fedoseeva09 Опубліковано: 5 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2014 Продам бытовку 3*6 утепленную, внутри обшитую вагонкой, снаружи профнастил. ; спальных места+кухня+место для инструментов. Самовывоз. Место находжение- с.Бо брица Киево-Святошинского р-на. Цена 4000грн-за что купила за то и отдаю. 097-544-13-93 Наташа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей-ASSA Опубліковано: 5 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2014 (змінено) Бронь если можно до вторника. Завтра буду в ваших краях могу посмотреть-договорится-внести залог. Змінено 5 квітня 2014 користувачем Сергей-ASSA Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ukrfirstaid Опубліковано: 5 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2014 Второй на очереди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexleon Опубліковано: 6 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2014 встану в очередь, буду третьим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ukrfirstaid Опубліковано: 8 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2014 Сообщите о продаже бытовки, общественность интересуется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 9 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2014 я четвёртый на очереди ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_CHE_ Опубліковано: 11 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2014 Продам бытовку 3*6 утепленную судя по количеству желающих наверное уже продали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ukrfirstaid Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 Я звонил хозяйке, во вторник человек дал залог и бытовка нашла нового хозяина. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз