут назад, shneider_vova сказал:

так записано в законі про тариф

Навіщо виконробу закони - йому з нужниками звичніше спілкуватись)

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...