t-bird Опубліковано: 15 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2014 Колись зустрічав тут координати прийомок в районі б.Лепсе і на Позняках. Але не зберіг. Хтось знає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VladVK Опубліковано: 15 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2014 Колись зустрічав тут координати прийомок в районі б.Лепсе і на Позняках. Але не зберіг. Хтось знає? ул. Жмеринская 1\11 там на територии две приемки и металобаза, охраник подскажет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
natain Опубліковано: 16 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2014 на выдубичах есть. промышленная улица если не ошибаюсь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VVViktor Опубліковано: 16 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2014 Между Левобережной и Дарницей поворот на Перова метров 150-200. Металлобаза продает б/у металл по цене лома 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ben Laden Опубліковано: 17 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2014 Между Левобережной и Дарницей поворот на Перова метров 150-200. Металлобаза продает б/у металл по цене лома Прям таки по цене лома!? :D Год назад брал там уголки б/у, так по 5 грн отдамали. Что там на сегодня - не знаю, но очень сомневаюсь что б/у металл по цене лома вообще бывает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VVViktor Опубліковано: 17 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2014 Прям таки по цене лома!? :D Год назад брал там уголки б/у, так по 5 грн отдамали. Что там на сегодня - не знаю, но очень сомневаюсь что б/у металл по цене лома вообще бывает. Дык, в прошлом году металл черный по 3 принимали еще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ben Laden Опубліковано: 17 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2014 Дык, в прошлом году металл черный по 3 принимали еще Принимали в Киеве максимально за все времена на моей памяти по 2,2 (при хорошем опте). А продавли деловой черняк всегда по 5 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
али Опубліковано: 5 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2014 Принимали в Киеве максимально за все времена на моей памяти по 2,2 (при хорошем опте). А продавли деловой черняк всегда по 5 грн. да-но я всегда дороже могу предложить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ben Laden Опубліковано: 6 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2014 да-но я всегда дороже могу предложить Спасибо. Я с Олегом плотно содрудничал (Ваш человек?). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vasya2013 Опубліковано: 6 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2014 я сам из ялты... может и у вас так прокатит... договорился с приемщиком металолома... я ему 2 кг металолома а он мне 1 кг того что мне понравится...из того что у него есть...короче 2 к 1... но всеравно дешевле нового выходит... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
али Опубліковано: 13 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2014 Спасибо. Я с Олегом плотно содрудничал (Ваш человек?).т0954182424:rolleyes: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз