allanek Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 1 годину тому, Dendnepr сказав: "за весь обсяг" Скажіть, ви, коли розмовляли з оператором, не поцікавились в нього, чи дійсний тариф, якщо його раніше оформлювали ( бо ви казали, що в батьків був), чи потрібно знову його оформлювати? В мене він є, оформлювали, коли ще було 5000кВт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня (змінено) 6 минут назад, allanek сказал: чи дійсний тариф дійсний я не помню но вроде в лк дтек или ясно должно писать что у вас "єлектроотопление" Змінено 6 червня користувачем denis-k Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 52 минуты назад, shneider_vova сказал: якщо в вас за 2000 квт витрата - то ви вже явно не бідна людина, та й потягнете оплатити все по ринковому таріфу очень сомнительно, есть еще абоненты которые с электроплитами, это что они автоматически считаются мажорами?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 24 минуты назад, allanek сказал: Скажіть, ви, коли розмовляли з оператором, не поцікавились в нього, чи дійсний тариф, якщо його раніше оформлювали ( бо ви казали, що в батьків був), чи потрібно знову його оформлювати? В мене він є, оформлювали, коли ще було 5000кВт. Перепитаю, коли буду там. Бо в батьків той тариф з 2019 року був. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 23 минуты назад, denis-k сказал: дійсний я не помню но вроде в лк дтек или ясно должно писать что у вас "єлектроотопление" Так, десь в особовому кабінеті було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 33 хвилини тому, denis-k сказав: я не помню но вроде в лк дтек или ясно должно писать что у вас "єлектроотопление" Тут проблемка. "Ясно" по Києву, він мені ні до чого зараз. ДТЕК по області, оформлювали тариф на будинок. Мабуть, що особистого кабінету не було, бо трансформатор приватний, на 4-х осіб і раніше було так, що треба було подавати показники одразу на всіх 4-х і в РЕС. Це вже коли з'явився чат-бот, то стало можливим подавати в Вайбер. Тож той кабінет мені ні до чого був. Але в мене є договір на цей тариф. Зараз на Київщині всі тарифи через Київську обласну ЕК, що в них там, то невідомо. Показники я не подаю, в мене лічильник сам все передає, я тільки звіряю показники. Тож треба все з'ясувати. Це в Дніпрі все в одному місці, а тут... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 39 хвилин тому, denis-k сказав: очень сомнительно, есть еще абоненты которые с электроплитами, это что они автоматически считаются мажорами?) і скільки виходить в місяць для плити витрата? ну квт 300-400 набіжить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 1 минуту назад, shneider_vova сказал: і скільки виходить в місяць для плити витрата? ну квт 300-400 набіжить в грошах це 1300-1700 грн тільки на готовку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yull Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 8 минут назад, shneider_vova сказал: і скільки виходить в місяць для плити витрата? ну квт 300-400 набіжить Та звідки ж такі цифри? У батьків електроплита, до 200 кВт за все. Вони економні якщо не дуже древні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 1 хвилину тому, Yull сказав: Та звідки ж такі цифри? У батьків електроплита, до 200 кВт за все. Вони економні якщо не дуже древні. ну я написав з запасов в більшу сторону. знов таки є різниця, на скільки людей готувати. Але ж не 2000 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 10 хвилин тому, Dendnepr сказав: в грошах це 1300-1700 грн тільки на готовку. це сумма зайти в АТБ з дітьми "купити щось попити" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 4 хвилини тому, shneider_vova сказав: це сумма зайти в АТБ з дітьми "купити щось попити" то що більше зло - АТБ чи діти? готувати можна на газу якщо дуже треба економити або блекаут. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 9 минут назад, shneider_vova сказал: це сумма зайти в АТБ з дітьми "купити щось попити" половина пенсии очень немаленького количества людей 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 1 хвилину тому, Dendnepr сказав: половина пенсии очень немаленького количества людей для такого доходу є субсидія, що покриває електрику при будь яких тарифах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 1 час назад, shneider_vova сказал: Але ж не 2000 я понимаю что для вас (как и для меня) 2000 квт в месяц это достаточно на все, но зайдите допустим в группу Мамочки "како-гото города" где задавали вопрос Сколько вы расходуете в месяц квт, и ужаснетесь, для людей 1500-2000 квт это ниочем, все любят везде свет, везде телевизоры, бак включенный постоянно, стирка по кругу 24/7, "та и ваще могу себе позволить"... и таких больше 50% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 7 хвилин тому, denis-k сказав: я понимаю что для вас (как и для меня) 2000 квт в месяц это достаточно на все, но зайдите допустим в группу Мамочки "како-гото города" где задавали вопрос Сколько вы расходуете в месяц квт, и ужаснетесь, для людей 1500-2000 квт это ниочем, все любят везде свет, везде телевизоры, бак включенный постоянно, стирка по кругу 24/7, "та и ваще могу себе позволить"... и таких больше 50% ну ось для них буде тариф 4.6, хай або платять, або економлять. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 57 минут назад, denis-k сказал: Мамочки "како-гото города" Проблемы ТП никого не волнуют.. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjik_007 Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня Через електронну форму розподільчій компанії задавав питання як отримати тариф на електроопалення. Там відповіли, що треба подати заяву і прикласти до неї копію паспорту точки розподілу, в якому повинна бути позначка "Електроопалення". Я пішов в ДТЕК, підняли мій Паспорт точки розподілу і виявилось, що такої позначки немає. Сказали що зараз треба замовляти в проектній організації Проект на електроопалення, після чого прийти з ним до них і вони на цій підставі внесуть зміни в Паспорт точки розподілу. Але саму організацію не надали. От тепер сиджу і думаю де знайти цю проектну організацію яка зробить мені такий проект і скільки воно все мені вийде по ціні?! Вангую що зараз почнеться бізнес, як він був в попередні роки, на кшталт "Зробимо тариф на електроопалення під ключ"... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня Так вон. Це самі і роблять. За 1200 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjik_007 Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 8 часов назад, Dendnepr сказал: Так вон. Це самі і роблять. За 1200 грн де? хто? Дайте ссиль пліз. За 1200 грн. я готовий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 2 часа назад, serjik_007 сказал: де? хто? Дайте ссиль пліз. За 1200 грн. я готовий я ж вищче надавав відповідь від енергетіків. і в 2019 році, коли батьки оформляли їм прям там на місці при прийомці документів видали рахунок на 1200 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня Цитата 2. Після чого Вам буде відправлено на підпис технічне завдання (роздруковуєте файл, підписуєте його і направляєте нам на пошту). 3. Як тільки ми отримаємо підписане технічне завдання, вам сформують рахунки на оплату. Рахунок на суму 1201,20 грн. сплатити необхідно протягом 5-ти днів та рахунок на огляд електроопалювальної установки на суму 860,04 грн. Орієнтовний термін виконання заявки - 20 днів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня Мне на почту пришел ответ. Мою заявку приняли и дали входящий номер. Ждите. Жду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjik_007 Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 13 часов назад, Dendnepr сказал: Задав і я питання в свій ДТЕК через особистий кабінет на сайті, подивимось яку нададуть відповідь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз