pdf Опубліковано: 16 вересня Поділитись Опубліковано: 16 вересня 16 минут назад, Roma_Z сказал: Доброго дня. Поясніть, якщо я оформляв електроопалення в 2018 році, потім користувався ним поки його не відмінили, то зараз потрібно заново щось оформлювати/оновлювати щоб цей тариф запрацював для мене? Подивіться у себе в особистому кабінеті в розділі Тарифі. Наприклад у мене тарифа "Село+Опалення" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pdf Опубліковано: 16 вересня Поділитись Опубліковано: 16 вересня (змінено) , Не могу понять, как удалять свои последние сообщения на форуме Змінено 16 вересня користувачем pdf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
1GOG Опубліковано: 16 вересня Поділитись Опубліковано: 16 вересня Шановні! Скиньте хтось, як має виглядати Акт введення в експлуатацію електрокотла, будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 16 вересня Поділитись Опубліковано: 16 вересня (змінено) в мене нема такого. наче достатньо того, що в техпаспорті на будинок вказано вид опалення - електричне А тут вказано ще таке Змінено 16 вересня користувачем Dendnepr 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 16 вересня Поділитись Опубліковано: 16 вересня Алгоритм дій побутових споживачів для підтвердження/застосування тарифу електроопалення Алгоритм дій є спільною узгодженою позицією НКРЕКП, Міністерства енергетики України, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та Державної інспекції енергетичного нагляду України. Додаток до Протоколу від 21.06.2024 №77/1-П s3.eu-central-1.amazonaws.com/yasno.com.ua/uploads/documents/2024/07/25/Додаток до Протоколу від 21.06.2024.pdf 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ho4u_pizzu Опубліковано: 24 вересня Поділитись Опубліковано: 24 вересня 10.09.2024 в 19:17, pavel_555 сказав: Мне отказали в тарифе, поскольку в техпаспорте дома указано Тепловой насос + Газовый котел. Сказали что должно быть только одно указано - электроотопление. я переробляв техпаспорт для цього, бо у мене було індивідуальне написано, поміняли на електроопалення. Тепер чекаю оригінал проекта і понесу у Вишгород Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjik_007 Опубліковано: 26 вересня Поділитись Опубліковано: 26 вересня В 24.09.2024 в 14:25, ho4u_pizzu сказал: я переробляв техпаспорт для цього, бо у мене було індивідуальне написано, поміняли на електроопалення. Тепер чекаю оригінал проекта і понесу у Вишгород А де замовляли проект? яка його вартість? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 26 вересня Поділитись Опубліковано: 26 вересня Спросил в теме по ЗТ но спрошу и тут, а есть кто то кто сейчас получает тариф на отопление и имеет зеленый тариф? Или наоборот? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ho4u_pizzu Опубліковано: 26 вересня Поділитись Опубліковано: 26 вересня Знайшов на олх в Житомирі, 3к грн. Бо те що тут рекомендували ( дніпровський ДТЕК) тільки для своїх роблять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 27 вересня Поділитись Опубліковано: 27 вересня 9 часов назад, ho4u_pizzu сказал: Знайшов на олх в Житомирі, 3к грн. Бо те що тут рекомендували ( дніпровський ДТЕК) тільки для своїх роблять скиньте посилання, дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ho4u_pizzu Опубліковано: 27 вересня Поділитись Опубліковано: 27 вересня Ірина 380 (97) 998 59 25 проект робив тут, сьогодні подали у Вишгороді, сказали з 1.10 буде тариф 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OMNATAJANA Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня Сегодня зашёл в личный кабинет YASNO, изменений тарифа не наблюдается. Связался с ними через чат в Вайбере. С их слов, тариф уже изменён, в личном кабинете изменения будут позже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня так еще новых показаний нет. думаю, когда появятся в системе - будет видно изменение тарифа 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня Нікуди не звертався, нічого не робив. Тариф підключав ще у 2015. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 1 час назад, 988888 сказал: Нікуди не звертався, нічого не робив. Тариф підключав ще у 2015. В мене так само, в особистому кабінеті змінився тариф. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня (змінено) в мене поки так. Срок дії тарифа до 31,08,24 (як раз 31 числа майстер був). Але ще не підтягнулись показання до кабінету. Думаю разом з ними щось повинно змінитися Змінено 1 жовтня користувачем Dendnepr 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pdf Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня (змінено) 4 часа назад, 988888 сказал: Нікуди не звертався, нічого не робив. Тариф підключав ще у 2015. У мене таке ж саме показує. Змінено 1 жовтня користувачем pdf 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pdf Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня В 01.10.2024 в 13:15, Dendnepr сказал: в мене поки так. Срок дії тарифа до 31,08,24 (як раз 31 числа майстер був). Але ще не підтягнулись показання до кабінету. Думаю разом з ними щось повинно змінитися У особистому кабінеті ДніпроОблЕнерго не показує поточний тариф. Тільки минулі тарифи. У мене батьки живуть там, я дзвонив на службу підтримки, мені сказали, що тариф появиться у наступному місяці, коли введете показники за Жовтень-2024. І мені підтвердили, що в базі даних одобрений тариф Електроопалення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 47 минут назад, pdf сказал: У особистому кабінеті ДніпроОблЕнерго не показує поточний тариф. Тільки минулі тарифи. У мене батьки живуть там, я дзвонив на службу підтримки, мені сказали, що тариф появиться у наступному місяці, коли введете показники за Жовтень-2024. І мені підтвердили, що в базі даних одобрений тариф Електроопалення. ага. мабуть так і є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 3 жовтня Поділитись Опубліковано: 3 жовтня (змінено) В 01.10.2024 в 11:28, 988888 сказал: Нікуди не звертався, нічого не робив. Тариф підключав ще у 2015. І в мене, Київська обласна ек, в особистому кабінеті пише таке. Я ж вірно розумію що вночі ще -50%?(1.32) Буде Тариф з 2014 чи 2015 року Змінено 3 жовтня користувачем Дашуля Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 3 жовтня Поділитись Опубліковано: 3 жовтня (змінено) 16 минут назад, Дашуля сказал: ... Я ж вірно розумію що вночі ще -50%?(1.32) .. Так. Змінено 3 жовтня користувачем 988888 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня (змінено) Я правильно понимаю, если потребление превысило 2000 кВт, то я оплачиваю 2000 кВт и все что выше по тарифу 4,32? То есть, у меня потребление зимой 3000 кВт, значит я буду оплачивать все 3000 кВт по тарифу 4.32? (за исключением ночного тарифа, с ним все ясно) Змінено 5 жовтня користувачем bulaniy.sv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yull Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 1 час назад, bulaniy.sv сказал: Я правильно понимаю, если потребление превысило 2000 кВт, то я оплачиваю 2000 кВт и все что выше по тарифу 4,32? То есть, у меня потребление зимой 3000 кВт, значит я буду оплачивать все 3000 кВт по тарифу 4.32? (за исключением ночного тарифа, с ним все ясно) Саме так. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Domikv Опубліковано: 7 жовтня Поділитись Опубліковано: 7 жовтня В 26.09.2024 в 23:50, ho4u_pizzu сказал: Знайшов на олх в Житомирі, 3к грн. Бо те що тут рекомендували ( дніпровський ДТЕК) тільки для своїх роблять це проект елетроопалення? для дтек київські елетромережі робили чи інший? А Ви надавали техпаспорт на будинок, щось місцями написано, а місцями ніби не треба? Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 7 жовтня Поділитись Опубліковано: 7 жовтня О. Надо за сентябрь оплатить. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз