wwwalera Опубліковано: 16 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2018 Всегда было интересно спросить у того кто юзает такой пылесос,какой толк от этого стряхивания ? Это рекомендация производителя по определенным видам работ. толк есть, фильтр дольше забивается, дольше живет. Фильтр стоит денег. выгода... апосредованная экономия . Пылесосы у меня разные... разницу замечаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 16 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2018 Всегда было интересно спросить у того кто юзает такой пылесос,какой толк от этого стряхивания ? Я один раз штробил таким. Был Хилти 60ка, старая модель, дали попробовать. Тоже было интересно как оно работать, как и Вам:D. Вкратце, штробишь и замечаешь что не тянет, на кнопку нажал, фильтр очистился - работаешь дальше. Дело реально 5секунд. Удобно, понравилось. В конце рабочего дня, в мешок высыпал мусор и все)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 17 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2018 Всегда было интересно спросить у того кто юзает такой пылесос,какой толк от этого стряхивания ? С помощью форумчанина Dealer был куплен вот такой Метабо metabo-shop.com.ua/product_info.php/info/p2820_Metabo-ASR-35-L-ACP.html. Работает в паре со штроборезом в автоматическом режиме плюс убрать после себя. Звук вибротряса меня не волнует. Отличная штука, не замечаешь когда ёмкость наполняется. Единственный минус - в мой универсал со всеми инструментами уже не влазит 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aleksandr87 Опубліковано: 18 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2018 Всегда было интересно спросить у того кто юзает такой пылесос,какой толк от этого стряхивания ? Юзаю такой уже больше года,поэтому могу ответить вполне объективно. Как предыстория: долго изучал вопрос перед покупкой пылика ,приобрёл Бош ГАС-20 (обычный надёжный пылик с очисткой-продувкой по нажатию кнопки).Первые впечатления - класс,насколько комфортнее работать и т.д..Только очистка с кнопкой ота до одного места оказалась..но то таке.. Далее:через полгода-год возник вопрос быстрого засорения фильтра от мелкой бетонной и гипсовой пыли,надоели постоянные очистки при неполном баке.После экспериментов со всякими примочками-мешочками на патронный фильтр было принято решение приобрести дополнительный фильтр-циклон.Был проездом в Харькове,заехал к ребятам из "Дела Мастер",приобрёл циклон. Первые впечатления - класс,насколько лучше с циклоном,чистить реже фильтр и т.д.. Только вместо одного аппарата приходилось тягать по объекту уже два..но то таке.. Далее: ещё через год заинтересовался пыликом с автоочисткой,решился на приобретение "Стармикс Айпульс"(акция по цене,доп.комплект фильтров в подарок,длинный эл.шнур 8м,шланг 5 м,приличный набор насадок,мощность 1600Вт и регулируется,автоочистка-встряхивание двумя фильтрами поочерёдно по мере засорения и т.д.).В общем, - всё сошлось,ннадабрать)) Короче,пользуюсь сейчас постоянно пылесосом с автоочисткой(шлифование стяжек,очистка стен от старой краски алмазной чашкой,мех.шлифовка шпаклёвок наждачными кругами) и о приобретении более навёрнутого пока не задумывался.Наверное потому,что бак заполняется пылью/мусором под завязку,и постоянные чистки фильтров не отвлекают от рабочего процесса.Даже больше скажу - я за год открывал крышку фильтров только один раз,и то из интереса,чтобы изучить как что устроено. Небольшие минусы конечно есть: очень громко для пустой квартиры работает очистка; тяжеловатая бандура по сравнению с предыдущим пыликом; заявленный ресурс 800 моточасов,и скорее всего экономически невыгодно чинить в случае серьёзной поломки. Подытожу: использую оба пылика.Малыш Бош гас-20 изредка для мелких работ типа ламинат/плинтус/повесить карнизы/просверлить чего по-чистому.А пылесос с автоочисткой идеален для хардовых работ - тяжёлой уборки,штробления,алмазной шлифовки и т.д.. П.с.: выше постом по ссылке Метабик один в один со Стармиксом, хотя отличий по характеристикам хватает. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бонис Опубліковано: 23 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2018 заявленный ресурс 800 моточасов Маловато. Это ж на год-три Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 24 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2018 Відправив свій старий пилесос від - "Дела мастер", на переробку. Основна причина, це ще збільшити обєм фільтрації... Буде все як на цьому відео - , Хіба що старий візок з колесами залишу як було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spaider Опубліковано: 24 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2018 Відправив свій старий пилесос від - "Дела мастер", на переробку. Основна причина, це ще збільшити обєм фільтрації... Буде все як на цьому відео - , Хіба що старий візок з колесами залишу як було Это реально полезная доработка, так как одного маленького фильтра очень не хватает. Но пылик сам по себе не маленький, а после этой доработки получается огромный монстряка . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 24 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2018 Это реально полезная доработка, так как одного маленького фильтра очень не хватает. Но пылик сам по себе не маленький, а после этой доработки получается огромный монстряка . я якраз зараз намагаюсь щось подібне зробити але трохи більший фільтр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 25 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2018 Но пылик сам по себе не маленький, а после этой доработки получается огромный монстряка Для мене головне, щоб він і надалі заходив стоячи в сітроен берлінго... Завтра вже його отримаю назад і заміряю висоту. Я колись вже в цій темі писав, що хотів би бачити цей пилесос з більшою ємністью під циклон, хоч і доведется вкрасти простір баку. А також більшу площу фільтра. Рік назад вже висилав на "рестайлінг", де була збільшене ємність для пилу яка йде від циклону, також поміняв двигун на байпасний з видувом і вмонтував пульт управління. Зараз же цікаво подивитись на різницю в роботі, коли збільшится площа фільтра. Висота не напрягає, все одно він не буде вищим за мене)) Добавлено через 2 минуты я якраз зараз намагаюсь щось подібне зробити але трохи більший фільтр Нічого собі - трохи більший Тут Ілон Маск ще пожаліє , що поспішив з теслою А що це за фільтр? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 25 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2018 Для мене головне, щоб він і надалі заходив стоячи в сітроен берлінго... Завтра вже його отримаю назад і заміряю висоту. Я колись вже в цій темі писав, що хотів би бачити цей пилесос з більшою ємністью під циклон, хоч і доведется вкрасти простір баку. А також більшу площу фільтра. Рік назад вже висилав на "рестайлінг", де була збільшене ємність для пилу яка йде від циклону, також поміняв двигун на байпасний з видувом і вмонтував пульт управління. Зараз же цікаво подивитись на різницю в роботі, коли збільшится площа фільтра. Висота не напрягає, все одно він не буде вищим за мене)) Добавлено через 2 минуты Нічого собі - Тут Ілон Маск ще пожаліє , що поспішив з теслою А що це за фільтр? фільтр від вантажівок , ці що привіз на пробу (штук 20) всі б/в , деякі фільтри є такі що можна ще один в одний вкласти. в цей вечір пробував після 21 включати цей пилосос і штоборіз, принаймі пилу небуло , та в багатоповерхівці трохи погана прикмета таке ввечері вмикати, там звукоізоляція стін ніяка.... в понеділок буду випрбовувати, також є вже підготовлений частина циклону з автодорожного конусу, може цього тижня буде час то все до купи зліпити. хочу ще щось придумати щоб була автоочистка типу вібрація струс, або як в фесттулу за рахунок вакууму і зворотньої тяги. деякі думки з цього приводу є, але покищо руки не дійшли до того. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бонис Опубліковано: 26 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2018 Відправив свій старий пилесос від - "Дела мастер", на переробку. Так там тільки нижній бак від старої моделі лишається Добавлено через 6 минут хотів би бачити цей пилесос з більшою ємністью під циклон, хоч і доведется вкрасти простір баку. То для гіпсового пилу потрібен більший бак від циклону. Для мене стара ціліндрічна ємність Д=110 краща за нову. Вистачало і легше було висипати, ніж із новій конічної ємності. Добавлено через 4 минуты хочу ще щось придуматия думаю, що за потрачений час можна було б заробити на Дела Мастер. У мене було, що я намагався зробити мокроріз. Потратив час, гроші - не вийшло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 26 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2018 Так там тільки нижній бак від старої моделі лишається Добавлено через 6 минут То для гіпсового пилу потрібен більший бак від циклону. Для мене стара ціліндрічна ємність Д=110 краща за нову. Вистачало і легше було висипати, ніж із новій конічної ємності. Добавлено через 4 минуты я думаю, що за потрачений час можна було б заробити на Дела Мастер. У мене було, що я намагався зробити мокроріз. Потратив час, гроші - не вийшло. дела мастер немає очищення фільтру... ті що мають автоочистку то десь від 15 тис грн... те що хотів би купити то Festool CTM 36 E AC HD але ціна десь 35 тис.... тим більше що це не мій профіль роботи ремонти. а що не так пішло з мокрорізом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 26 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2018 Отримав після "рестайлінгу" пилесос... Дійсно - підріс:D Висота до площадки під інструмент 1метр 10см - Жовтого кольору це - старий бак, а сірий це - новий, додатковий З ванною, в якій тримаюю шланг і насадки взагалі - величезний. Думаю зняти з нього нижній візок, а використовувати під нього вже міцний візок, маю в наявності від систейнерів "макіти макрак" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spaider Опубліковано: 26 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2018 сколько по деньгам затянул рестайлинг? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 27 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2018 сколько по деньгам затянул рестайлинг? Приблизно 1400грн, разом з пересилкою туди/назад. Пульт дистанційного вже в мене був+ залишив старий візок, інакше вийде ще дорожче. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 27 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2018 Приблизно 1400грн, разом з пересилкою туди/назад. Пульт дистанційного вже в мене був+ залишив старий візок, інакше вийде ще дорожче. А я він піде для штроблення стін під штроборіз? Ціна приваблива, і можливість ремонту є куди відправляти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бонис Опубліковано: 27 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2018 дела мастер немає очищення фільтру... він не забивається а що не так пішло з мокрорізом? Не жорсткий Добавлено через 3 минуты Ціна приваблива, і можливість ремонту є куди відправляти.То ціна переробки на нову модель. Попередня модель коштувала прибл. 8000 грн 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 27 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2018 А я він піде для штроблення стін під штроборіз? Ціна приваблива, і можливість ремонту є куди відправляти. подойдет я сам его гоняю в сантехнике....фильтр от волги..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 Короче после мук выбора и бюджета выбрал вот такой вот Метабо)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 Короче после мук выбора и бюджета выбрал вот такой вот Метабо)) з характеристик нема автоочистки, написано що треба якусь кнопку нажати і тоді повітряним потоком очистить фільтр. також хороші відгуки що підключали штроборіз, очікуєм від тебе огляду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 з характеристик нема автоочистки, написано що треба якусь кнопку нажати і тоді повітряним потоком очистить фільтр. також хороші відгуки що підключали штроборіз, очікуєм від тебе огляду Юра, хороші пилосмоки з автоочисткою від 15000 стартують. Кархер можно купити здається від 12000. А за цей я заплатив 6000. То бюджетний виріб, аж якихось видатних характеристик я не очікую:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 Юра, хороші пилосмоки з автоочисткою від 15000 стартують. Кархер можно купити здається від 12000. А за цей я заплатив 6000. То бюджетний виріб, аж якихось видатних характеристик я не очікую:D цікавить робота зі штроборізом і іншими роботами де багато пилу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Читаю тему. Розміняв 4 десяток сторінок, але так і не знайшов відповідь на запитання: що ж купити для дому для сім'ї? Треба стяжки перед плиткою почистити, потім після шліфування шпатлівки. Плюс для штроборіза. В Епіку скидки від завтра обіцяли. Придивився там до Спаркі. Він з поліестеровим фільтром йде на відміну від брата близнюка Ейнхеля. На Бош просто не тягну фінансово. Та й для такої техніки треба мати постійну роботу для неї. Брати для разової роботи е варіант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Лехуй Опубліковано: 8 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2018 Купил наконец-то себе декстера 1500, скажу что после пользования обычного пылесоса (который после 3х сантиметров забивался в хлам), этот небо и земля А думал разницы не особо будет. Может кто знает где в Харькове мешков на него купить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 8 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2018 Нет и не будет на него мешков, приколхозьте любой при помощи авто хомута Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз