988888 Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 47 минут назад, Gons4eg сказал: Типу клешнями? ... Якщо чесно, то не в курсі які ще є варіанти. Лічильник цифровий. Не знаю чи обмежується на ньому якось "потужність"... Сила струму (Ампери) множимо на напругу (Вольти) отримуємо потужність (Кіловати). Із цього випливає, що якщо у вас мало Кіловат то це через те, що в "на ствбі" мало Ампер (дуууже сумніваюсь) або мало Вольт (скоріше за все).... А може щось і з "нулем"... Кличте електрика для вердикта. Лічильник обмежуе споживання працюючи як запрограмований вимикач: перевищили силу струму в 10 Ампер на якійсь фазі (для прикладу) - лічильник вимкнув увесь будинок на усіх трьох фазах. Через декілька хвилин лічильник знову автоматично спробує підключити вам електрику. Якщо сила струму залишатиметься 10 ампер то будинок не підключиться і через декілька хвилин спроба повториться. Так до тих пір поки сила струму не опуститься менше "запрограмованих" 10 Ампер. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 19 хвилин тому, 988888 сказав: Рекомендую покликати електрика. Для початку. Та є електрик. Проводка прокладена з добрячим запасом. Каже що не може бути щоб РЕС давав аж настільки менше. Типу проблема в машинці. Але ж треба це визначити точно якось. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 4 хвилини тому, 988888 сказав: Сила струму (Ампери) множимо на напругу (Вольти) отримуємо потужність (Кіловати). Із цього випливає, що якщо у вас мало Кіловат то це через те, що в "на ствбі" мало Ампер (дуууже сумніваюсь) або мало Вольт (скоріше за все).... А може щось і з "нулем"... Кличте електрика для вердикта. Лічильник обмежуе споживання працюючи як запрограмований вимикач: перевищили силу струму в 10 Ампер на якійсь фазі (для прикладу) - лічильник вимкнув увесь будинок на усіх трьох фазах. Через декілька хвилин лічильник знову автоматично спробує підключити вам електрику. Якщо сила струму залишатиметься 10 ампер то будинок не підключиться і через декілька хвилин спроба повториться. Так до тих пір поки сила струму не опуститься менше "запрограмованих" 10 Ампер. А от 0, як раз і не перевіряли здається 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 1 минуту назад, Gons4eg сказал: Та є електрик. Проводка прокладена з добрячим запасом. Каже що не може бути щоб РЕС давав аж настільки менше. Типу проблема в машинці. Але ж треба це визначити точно якось. Він точно електрик? В нього крім індикатора є мультиметр? У вас там машинка хіба єдиний елетроспоживач? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня (змінено) 2 минуты назад, Gons4eg сказал: А от 0, як раз і не перевіряли здається Так а що перевірив електрик? По фазно напруга у вас яка? Змінено 13 жовтня користувачем 988888 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня Точно електрик)). Має приїхати все переглянути бо поки на телефоні тільки. Так, тільки машинка. А ніт, ще насос на воду... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня (змінено) 3 хвилини тому, 988888 сказав: Так а що перевірив електрик? Ще нічого. Перед цим все перевіряли то було ок. Може штукатури щось заопроли. Будемо ще раз перевіряти. Для себе збираю інформацію що й до чого що бути готовим. Думав зраку їхати в РЕС. Тепер мабуть поїду до стовпа)) Змінено 13 жовтня користувачем Gons4eg Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня Только что, Gons4eg сказал: ... Так, тільки машинка. А ніт, ще насос на воду... На машинці "шильдік" може і затертись а от на насосі збережеться. Там написано на якому струмі (Ампери) він працює. ЗамірЯємо мультиметром реальну вашу напругу і отримуємо потужність у ватах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня Зрозумів, дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 1 година тому, Gons4eg сказав: Типу клешнями? Але ж для цього треба максимально навантажити мережу. Якщо чесно, то не в курсі які ще є варіанти. Лічильник цифровий. Не знаю чи обмежується на ньому якось "потужність" От і в мене так саме бокс розведений і опломбований. Ви покази нормально знімаєте? Видно через пластик? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня (змінено) 1 година тому, Gons4eg сказав: дубль... Змінено 13 жовтня користувачем delic дубль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 23 хвилини тому, delic сказав: От і в мене так саме бокс розведений і опломбований. Ви покази нормально знімаєте? Видно через пластик? Поки видно. Але починає мутніти. Не знаю чи можна в ньому потім віконце робити)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 14 жовтня Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 5 часов назад, porterlv сказал: Дивно, бо по правилах ставиться автомат найближчого стандартного номіналу. Як то на 9 кВт ставлять 16 А. Але ніяк не 20. Чи у Вас обмеження на лічильнику? У батька договірна потужність три фази 16.1 кВт. Автомат 32А. В мене - 19.5 кВт. Автомат 40 А 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 14 жовтня Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 7 часов назад, Gons4eg сказал: Ну звісно)). Трьохфазна штукатурна машинка ледь жевріє. Хоча їй 5 кВт з головою. Обмеження працює по іншому. Просто вирубає повністю електрику Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 14 жовтня Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 5 годин тому, Dendnepr сказав: Обмеження працює по іншому. Просто вирубає повністю електрику Та і я ж про те. Якби був перегруз, то просто б автомати вибило. А так відчуття наче краника прикрутили... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 14 жовтня Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 11 хвилин тому, Gons4eg сказав: відчуття наче краника прикрутили... ваш лічильник має виводити на екранчик і напругу. Запишіть напругу без навантаження і з навантаженням. Викладіть сюди, в мене є знайомий спеціаліст, він підкаже. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 14 жовтня Поділитись Опубліковано: 14 жовтня (змінено) 43 минуты назад, yur43 сказал: ваш лічильник має виводити на екранчик і напругу... Ніхвігасє... А він виводить пофазно? Так може і струм може виводити? Але (я так думаю) що ця інформація активується в налаштуваннях під час "параметризації". І якщо її не активовано "там!" .... то власник сам нічого не активує і не побачить....Імхо. Змінено 14 жовтня користувачем 988888 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 14 жовтня Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 56 минут назад, Gons4eg сказал: Та і я ж про те. Якби був перегруз, то просто б автомати вибило. А так відчуття наче краника прикрутили... Знов не зрозуміли. "прикрутити кранік" вони не можуть. Можуть просто вирубити зовсім. А у Вас або поосадка напруги ізза поганої линії, або сама станція штукатурна несправна 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 жовтня Поділитись Опубліковано: 14 жовтня У мене така історія була в одному з гаражних кооперативів, відмовлявся працювати компресор, а виявилось, що десь проблема на лінії з нулем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 14 жовтня Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 10 годин тому, delic сказав: Видно через пластик? 10 годин тому, Gons4eg сказав: Поки видно. Але починає мутніти. Не знаю чи можна в ньому потім віконце робити)) Можна полірнути і накрити чимось від сонця 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 14 жовтня Поділитись Опубліковано: 14 жовтня (змінено) 11 годин тому, 988888 сказав: Лічильник обмежуе споживання працюючи як запрограмований вимикач: перевищили силу струму в 10 Ампер на якійсь фазі (для прикладу) - лічильник вимкнув увесь будинок на усіх трьох фазах. А в договорі з РЕС зараз прописують дозволену силу струму чи дозволену потужність? Якщо потужність то чи прописують її пофазно чи по сумі фаз? Змінено 14 жовтня користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 14 жовтня Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 14 хвилин тому, normal сказав: Можна полірнути і накрити чимось від сонця КРЕМ хоче отримати від мене фото з показами... на фото теж буде видно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 14 жовтня Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 8 минут назад, Dmode сказал: А в договорі з РЕС зараз прописують дозволену силу струму чи дозволену потужність? Якщо потужність то чи прописують її пофазно чи по сумі фаз? У мене прописана потужність по сумі фаз і сила струму пофазно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 14 жовтня Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 1 годину тому, yur43 сказав: ваш лічильник має виводити на екранчик і напругу. Запишіть напругу без навантаження і з навантаженням. Викладіть сюди, в мене є знайомий спеціаліст, він підкаже. Заміряв напругу - 230В. Під навантаженням не встиг, бо спалив мультиметр 😆 Подивлюся пізніше що там ще лічильник виводить. Якась абракадабра є точно окрім показників. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 14 жовтня Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 1 година тому, Dendnepr сказав: Знов не зрозуміли. "прикрутити кранік" вони не можуть. Можуть просто вирубити зовсім. А у Вас або поосадка напруги ізза поганої линії, або сама станція штукатурна несправна Схоже, що модна станція того... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз